Şimdi Ara

Cep Telefoun tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 300-340 lira kadar bi bütcem var 2. el olarak önerebileceğiniz telefon modelleri nelerdir_?

• galaxy i5510 temiz bulabilirsen güzel telefon
    ben 2.el 330 tl'ye aldım
  • Nokia 5800
  • SE x10 mini
  • e72 yada x10
  • quote:

Orijinalden alıntı: İddacııı

Nokia 5800

Nokia 5800 saç baş yolduran bir telefondur 2 sene kullandım ordan biliyorum :) Nokia nın kapasitif ekranlı telefonlarından 2.el varsa alabilirsiniz. 350-400 e 2.el c6-01 her özelliği olan bir telefon mesela, bu civarda bir fiyata iyi seçim olur tabii nokia düşünüyorsanız
  • 5800 kullandım 2 sene şidi yeni saatım zaten düşünmüyorum samsung galaxy ace bulabilirsem 2e. güzel olur bakalm artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Cep Telefonu tamir kursu tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ace güzel telefondur ancak 2.elini bulmak zor olabilir ne de olsa görece yeni bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: telliibrahim

ace güzel telefondur ancak 2.elini bulmak zor olabilir ne de olsa görece yeni bir telefon

sanirim oturdugunuz yerden dolayi
    ben istambulda oturuyorum
    telefon piyasaya ciktigi gunun ertesi gun telefoncuya 2.elleri dusuyor
    ace cikali 1 yil olmus sen daha neyin kafasindasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamam_işte

quote:

ace güzel telefondur ancak 2.elini bulmak zor olabilir ne de olsa görece yeni bir telefon

ben de istanbulda oturuyorum, ace uygun fiyata yeni yeni geldi, 2.elleri de yeni düşüyor piyasaya. Ararsanız piyasaya çıktığı gün de bulabilirsiniz 2.el ama önemli olan fiyatı. İnsanların birçoğu maddi imkanlar nedeniyle çıkar çıkmaz almıyorlar telefonu, aldıkları gibi de satmıyorlar. o alışkanlık genelde apple cılarda var, onların da paraya baktığı yok zaten. Ben n8i türkiyeye geldikten 1.5 sene sonra satın aldım ancak, ilk çıktığında pahalıydı ve 2.eli bulunmuyordu. Yeni yeni 2.elleri telefonculara düşmeye başladı, onu kastediyorum ben. Zaten "görece" yeni dedim. Malum herkes 3 ayda bir telefon değiştirmiyor, 3-5 sene kullanıyor birçok insan, 1 senelik telefon yeni sayılır, iphone 4 eski mi şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telliibrahim -- 19 Mart 2012; 22:03:11 >

• quote:

quote:

quote:

ben de istanbulda oturuyorum, ace uygun fiyata yeni yeni geldi, 2.elleri de yeni düşüyor piyasaya. İnsanların birçoğu maddi imkanlar nedeniyle çıkar çıkmaz almıyorlar telefonu, o alışkanlık genelde apple cılarda var, onların da paraya baktığı yok zaten. Ben n8i türkiyeye geldikten 1.5 sene sonra satın aldım ancak, ilk çıktığında pahalıydı ve 2.eli bulunmuyordu. Yeni yeni 2.elleri telefonculara düşmeye başladı, onu kastediyorum ben. Zaten "görece" yeni dedim. Malum herkes 3 ayda bir telefon değiştirmiyor, 3-5 sene kullanıyor birçok insan, 1 senelik telefon yeni sayılır, iphone 4 eski mi şimdi?

sizi bilmem ama en az 4 aydar bir degistiririm

• işte ben de onu diyorum, siz değiştirseniz bile insanların telefonu duyması alması kullanması memnun kalmayıp satması ve bunun çok sayıda olması lazım ki 2.eli ucuz ve rahat bulunsun. c6-01 ace den 1 sene önce çıktığı için daha kolay ve ucuz bulunuyor ben onu demek istedim.
    Ben de iphone 4ü 1 hafta kullanıp satmıştım ama memnun kalmadığım için. Siz 4 ayda bir değiştiriyorsanız iyi geliriniz var demek ki ben en az 1 sene kullanıyorum bozulmazsa. Bir de nasıl baş ediyorsunuz 4 ayda bir değiştirmek zor olmuyor mu bir telefona alışmak kişisellerştirip optimum kullanıma getirmek benim yaklaşık bir ayımı ve dünya kadar zamanımı alıyor
  • quote:

işte ben de onu diyorum, siz değiştirseniz bile insanların telefonu duyması alması kullanması memnun kalmayıp satması ve bunun çok sayıda olması lazım ki 2.eli ucuz ve rahat bulunsun. c6-01 ace den 1 sene önce çıktığı için daha kolay ve ucuz bulunuyor ben onu demek istedim.
    Ben de iphone 4ü 1 hafta kullanıp satmıştım ama memnun kalmadığım için. Siz 4 ayda bir değiştiriyorsanız iyi geliriniz var demek ki ben en az 1 sene kullanıyorum bozulmazsa. Bir de nasıl baş ediyorsunuz 4 ayda bir değiştirmek zor olmuyor mu bir telefona alışmak kişisellerştirip optimum kullanıma getirmek benim yaklaşık bir ayımı ve dünya kadar zamanımı alıyor

iphone 4 neresinden memlun kalmadız acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

işte ben de onu diyorum, siz değiştirseniz bile insanların telefonu duyması alması kullanması memnun kalmayıp satması ve bunun çok sayıda olması lazım ki 2.eli ucuz ve rahat bulunsun. c6-01 ace den 1 sene önce çıktığı için daha kolay ve ucuz bulunuyor ben onu demek istedim.

iphone 4 neresinden memlun kalmadız acaba?

Memnun kalmadıklarım önem sırası ile:
    1-Fotoğraf ve Video çekim kalitesi
    2- Aşırı basit arayüzü ve kişiselleştirmeye yeterince imkan tanımaması
    3 -Hiçbir usb cihazı bağlanamaması
    4 -Hafıza kartı yuvası olmaması
    5 -Itunes a bağlı olmak ortak kullanılan bilgisayarlar ve linux de can sıkması
    6 - 3g görüntülü görüşme ve bluetooth sadece iphonelar arasında olması
    7- pil ömrü
    8- tasarım ve renk

her telefonda memnun olunmayan şeyler vardır tabii şuanki n8imde de var ama daha az en azından, ben açıkçası kullanamdım iphone u istediğim gibi hükmedemedim telefona çok kapalı bir sistem, yoksa iphone kötü olduğundan değil

edit: hdmi çıkışı ve xenon flash olmamasını unutmuşum o da 9 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telliibrahim -- 19 Mart 2012; 22:32:37 >

• vodafone 945 0 al bence o fiyata en iyisi o olur 2.el ile hiç uğraşma derim.
  • nokia x3-02 alabilirsin bi bakmanda fayda var
  • arkadaslar bugun sahıbınden.com dan 2.el sony
    errıcson x10 alıcam satıcıyla gorustum bana yurt
    dsndan geldgnı kaydnın yapldgnı ve bı
    sorununun olmadgnı syledi telefn elme gectgnde
    ne yapmam gerekıyor nasl kntrl edcm nelere
    dkkat etmem grkyr yardmcı olursanz sevnirm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.