Şimdi Ara

Cep telefonu önerisi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam forum ahalisi. 5. yılını doldurmaya yaklaşan telefonumu değiştirmek istiyorum, tekliyor artık. 500 lira civarı bir bütçem var, biraz zorlarsak 550 belki. Aradığım özellikler ise ;

+Dokunmatik ekran olacak, ama kaliteli olsun, bastığımı algılasın, sıkıntı yasatmasın bana.
    +Wifi olsun, istediğim zaman kablosuz ağlara bağlanabileyim, internet deneyimi de düzgün olsun tabi, sıkıntı çıkarmasın.
    +Müzik konusunda iyi olsun, 3.5mm jak girişi olursa ve istediğim kulaklıkla kullanabilirsem çok iyi olur.
    +Yavaş olmasın. elimde 7610 var su an, dediğim gibi 5 yıllık ve öldürüyor beni. bıktım bu yavaşlıktan, menüler arası geçişler, mesajlar klasörü falan açılırken kasılmasın, beni de kendini de yormasın :)
    -Kamera konusuna çok önem vermiyorum, 2-3 megapixel benim işimi görür, çok kullanmayacağım çünkü.

Bu özelliklerde bu fiyata telefon varsa ne mutlu bana diyorum :) şimdiden teşekkürler.

Not : 5800 önerisi hariç arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PucLes1oN -- 31 Temmuz 2010; 12:34:36 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:45:45 >
  • 5800 olmasın yazmayı unutmuşum, ekliyorum şimdi.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:44:41 >
  • Samsung i5700 galaxy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakDoyan

@PucLes1oN

5800 neden olmasın deniyor her konuda anlıyamıyorum. Dediğiniz fiyata ve isteğinize uygun en uygun en iyi telefon şuanda. Ama işletim sistemi pek problem olmucaksa Samsung'un Corby Pro B5310 modelini öneririm. Tüm genel özellikler mevcut. İstediğiniz hatta fazlası da. Q klavyesi var. 400 TL civarların da. Araştır bir istersen.

iğrenç bir tasarımı var da ondan. samsung s5620 monte adlı telefon dikkatimi çekti araştırırken, kullanan var mı acaba?
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:45:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.