Bu msj bu foruma aitmi bilmiyorum.. değilse kusura bakmayın.. Arkadaşlar ben 2 gündür arıyorum. ama internetten cep telefonuna bedava mp3 gönderebileceğim bir adres bulamadım. Ben iyi bir bilgisyar kullanıcısıyım. hatta işim de bu sektörde.. ama harhangi bi kişiler ( bilgisayarla alakası olmayan ) interneten bu melodileri yüklediklerini söylüyorlar.. ya gerçekten boyle bir site varsa sizden yardım bekliyorum.. şimdiden teşekkürler..
nasıl yaa?? yani telefonuna internet üzerinden mp3 mğ yollamak istiyosun?? böyle birşeyin olması imkansız yani telefona mp3 yollamak internetten gibi... mms ile yollanır dersen mms msj boyutu zaten 100kb :)
telefonuna mp3 atmak için yapman gereken tek şey, bi tane bluetooth adabtörü veya data kablosu tarzı bişey almak, bunla telefonu pc ile eşleştirip istediğin, bilgisayarında kayıtlı olan mp3lerini telefonuna atmak...
melodi falan istiosan onu bilemem yalnız...
@dhak, dediği gibi internetten mp3 nasıl göndericeksin?????
ancak mp3 sitelerinden indirip onu Bluetooth yada data kablosu aracılığı ile tele gönderebilirsin..tabi telefonun ne bilmiyorum yazmamışsın mp3 çalmayı desteklemesi lazım
var öyle wapla yapan siteler. eskiden cepbul yapıodu mesela ücretsiz
çok kasar ama...düşünsene 3,5 MB şarkı indiricen hemde wapla fatura gelince söleriz o zaman şarkıyı
eğer wap la yollayan site varsa zaten, iyi paran olması lazm,,, kb başına ücret yazıo zaten mb'lık dosya alıcan artık fiyatı sen düşün.. ama data wap üzerinden indirebilirsin böle wap siteleri varsa, çünkü data üzerinden wapa girdiğin zaman alınan gönderilen dosya boyutuna göre değil, wap da kaldığın süreye göre ücret alınır, dakika üzerinden hesaplanır