Şimdi Ara

Cep Telefonundan Bedava Konuşma İmkanı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlginç bir haber olduğu için sizinle paylaşmak istedim:

    Anlık mesajlaşma yazılımlarının altyapısını kullanan Fring'i kullanarak bedava telefon görüşmesi yapabilmek mümkün.

    Çoğumuz cep telefonlarında MSN Messenger gibi uygulamaları kullanıyoruz. İster istemez "ah şu program neden bilgisayardaki gibi sesli görüşme özelliğini desteklemiyor" dediğiniz de mutlaka olmuştur. Fring işte bunu başarıyor. Program Skype, MSN Messenger, ICQ, Google Talk, SIP, Twitter, AIM & Yahoo! gibi uygulamaların altyapısı üzerinden arkadaşlarınızla iletişim kurmanızı sağlıyor. Skype'da zaten sesli görüşme özelliği vardı.

    Bizim siz ziyaretçilerimiz için düşündüğümüz en faydalı özelliği MSN Messenger'a olan destek. Programın çalışması için de telefonunuzda Wi-Fi ya da GPRS desteklerinden en az birisinin olması yeterli. Telefonunuzun Wi-Fi desteği varsa şifresiz bir kablosuz ağ bulduğunuz her yerden arkadaşlarınıza erişebilirsiniz. Üstelik bedava olarak. Eğer hizmeti her yerden kullanmak istiyorsanız bu sefer GPRS kullanacağınızdan küçük de olsa bir konuşma ücretiniz olacak.

    Cepten Cebe Bedava İletişim

    Sürekli kulaklıklı mikrofonu takılı olan arkadaşlarınız bilgisayar başında otururken onları Fring kullanarak arayabilir, ya da MSN Messenger'larına mesaj gönderebilirsiniz. Sizin Fring kurulu cep telefonunuzdan bilgisayarı aramanız için bilgisayarda arkadaşınızın Fring kullanması gerekmiyor. Sadece kullandığı mesajlaşma yazılımında çevrimiçi olması yeter. Eğer cep arayacaksanız o halde karşınızdaki arkadaşınızda da mutlaka programın kurulu olması gerekiyor. Şu anda Beta aşamasında olan program, üreticisinin web sitesinden ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak indirebilmeniz için farklı bir sistem işliyor.

    Devamını okumak için:Tıkla







  • evet gayet güzel bi sistem.. ben skypeout ile kullanıyordum
  • _ben bilgisayardan bi cep telefonunu arayabiliyormuyum yani ücretsiz olarak?? sadece bu fringi kurarak
  • skype out kredin var ise skype hesabını kullanarak sabit ve cep telefonlarını arayabiliyorsun skype tarifesi+gprs veri ücreti olarak eğer bulunduğun yerde wifi yoksa..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: feliciade

    skype out kredin var ise skype hesabını kullanarak sabit ve cep telefonlarını arayabiliyorsun skype tarifesi+gprs veri ücreti olarak eğer bulunduğun yerde wifi yoksa..

    hmm anladım teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.