Şimdi Ara

<-<-<-.::CEP TELEFONU TAVSİYELERİ::.->->-> (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
6.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw kardeslerim yardım etsenize bana bi motorola l6 nassı bi makinedir
  • tel almayı düşünüyorum aradığım özellikler:
    - fotoğraf ve video çekimi iyi olcak
    - mp3 player ve radyo olcak ve sesi çok güçlü olcak(bu çok önemli bnm için)
    - oyun filan yükelyebiliyim
    - bluetooth vs gibi özellikleri saymak bile istemiyorum onlar demirbaş
    - mümkünse kibar ve karizmatik olsun
    - bide fiyatı 1 milyarı geçmesin

ark.lar tavsiyelerini bekliyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: todorov_44

tel almayı düşünüyorum aradığım özellikler:
    - fotoğraf ve video çekimi iyi olcak
    - mp3 player ve radyo olcak ve sesi çok güçlü olcak(bu çok önemli bnm için)
    - oyun filan yükelyebiliyim
    - bluetooth vs gibi özellikleri saymak bile istemiyorum onlar demirbaş
    - mümkünse kibar ve karizmatik olsun
    - bide fiyatı 1 milyarı geçmesin

ark.lar tavsiyelerini bekliyorum....

K750 derim

En iyi fotoğraf çeken telefon
    MP3 playerı kulaklıkta 2. iyi, radyoda ise çekim konusunda bildiğime en iyisi ve de radyoyu son ses dinlersen kulkların ağrır.radyo sesi çok güçlü
    Karizma kişiden kişiye göre değişir ama K750'yi bu konuda beğenmezsen sana W810 öneririm, aynı özellikler ama karizma mükenmel ötesi

Motorola L6 ince güzel bir telefon ama özellikten yoksun biraz

• K750 derim

En iyi fotoğraf çeken telefon
    MP3 playerı kulaklıkta 2. iyi, radyoda ise çekim konusunda bildiğime en iyisi ve de radyoyu son ses dinlersen kulkların ağrır.radyo sesi çok güçlü
    Karizma kişiden kişiye göre değişir ama K750'yi bu konuda beğenmezsen sana W810 öneririm, aynı özellikler ama karizma mükenmel ötesi

Motorola L6 ince güzel bir telefon ama özellikten yoksun biraz

ya merak ettim mp3 playerı en iyi tel hangisi?? 3250 mi yoksa??

• 3250 K750 ile yarışamaz bile, özellikle kulaklıkta.Hoperlörde yakın çalarla ama kulkalıkta K750 önde

Sese o kadar önem veriyorsan W550 al, 2. iyi kulkalık sesi ve en iyi hoperlör sesi

Amam fotoğarf ve video o kadar iyi değil

K750'de de video süper değil ama en iyi 176x144 çeken K750
  • ya ben w810 la k750i arasında seçim yapamıyorum.bazıları w serisi daha iyi diyo karar weremiyorum ikisi arasında
  • quote:

ya ben w810 la k750i arasında seçim yapamıyorum.bazıları w serisi daha iyi diyo karar weremiyorum ikisi arasında

Özellik olarak K750'nin dahili hafızası daha yüksek, W810'da EDGE var, fark bu

tasarım olarak hangisini beğenirsen
  • belki saçma bi soru olcak ama sen olsan napardın? ben öğrenciyim sık sık tel değiştiremem alacağım teli en az 2-3 sene kullancam bu yüzden aldım mı bi kere alıyım diyorum yani özellikler beni uzun süre tatmin etmeli ve zevkle kullanmalıyım teli...
  • quote:

ya ben w810 la k750i arasında seçim yapamıyorum.bazıları w serisi daha iyi diyo karar weremiyorum ikisi arasında

