Şimdi Ara

Cep telefonu pasaport kaydı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda daha önce bi kaç kez sorulmuş ama istediğim cevabı bulamadığım için açıyorum konuyu.
    Ben HTC One x almaya karar verdim ve alacağım cihaz pasaport kayıtsız olacak, bu ay annem yurtdışına çıkacak, o geldiğinde aldığım telefonu onun pasaportuyla kaydettirebilir miyim? Yani telefonun gidilen ülkeden alınma zorunluluğu yok değil mi? Bir de hattım avea, avea'dan kaydettireceğim herhalde, son bir şey daha güncel fiyat nedir pasaport kaydı için kazıklanmayayım Şimdiden teşekkürler.

astra h 1.6 115 bg
    ruhumuz olmadan sadece bir makineyiz.
  • Telefonu aldığınız ülkeden olmak zorunda değil pasaport merak etmeyin. Kayıt işini belli operatör şubeleri yapıyor, hepsi değil, ama hat ile alakası yok kaydın. Yani Avea hat kullanıyor olsanız da Turkcell şubesinden kayıt yaptırabiliyorsunuz. Ama dediğim gibi her şube yapmıyor kayıt işini, belli şubeler yapıyor sadece. Pasaport kaydı için ben yaptırdığım zamanlar herhangi bir ücret istenmiyordu ama son durum nedir bilemiyorum onu. Ayrıca telefon bizim ülkemizde kullanılmaya başlandıktan belli bir süre içinde (1 hafta diye hatırlıyorum) kaydı yaptırmalısınız yoksa telefonunuz iletişime kapanır. Pasaportu kullanılacak kişinin dönmesi uzun sürecekse telefonu açmamanızı tavsiye ederim. Hayırlı olsun şimdiden telefonunuz.

Çankaya Üniversitesi

Bilgisayar Mühendisliği
    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

Telefonu aldığınız ülkeden olmak zorunda değil pasaport merak etmeyin. Kayıt işini belli operatör şubeleri yapıyor, hepsi değil, ama hat ile alakası yok kaydın. Yani Avea hat kullanıyor olsanız da Turkcell şubesinden kayıt yaptırabiliyorsunuz. Ama dediğim gibi her şube yapmıyor kayıt işini, belli şubeler yapıyor sadece. Pasaport kaydı için ben yaptırdığım zamanlar herhangi bir ücret istenmiyordu ama son durum nedir bilemiyorum onu. Ayrıca telefon bizim ülkemizde kullanılmaya başlandıktan belli bir süre içinde (1 hafta diye hatırlıyorum) kaydı yaptırmalısınız yoksa telefonunuz iletişime kapanır. Pasaportu kullanılacak kişinin dönmesi uzun sürecekse telefonu açmamanızı tavsiye ederim. Hayırlı olsun şimdiden telefonunuz.

Çok teşekkürler bilgilendirme için.
    clio 1.2 16 v sen de sağolasın konuyu canlandırmışsın,unutmuştum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

evet bende merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim.ayrıca almanyadan htc telefon getirtmek mantıklımı fiyat açısından.yoksa buradaki ile aynı fiyatamı geliyor.teşekkürler.
    konu zaten açılmış tekrar açmak istemedim.

Ben htc one s alacaktım Türkiye de 1200 den bekliyordum fiyatı ama 1700 den çıktı.Almaya media markt e baktım 399 euro.Buda 900-1000 tl arasına geliyor.arada 700 lira fark var.Oradan almak mantıklı ama Türkçe dil desteği varmı bunu bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: Acı Biber

quote:

evet bende merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim.ayrıca almanyadan htc telefon getirtmek mantıklımı fiyat açısından.yoksa buradaki ile aynı fiyatamı geliyor.teşekkürler.

Ben htc one s alacaktım Türkiye de 1200 den bekliyordum fiyatı ama 1700 den çıktı.Almaya media markt e baktım 399 euro.Buda 900-1000 tl arasına geliyor.arada 700 lira fark var.Oradan almak mantıklı ama Türkçe dil desteği varmı bunu bilmiyorum.

telefonu türkçe yapabilmek için marketten morelocale 2 adlı programı indirmeniz yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: aemred

quote:

quote:

telefonu türkçe yapabilmek için marketten morelocale 2 adlı programı indirmeniz yeterli

hocam peki bu garanti olayı nasıl oluyor bilginiz var mı?Almanya media markt den alsak Türkiye de garanti şartları ne oluyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aemred

quote:

quote:

hocam peki bu garanti olayı nasıl oluyor bilginiz var mı?Almanya media markt den alsak Türkiye de garanti şartları ne oluyor?

Yurtdışından alınan tüm htc ler burada 1 yıl kvk garantisi altında oluyor. Onun dışında media markt kendi verir mi bilmiyorum garantiyi.
    Hocam fiyat olarakta buradan alabilirsin güvenilir kişiler var; Fiyat 1200-1300 civarı
    http://www.sanalpazar.com/Htc-One-S-16-Gb-gri-Renk-0505-802-41-40__isp3501860

• arkadaşlar ben de samsung galaxy s3 almak istiyorum hatta aldım adam devlet işleri sorun çıkardı deyip iptal etti. ben korkmaya başladım bu işlerden gidip bi bayiden alıp kazıklanmak da istemiyorum. arada nereden baksanız 400- 500 lira oynuyo. bu sitelerde satılanlar mı sakat yoksa bayilerden aldığımız telefonlar da pasaport kaydı yapılan cihazlar mı?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.