Şimdi Ara

Cep telefonu önerilerinizi bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefonla oyun pek oynamam.Oynasamda öyle dead trigger filan arada bir.Genellikle sosyal ağ ağırlıklı kullanırım,internette çok gezerim video filan izlerim ve müzik dinlerim. Aradığım telefonum internet performansı iyi olmalı, oyun performansı o kadar önemli değil ama iyi olursa iyi olur, müzik kalitesi önemli, ve pil de çok önemli. Bütçe max 1000 - 1100 filan.
    Şimdiden teşekkürler...

Hee bu arada GMD önereni taşlarım

• up
  • up
  • foruuuuuuuum ordamısınız
  • biraz daha çıkıp g2 alabilirsiniz yok alamam diyor iseniz 850 tl ye sp var iyidir.oyun ile çok işiniz yoksa moto g de olur fazla para vermeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

biraz daha çıkıp g2 alabilirsiniz yok alamam diyor iseniz 850 tl ye sp var iyidir.oyun ile çok işiniz yoksa moto g de olur fazla para vermeye gerek yok

sp 850 tl ye hiç görmedim. Vatanda 1046 tl mi ney şimdi bende Discovery var kırık filan 15 yaşındayım bi işe girdim çalışıyorum haftalık 100 lira tatil sonuna kadar 1200 tl para biriktiririm ama 200 tl fitness a gideceği için çıkamıyorum. Sp 850 tl nerde ustam söylerseniz memnun olurum. Birde netten alış veriş yapmama izin vermiyo peder o ayrı bi mesele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wp düşünmiyorum zaten düşünsem de 1320 çok çok çok aşırı büyük. 6inç telefon bana kusura bakmayın da saçma geliyor.Yani ben onu nereye koycam? cepe sığmaz ele gelmez bişey.Nexus 4 bulunmaz bu saatten sonra Sp de de beni korkutan tek şey ekran kalitesi vasat.(mış) bir de ön kamera kullanılmaz dedi bir telefoncu ne kadar doğrudur bilmem ama o sorunlar olmasa gözüm kapalı alırdım. Aklımda iki tane telefon var 1. lg g2 mini 2.s4 mini aslında s4 mini alınmaz diyodum ama geçen kullanma fırsatım oldu gayet hızlı bir telefon sizce ?
  • 13ATMACA 1 kullanıcısına yanıt
    moto g güzel bir telefon değil gibi.Yani pek beğenmedim. teşekkürler tavsiye için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametg

quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

biraz daha çıkıp g2 alabilirsiniz yok alamam diyor iseniz 850 tl ye sp var iyidir.oyun ile çok işiniz yoksa moto g de olur fazla para vermeye gerek yok

sp 850 tl ye hiç görmedim. Vatanda 1046 tl mi ney şimdi bende Discovery var kırık filan 15 yaşındayım bi işe girdim çalışıyorum haftalık 100 lira tatil sonuna kadar 1200 tl para biriktiririm ama 200 tl fitness a gideceği için çıkamıyorum. Sp 850 tl nerde ustam söylerseniz memnun olurum. Birde netten alış veriş yapmama izin vermiyo peder o ayrı bi mesele

hb den 850 ye aldım.fakat şimdi fiyatını bilmiyorum.internette bazı yerlerde 850 lira ama internetten alamıyormuşsun.o zaman gold da 900 lira oradan alabilirsin

• Diskavri kırık derken ? Gm dusunuyorumda almayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teg1 T kullanıcısına yanıt
    okulun son günü bel hizasınıdan düşürdüm ekranı çatladı. normalde kırılmazdı belki çünkü kapsız kullandım. aslında iyiki de kırıldı aylardır kitkat bekliyoruz bence sende alma moto g her türlü daha iyi
  • internet ve şarj önemli ise 6 inç ekranlı lumia 1320 850-900 lere bulabilirsiniz sıfırını. android ise 1200 civarlarına paralel resmi ithalat nexus 5 ve lg g2 var iyi olarak.
  • teşekkürler hocam
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    6 inç çok fazla hocam o olmaz.bu paralel ithalat işleri felan nasıl oluyor bilmiyorum o konuları ?
  • G2 Mini fiyatının telefonu değil.

S4 Minidede samsungun minilere uyguladığı güncelleme işkencesi kafada soru işareti bırakıyor. Yoksa iyi telefondur yani. 4.4.2 de gelicek zaten ama bilinmez.

Bence Alınacak en iyi telefonlar SIRASIYLA

Lumia 925

Xperia M2

Xperia SP

LG L90

Moto G

S4 Mini

Lumia 720/820

G2 Mini
  • 2.el s4 yada temiz s5 al bence s4 bulabilirsin

yada 0 s3

Diğer konuda moto g iyi ama elim gitmiyor ona benim :,(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frolding F kullanıcısına yanıt
    xperia m2 hiç bir teknomarkettte satılmıyor galiba ?
  • teg1 T kullanıcısına yanıt
    s3 almam hocam. herkesin elinde bir s3 onu almaktansa sp tercihim olur. bir de 2.ele cesaret edemem tatil boyu çalışcam orj. diye replika filan alırız. sıkıntı yani
  • hocam siz telefondan memnun musunuz herhangi bi kronik sorunu filan varmı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.