Şimdi Ara

<-<-<-.::CEP TELEFONU TAVSİYELERİ::.->->-> (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
6.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bomber ve angelmax verdiniz bilgiler için çok tşkler..çok yardım cı oldunuz.ben bi doğubanka uğruyim bakalım fiyatlar nerelerde ona göre ikisinden birini alıcam.tekrar sağolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Mesajından okuduğum kadarıyla müzik dinlemeye önem veriyorsun. Bu sebepten dolayı LG Chocolate'ı baştan elemek gerekir. 128 MB dahili hafızası var ve artırılamıyor.

Kaliteli MP3 için Sony Ericsson'un W serisini tavsiye ederim. W800i ile W810i arasından W810i'yi öneriyorum. Karizmatik bir telefon,tasarımı oldukça güzel. Oldukça kaliteli MP3 çalabiliyor. Megabass özelliğine sahip. Megabass telefonu hoparlör sistemine bağlayınca kendini belli ediyor. Telefonla birlikte yalıtımlı kulaklık da geliyor ayrıca W810i RDS destekli radyoya sahip. Telefonla birlikte 512 MB hafıza kartı hediye ediliyor. 4 GB'a kadar da artırılabiliyor.

Sağlamlık konusuna gelince...
    Telefonun malzeme kalitesi fena değil. Yere falan düşünce birşey olmaz. Mesaj yazarken,oyun oynarken telefonun kasasından ses gelmiyor. Ama malzeme kalitesi Nokia'nın N serisi kadar da iyi değil.

Ayrıca 2 MP autofocus özellikli kameraya sahip. En iyi fotoğraf çeken telefonlardan birisi.

ewt müzik benim için önemli :)

yalnız ben W810 u şu tanıtım standlarında gördüm. tuşlar falan kafamda soru işareti benim. pek sağlam gibi durmuyordu ama sizin de war sanırım W810. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? tuşların kullanım rahatlığı falan nasıl?

• quote:

Orjinalden alıntı: todorov_44

bomber ve angelmax verdiniz bilgiler için çok tşkler..çok yardım cı oldunuz.ben bi doğubanka uğruyim bakalım fiyatlar nerelerde ona göre ikisinden birini alıcam.tekrar sağolun...

Bak beni dinle, geçen sayfada anlattım uzun uzun K750+O aksesuarları al dediğim, cidden süper oluyor.Yani o halie ile onunla yarışabilecek telefon yoktur seste

Fotoğarfta dersen P850 kapışmasından sonra çoğu kişi K750'nin hala bir numara olduğunu kabul etti

Ve de dediğimiz gibi, yakında ben cellat ve teknode yeni bir kapışma yapıcaz ve de silahlarımız da hazır, belki o kadar abartmayın diyeceksainiz, bu telefonla nasıl yarışsın diyeceksiniz ama biz devam edicez ve de mutlu ve galip ayrılıcaz.Model ise şimdilik sürpriz..

• quote:

ewt müzik benim için önemli :)

yalnız ben W810 u şu tanıtım standlarında gördüm. tuşlar falan kafamda soru işareti benim. pek sağlam gibi durmuyordu ama sizin de war sanırım W810. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? tuşların kullanım rahatlığı falan nasıl?

Tuşlar oldukça rahat ve sağlam. Mesaj yazmayı işkence haline getirmiyor. Nadiren kimi tuşlarda belli belirsiz gıcırdama meydana gelebiliyor. Ama kesinlikle rahatsız etmiyor. En iyisi telefonu elinize alıp inceleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 13 Temmuz 2006; 22:38:42 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_7702622/tm.htm

Topicimde bulunan W810i fotoğraflarını da inceleyebilirsiniz.
  • KNİGHT586 ve Angelmax, ikinize de çok teşekkürler.

Sanırım seçimimi yaptım

W810
  • saolasın angelmax o zaman k700 alıyorum ben yardımlar için herkeze tesekkürler
  • yaw az önce okudum gece modu falan kötü demişsin peki k600 nasıldır arkadaslarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: todorov_44

bomber ve angelmax verdiniz bilgiler için çok tşkler..çok yardım cı oldunuz.ben bi doğubanka uğruyim bakalım fiyatlar nerelerde ona göre ikisinden birini alıcam.tekrar sağolun...

rica ederim arkadasim.. simdiden hayirli olsun, gule gule kullan alacagin teli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: avnenger

KNİGHT586 ve Angelmax, ikinize de çok teşekkürler.

Sanırım seçimimi yaptım

W810

bir sey degil arkadasim, yardimciş olabildiysem ne mutlu bana.. iyi bir secim yaptin, pisman olmayacaksin..
  • arkadaslar dün telefonlara baktım w810 i de karar kıldım şimdilik. fiyatı 700 ytl (spot )..ağustosa kadar alıcam heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dvdcombo

yaw az önce okudum gece modu falan kötü demişsin peki k600 nasıldır arkadaslarım

Eevet arkadasim K700i de bulunan gece modu yetersiz, dahili flash 30 cm e kadar etkili.. K600 teknik olarak K700i den epey ustun ancak ondan da cok kaliteli resim be video bekleme derim.. ayrica onda da hafiza artmiyor, sadece 33 mb dahili hafiza mevcut.. fiyati da cok ucuz sayilmaz.. ikisi arasinda K600i daha iyi tabi en azindan 1.3 kamera, 2. vga kamera, 3G destegi, 72 kanal poli melodi, RTSP destegi, real video oynatma gibi artilari var.. ancak fiyati 550 ytl civarinda..
  • quote:

KNİGHT586 ve Angelmax, ikinize de çok teşekkürler.

Sanırım seçimimi yaptım

W810

Rica ederim...
  • arkadaşlar samsung p300 hakkında bilgisi olan kullanan var mıdır acaba( hani bu eski model hesap makinalarına benzeyen?? teknik özelliklerine baktım bana yeter.. artık telefonumu cebime atayım ve var mı yok mu unutayım istiyorum ,portföy çantada gömlek cebinde filan kullanayım diyorum..kullanışlılık açısından nasıldır bilen varsa lütfen yazsın şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsekan -- 17 Temmuz 2006; 17:53:59 >
  • gercekten cok guzel bır cıhaz ozelık fazla yok ama amac kucukluk se kesın al kullandım menu d500 menusuyle aynı en guzel yanı derı kılıfın aynı zamnda pıl olması ve uzun pıl omru saglaması hafıf olması
  • arkadaşlar, sadece gerçek tel. özelliklerine sahip, kamerası olmayan, mp3 çalmayan bir telefon almak istiyorum. görünüş olarak da değişik ve güzel birşey almak istiyorum, 200 ytl civarı bir para ayırdım ve siemens af51 hoşuma gitti. hem kapaklı hem de kapağında 2. ekran var. af51 kullanan varsa veya başka tel. önerebileceklerin yorumlarını rica ediyorum .şimdiden teşekkür.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.