Şimdi Ara

cep telefonunu sigortalattırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce teknosadan aldığım cep telefonumu sigortalattırmak istiyorum bi yolu var mı acaba teknosada aynı faturada görünmeli diyolar başka bi sigorta şirketinde sigortalattırabilirmiyim???

• onu telefonu alır almaz yapman gerekiyor bildiğim kadarıyla bu saatten sonra yapmazlar heralde
  • hiç bi şansım yok mu yani ...
  • garantex die bişey var benimki ondan sigortalı.İstediğin zaman başlatabiliosun sigortayı.
  • arkadaslar benım teldede sıgorta var bu gercekten bı ıse yarıomu yoksa bosunamı para verdık?
  • Benim n70 de sigortalı 38 ytl ye yaptırılmış , garantexden.Ama sigorta yaptırılma tarihi ile cihazın alınma tarihi aynı gün , ve aynı faturada.Yani sonradan yaptırılıyor mu bilemiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: necapogas

arkadaslar benım teldede sıgorta var bu gercekten bı ıse yarıomu yoksa bosunamı para verdık?

Bşuna olur mu yahu kim boşuna para verir :) Bi hırsızlık , yanma , suya düşme gibi olaylarda işine yarar bu sigorta.Bugun forumda bi arkadaş konu açmış telefonum çalındı ne yapabilirim diye.Sigortası olsaydı sorun olmazdı.
  • sımdı dıyelım benım telefonum calındı bunu adamlara nasıl ıspatlıcam ben ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik Cep Telefonu
    19 yıl önce açıldı
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: necapogas

sımdı dıyelım benım telefonum calındı bunu adamlara nasıl ıspatlıcam ben ?

Şener şen'in Namuslu Namussuz filmi varya parayı çaldırıyorda kimse inanmıyor müdür bacagına silah sıkıyor olmayan paraya ortak olmak için arkadaşı elbisesini yırtıyor öteki gözlüğünü falan kırıyor Ona dönmesin Bu iş Aklıma bir an o filmdeki o komik sahneler geldi Senin bu söledigini okuyunca

• fılm sahnesı ıcın saol cok guldum ama yanı haksızmıyım yoksa bu ısın sahtekarlıgı cok olur nasıl oluo yanı bu ısler onu merak ettım telefonun basına bısı gelınce napıcez
  • Elektronik Cihaz satın alındığı anda yaptırılır.
    Aktivasyona veya onaya gerek yoktur.
    Bir yıl boyunca geçerlidir.

Marka model ayırmaz

Cep telefonu aldığınız bayiden temin edersiniz

İkinci el veya kullanılmış cep telefonlarına hizmet vermez.

Cep telefonu sıfır ve faturalı olmalıdır.

Cep telefonunu piyasa değerine göre sigortalar ve hizmet verir.
  • benim k750 sigortalıydı..

çalındı

kvkya gittim durumu anlattım ve bana "genelsigorta ile sözleşmemiz bitti" dediler

ben iyileşip ayağa kalkana kadar 3günlük garantisi kaldı telefonun..

hatta şu andan itibaren 2 gün.. dersanem fln var hiç uğraşmiycam tlefonla fln buda bana ders olsun

sigorta fasa fiso..
  • iş kullanan da bitiyor aslında.. Sen telefona gözün gibi bakarsan dikkatli olursan birşey olmaz diyecem ama Sakınan Göze çöp batar demiş atalarımız.elektronik bu hiç belli olmaz Bence her ihtimale karşı sigortalatmak iyi birşey.. heran gibi bi sorun olursa oturup ağlayacagına gidersin sigorta şirketine kabul etmezlerse bile hakkını sonuna kadar ararsan kesinlikle müşterinin kazanacagını biliyorum... sonradan yaptırılan yerler varmış bak yukarda yazmışlaR... giT yaptır derim ben
  • bnce yaptır ve çok gerekli bnm arkadaşın telini çaldılar 2 sene önce o yaptırmıştı sigorta 1 milyarını karşıladı oda üzerine para verip ii bi tel aldı yani insanlık hlai hersey geliyo başa o yzden içnzi rahat olur yani
  • forumda birinin başına gelmişti sigortalıymış telefonu yetkili servise götürmüş kullanıcı hatası demişler kullanıcı hatalarınıda karşılıyor göya sigorta bu sener sigorta şirketinin servisine vermiş onlarda kullanıcı hatası değil demişler açıkçası pek işe yaramıyor sigorta başından savıyorlar ben olsam yaptırmam sonuçta ilk 1 senede arızalanması zor ama başına başka birşey gelebilir ama sigorta şirketi ne kadar ilgilenir mechul biraz şans işi bunlar yukarda birisinin arkadaşı parasını almış çok güzel ama alamayanda büssürü insan var
  • bnde ereyon dan e51 aldım ancak ereyon bılıyosunuz kı yerı ızmırde adamlar kargoladı gonderdı neyse bı 3gun kadar gectı ben o sırada sıparıse eklemeyı unuttum (sıgortayı)sonra garantexi aradım bıde tel. gray bu arada neyse kadın kargo pakeı ıle garantex satan bı yere gıdın dedı gıttım sıgortalattım henuz basıma bır seygelmedı
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

benim k750 sigortalıydı..

çalındı

kvkya gittim durumu anlattım ve bana "genelsigorta ile sözleşmemiz bitti" dediler

ben iyileşip ayağa kalkana kadar 3günlük garantisi kaldı telefonun..

hatta şu andan itibaren 2 gün.. dersanem fln var hiç uğraşmiycam tlefonla fln buda bana ders olsun

sigorta fasa fiso..

kvk çok kötü olmuş etilerde telefonu genpaya götürdüm 2 gün sonra beni aradılar telefonunuz yapılmıştır diye.KVK da tam 1 ay beklettiler telefonu.Herifler ne kanun akıyor ne sigorta ne garanti.Bence KVK yakında iflas bayrağını çekecek gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.