bu ikisi arasında kalman nekadar ilginç ya

w810-512 mb hafıza hediyeli
    walkmen kalitesi
    kasa kalitesi(en az 2-3 yıl kullancam diosan bu cok onemli)
    k750 ile aynı fotoyu cekiyo
  • ya ztn ben alacağm tele direk bi hafıza kartı alcam o sorun deil ama karar vermekte zorlanıyorum. w810 un tipi çok hoşuma gidiyo ama k750 ile tıpatıp aynıysa o kadar fark vermek biraz saçma geliyo bana
  • eywallah bomber kardes peki hangi telefonu önerirsin
  • todorov kardes ben de 44lüyüm bana bi yardım etsende sağlam bi tel alsam 400 lirayı geçmeyen
  • walla aradığın özelliklere bağlı nasıl bi tel arıyosun ki
  • quote:

belki saçma bi soru olcak ama sen olsan napardın? ben öğrenciyim sık sık tel değiştiremem alacağım teli en az 2-3 sene kullancam bu yüzden aldım mı bi kere alıyım diyorum yani özellikler beni uzun süre tatmin etmeli ve zevkle kullanmalıyım teli...

Ben sana derimki K750 al, 1000 YTL'en varmış, onu tarif ettiğim gibi kullan ve de telefonun mükenmle olur

K750+MXE60 flaş=650 YTL
    HPM70 kulkalık (W800 kulkalığı)=50 YTL (bazı yerlerde 80 falan oralardan alma)
    MPS-60 taşınabilir hoperlörler=75 YTL
    512 MB hafıza kartı=70 YTL
    Bir tane philips 2+1 al, teknosadan.Dur link verim sana, bu model W800 kulaklığının jak girişine doğrudan takılabiliyor ve de altında müthiş bir bası var.K750'deki megabass ile birlerşince
    TIKLA
    Bu hoperlör de 80 YTL
    Bir tane de philips SHS3200 kulaklık al 65 YTL
    Buyur bu da telefonunu müzik setine bağlaman için kablo, SE'nin de benzeri var ucu direk telefona giriyor ama o 40 YTL, bu ortalama 9 YTL.İşte link
    TIKLA

Etti bunlar 999 YTL, 1 YTL ile de istediğini yap

Ben de MPS-60, philips kulaklık ve linkini verdiğim philips 2+1 dışında bu pakete sahibim, süper oluyor, philips 2+1'i ve de kulaklığı da yakın zamnada edinicem

K750 al ama yukarıda saydıklarımı da kesinlikle al, şimdi diyecen madem başka kulkalık alacaktık neden W800 kulaklığı aldım.Çünkü W800 kulaklığı 2 parça, bir tarafı kulaklık, diğer tarafına ise 3.5 mm girişi olan hoperlör, kulaklık giriyor.O parça da sırf satılıyor ama orjinal SE malı değil ve de aldığın anda elinde kalır sana söyliyim.Ayrıca o müzik setine bağlamaya yarayan kabloyuda onun ucuna bağlıyosun, kısaca kulkalığı çıkarıp hoperlör, başka bi kulaklık istediğin herşeyi bağlarsın.pratik, tak çıkar yani

Muhakkak bunu edin, telefonun süper oluyor.Philips kulaklığı da bulamzasan link veririm yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 13 Temmuz 2006; 1:32:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: avnenger

Merhabalar arkadaşlar,

Yeni bir telefon alacağım ve ne zamandır da forumu takip ediyorum bu konuyla ilgili. Foruma girmeden önce kafam daha netti :) şimdi ise allak bullak oldu...

1000YTL ye kadar bir telefon alacağım.

Aklımdaki modeller;

SE: W800, W810 Nokia: 6280 Motorola: V3i LG Chocolate

açıkcası şu an chocolate a kayar gibiyim ama dediğim gibi aklım çok karıştı.

Benim için önemli olan özellikler ise...

MP3 (MUTLAK!) (zaten telefonda olmicaksa ucuz bi tel ve iPod alıcam en sonunda)
    Tasarım
    Sağlamlık
    kamera (çok da önemli diil digital sony war)
    Bi de herkeste olan bi tel istemiyorum. böyle bi farklılığım olsun.

