Şimdi Ara

cep telefonu ve anahtar giriste sorun olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs lys sinavinda sorun oluyor, baska girdigim bazi sinavlarda sorun olurken bazilarinda olmuyor. Acikogretim sinavindada sorun oluyormu, yani icerde sinifta gozetmene versek olmazmi. Her sinavda formalite icabi kurallarda telefon sokulmaz deniyor ama dedigim gibi bazi sinavlarda sorun olmuyor. Ilk defa giricegimden hic bilgim yok

• Ben hiç telefon götürmem ama yanımda her zaman anahtar olur(araba-ev)sorun olmuyor anahtara,telefon olayına gelince,gözetmenler telefonunuz varsa kapatın öğretmen masasının üzerine koyu diye her sınavda tembihliyorlar.bazılarını görüyorum telefonu ceplerde duruyo,kapalı veya sessiz.yani çok sıkı bi tedbir yok.ama herkezde şunu belirtirki hocalara göre değişiyor bu işler.ama benim 3 senedir gözlemlediğim bu şekilde
  • Ben sınav giriş belgesini bürodan aldım kağıtta telefon getirmeyin yazıyor
  • doğru getirmeyin diye yazıyor ama ben her seferinde yanımda telefonu götürüyorum orada kapatıp sınav sorumlusuna teslim ediyorum ve benim gibi bir çok kişi var ama bu sene götürmeyi düşünmüyorum geçtiğimiz senelerdeki kopya olayları yüzünden belki sıkıntı çıkartabilirler.
  • Bende arabayla gidecem heralde arabanın anahtarına bişey demezler.
  • telefon almıyorlar artık. telefon götürmeyin. girişte gerçi emanetçiler oluyor artık bir liraya filan verebilirsiniz.
    şahsen ben arabada bırakıyorum telefonu filan. Anahtar zaten serbest anahtar yasak değil ;)
  • kalem ve silgi verecekler mi? yoksa biz mi götürecez?

öss gibi sıkı yönetim yok değil mi? cüzdan falan sorun olmaz heralde. malum össde nerdeyse çıplak alacaklar sınava. kağıt para dışında herşey yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@R!$ -- 6 Nisan 2012; 11:59:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok öss ile aynı kefeye koyulmadı daha,eskiden beri sistem nasılsa aynı şekilde devam etmekte,
  • quote:

kalem ve silgi verecekler mi? yoksa biz mi götürecez?

öss gibi sıkı yönetim yok değil mi? cüzdan falan sorun olmaz heralde. malum össde nerdeyse çıplak alacaklar sınava. kağıt para dışında herşey yasak.

kalem felan almaya gerek var mı öss gibi mi
  • kalem silgi vb şeyleri kendiniz götürüyorsunuz,telefon götürmeyin bence.
  • gecen senelerde gorevlinin masasina koyuyordun fakat son kopya olayindan sonra bu sene baya bir ustunde duruyorlar cebime mesaj bile gonderdiler bence bu sefer sorun cikarabilir cep telefonlari hic basinizi agritmayin zaten sinav fazla surmuyor arayan tekrar arar
  • Geçen sene sınava telefonla girdinizmi?girdiyseniz sınava alırlar,önceleri içerde telefonu kapattırıyorlardı (geçen sene dondurmuştum da)
    Düzeltme: telefonları sokmuyorlar mış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HÜSAMCIK -- 7 Nisan 2012; 16:11:07 >
  • hiç telefonla girmedim şimdi almazlar kıllık ederler falan diye. ama getirenler masaya bırakmak istediğinde bir gözetmen "ben senin telefonunun sorumluluğunu neden alıyım ki" demişti. kıllık yapanlar çıkabilir.
  • şimdiye kadar(7yıldır) hepsinde soktum ama kapalı cebimdee durdu bunda kitaplarla girdim ama telefon olmaz dedi güvenlik yalnız geldiğimi söyledim bişey yapamam dedi bahçedeki bir vazonun içine koydum girerekende telefonu ne yaptın dedi aynı güvenlik birine verdim dedim aranmadan girdim demekki cebimde girsem girermişim.
  • 3 senedir sınavlara giriyom, ararlarken ilk defa paçama kadar detaylı aradılar huylandım
  • bugün çok ilginçti benim için polis ararken beni telefon elimdeydi zannediyorum görmedi direk girdim sinifa. sabah sinava girerken araba çarptı.

sınavada 8:45de başladım. ama farkında değilim. gözetmen kitapcığı kontrol edin demiş halbuki ben direk başlamıştım sonra napiyorsun bana dedi bende pardon yanlış anlamışım dedim. 1 dersin sorularını çözmüştüm o sırada umarım sorun çıkmaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.