Arkadaşlar bir arkadaşım bana böyle bir telefon modeli söyleyebilir misin dedi. Telefon satın alacakmış, yardımcı olmak istiyorum eğer bileniniz varsa yardımcı olabilir mi?
-Hafıza kartlı -Mp3 calarlı -300-350 milyon arası -2 küsür megapixelli -Büyük rehber hafızalı
Bu özellikler olan veya buna yakın özellikler.
Nokia 5110
Sony Ericsson W810i
* walkman telefon ve özel kulaklığı * 4 gb kart destekli * 2 megapixel otofokuslu kamera ve led flaşı * 1000 kişi hafızalı, her kişiye 5 numara tanımlayabilme * yüksek çözünürlüklü parlak renkli ekran * 4 gün şarj * uçak modu (uçak modunda 30 saat mp3 dinleyebilme * rds destekli stereo fm radyo * ortamın ışık düzeyine göre ekran ve tuş takımı parlaklığını ayarlayan sensör ve bu sayede pil tasarrufu * sony ericsson kalitesi * üstün sony ses kalitesi
quote:
Orjinalden alıntı: command_4
Sony Ericsson W810i
* walkman telefon ve özel kulaklığı * 4 gb kart destekli * 2 megapixel otofokuslu kamera ve led flaşı * 1000 kişi hafızalı, her kişiye 5 numara tanımlayabilme * yüksek çözünürlüklü parlak renkli ekran * 4 gün şarj * uçak modu (uçak modunda 30 saat mp3 dinleyebilme * rds destekli stereo fm radyo * ortamın ışık düzeyine göre ekran ve tuş takımı parlaklığını ayarlayan sensör ve bu sayede pil tasarrufu * sony ericsson kalitesi * üstün sony ses kalitesi
Sağ ol arkadaşım, onu da söyledim bakacakmış. Forum yaratık dolmuş. Bir de insan gibi yardımcı olduğun için teşekkür ediyorum.