Haa bu arada ben sizler gibi çok tel deiştirmiyorum. alırsam min. 2 yıl kullanıcam. okuyorum da n70 den w900 e ordan başkasına ordan başkasına. çok howardasınız yaw :)

Şu an kullandığım tel Siemens C-65. yani ne alsam ben eşşekten mercedes e binmiş olcam :)

sizlerden tavsiye bekliyorum. şimdiden de teşekkürlerimi sunuyorum...

NOT: Siemens C-65 demişken, ekranda bir bozukluk oldu. sol üst köşeden başlayarak ve gittikçe yayılan kırmızı bir is war telefonda. sizce sorun nedir? garantiye göndersem kabul edilir mi?

Merhaba arkadasim..yazdigin modeller arasinda sana en uygun olanlar kesinlikle W810i ya da 6280 dir.. Diger modeller icinde LG Chocolate daha cok tasarimi ile on planda olan bir model.. bunun disinda hafizasi artmiyor, dahili hafiza 128 mb, mp3 kalitesi orta seviyede, batarya omru yetersiz, foto ve video cekimi de dengi fiyattan satilan diger modeller kadar basarili degil, kizilotesi, radyo, tema, edge gibi ozellikler de yok ve ozelliklerine gore fiyati cok yuksek.. alirsan cok kisa sure icinde yetersiz gelecegini garanti ediyorum..

Motorola V3i ise hem tasarim olarak super bir cihaz, hem de ozellikleri ve fiyati LG Chocolate dan daha iyi..
    Ama o da 6280 ve W810i yaninda ozellik olarak yetersiz kaliyor.. kamerasi 1.3 mp, cekim kalitesi ortalamyi gecmiyor, entegre flash da yok, radyo, edge, bas-konus gibi son donemde talep goren ozellikler de yok, video cekimi de 176x144 piksel ve 3gp formatinda, yani yine vasat.. bu yuzden onu da 2 sene kullanman cok zor..

6280 ve W810i ise su anda piyasadaki hem tasarim, hem kalite, hem de ozellik olarak en ideal 2 model..
    6280' de 3G destegi, cift kamera, 2 mp kamera, flash, 240x320 piksel 262 bin renk cok kaliteli ekran, 640x480 essiz video kayit, mp3/aac/mp4 calar, 64 kanal poli melodi, ekolayzir ayari, mp3 zil sesi, tam ekran foto cekme, video oynatma, bas-konus, edge, tema destegi, bluetooth, kizilotesi, 3D java destegi, aktif masaustu ozelligi, miniSD hafiza karti destegi gibi tum son teknoloji ozellikler mevcut.. ekran, ses kalitesi, tasarim, malzeme kalitesi, menu kullanimi ve hiz gibi detaylar bakimindan memnun kalcabilecegin bir model..

W810i de 3G destegi, cift kamera, bas-konus, aktif masaustu, 240x320 piksel ekran, 640x480 piksel video kayit disinda 6280' le hemen hemen ayni ozelliklere sahip.. ancak kamerada otofokus, makro cekim, super ses kalitesi (kulaklikta), walkman yazilimi, 4 gb hafiza destegi, batarya omru, ufak, s1k tasarim gibi avantajlara sahip..

BENCE secimini 6280 ve W810i arasindan yapmalisin.. ikisini de uzun sure kullanabilirsin.. kolay gelsin..

• quote:

ya ztn ben alacağm tele direk bi hafıza kartı alcam o sorun deil ama karar vermekte zorlanıyorum. w810 un tipi çok hoşuma gidiyo ama k750 ile tıpatıp aynıysa o kadar fark vermek biraz saçma geliyo bana

W810i ile K750i tipa tip biribirinin aynisi degil arkadasim.. aslinda epey fark var.. Tipi hosuna gittiyse ve uzun sure kullanmayi dusunuyorsan BENCE W810i alman daha mantikli olacaktir..

Kisaca W810i ile K750i arasindaki onemli farklar:

--Daha kaliteli ve parlak, buyuk 1.9 inc ekran,
    --Dort Bant destegi,
    --EDGE Class 10 destegi,
    --Yenilenmis 1000 kisilik tel rehberi,
    --Entegre Netfront HTML tarayici,
    --Isık Sensoru (6630 ve N70 vs. deki gibi),
    --Bluetooth v2.0 ozelligi (daha hizli),

Bunlar K750i de olmayan cok onemli (bana gore) detaylar.. Bunlar disinda walkman yazilimi, daha kaliteli kasa, ucus modu (sadece muzik), daha hizli menu, beraberinde 512 mb hafiza, kulakici stereo kulaklik, USB Plug&Play ozelligi (surucu yuklemeden hafiza katina erisebilme), daha stabil yazilim gibi farklar mevcut..
    Tasarimi da K750i ye gore daha basarili, foto ve radyo kalitesi de K750i ile ayni seviyede.. Bu nedenle ben ikisi arasinda W810i' yi tercih etmeni siddetle tavsiye ediyorum.. benim yorumlarim da boyle..

• ben btsi olsun mp3ü olsun hafza kartına gerek yok videosu falan olsun işte todorov kardes
  • angelmax birader bana bi yardım etsen 450 liraya kadar cıkabilirim nassı bi telofon önerirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dvdcombo

ben btsi olsun mp3ü olsun hafza kartına gerek yok videosu falan olsun işte todorov kardes

400 ytl ye alabilecegin en iyi tel kesinlikle K700i dir arkadasim.. hem tasarimi guzel hem de ozellikleri bu fiyat sinifinda rakipsizdir.. 10 mb hafizali, kizilotesi, radyo, ekolayzir, iyi bir kamera gibi ozelliklerden yoksun L6' ya 400 ytl verecegine K700i alman cook daha iyi bir secim olacaktir.. hafiza karti onemli degil dedigine gore, K700'nin 41 nb hafizasi sana yeterli olacaktir.. Kisaca ozelliklerini yazayim:

176x220 piksel 65 bin renk ekran, video mms, email, aninda mesaj, wap 2.0, xhtml tarayici, gprs class 10, 40 kanal poli melodi, stereo mp3/aac/mp4/wav/amr/imelody destekli muzik calar, ekolayzir ayari, musicDJ uygulamasi, mp3 zil sesleri, stereo fm radyo, sinirsiz (hafizaya bagli) video ve ses kayit, handsfree, 50 kisiye kadar sesli arama, sesli komut/ses kayit, 500 kisilik resimli tel rehberi, resim duzenleyici, bluetooth v1.1, kizilotesi, usb, entegre modem, java 2.0, 3D java engine, tema destegi, S60 java oyunlarini calistirabilme, uzaktan kumanda ozelligi, takvim, video streaming, 3gp/mp4 video oynatici, flash disk ozelligi, entegre vga kamera, 4x dijital zoom, gece modu, zaman ayari, flash, maxi, panorama modlari, cerceve ve efektler gibi tonla ozelligi mevcut.. ekran, ses kalitesi olarak da L6'nin daha iyi olmasi mumkun degil..secim senin..

• quote:

Orjinalden alıntı: dvdcombo

angelmax birader bana bi yardım etsen 450 liraya kadar cıkabilirim nassı bi telofon önerirsin

Ettim bile arkadasim, alttaki mesaji iyice oku.. birkac ince detay: K700i nin kamerasi gece cekiminde cok basarili degil, video cekimi ayni sekilde cok karincali ve kotu cekiyor, tipi de ilk basta hosuna gitmeyebilir ama ben yine de siddetle tavsiye ediyorum..detayli olarak inceledikce hosuna gidecektir..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.