Şimdi Ara

Cep Telefonu Faturanın %50'si CEPTETEB'den (Kişiye özel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
1.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cepteteb debit kartım var, bana SMS olarak kampanya bilgisi geldi ve talimat verdim hemen. :) Belki sizlere de gelir, ya da mobil uygulamadan bildirim gelebiliyormuş.

www.teb.com.tr
    Cep Telefonu Faturanın %50’si CEPTETEB’den | Türk Ekonomi Bankası
    https://www.teb.com.tr/cep-telefon-fatura-kampanyasi/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Sana özel kampanya ile cep telefonu faturanın %50’si CEPTETEB’den!

10 Şubat 2021 – 10 Mart 2021 tarihleri arasında CEPTETEB Hesabı’ndan cep telefonu faturan için otomatik ödeme talimatı ver, 6 ay boyunca hangi operatörden olursa olsun faturanın %50’sini sana iade edelim.

Nasıl katılırım?

Kampanyaya katılmak için 10 Mart 2021’e kadar CEPTETEB Hesabı’ndan cep telefonu faturan için otomatik ödeme talimatı vermen yeterli.

Nasıl kazanırım?

Sana özel bu kampanyadan faydalanmak için cep telefonu faturanın kampanya katılımı için verdiğin otomatik ödeme talimatıyla ödenmesi yeterli.

CEPTETEB Hesabı’ndan verdiğin otomatik ödeme talimatınla ödenen cep telefonu faturanın %50’si ilgili ay sonunda hesabına iade edilecek.

Kampanya koşul ve detayları:
    Kampanyaya 10 Şubat 2021 – 10 Mart 2021 arasında CEPTETEB Hesabı’ndan cep telefonu faturan için otomatik ödeme talimatı vererek katılabilirsin.
    Doğrudan SMS veya CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan bildirim alan müşteriler kampanyadan faydalanabilir ve kampanyadan yararlanabilecek müşteri kitlesi TEB inisiyatifindedir.
    Kampanya iade tutarı, 50 TL’ye kadar olan faturaların için %50’dir. 50 TL ve üzeri faturaların için maksimum 25 TL iade kazanabilirsin.
    Tüm şartları sağlaman durumunda otomatik ödeme talimatı verdiğin tarihten itibaren ilk 6 ay boyunca kampanyadan faydalanabilirsin. Bir kişi için aylık en fazla 25 TL; kampanya döneminde ise toplamda en fazla 150 TL iade sağlanacaktır.
    Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 1 (bir) fatura ile kampanyaya dahil olabilir.
    Kampanya, yurt içinde faaliyet gösteren operatörler için geçerlidir.
    İade tutarı, ödemenin yapıldığı hesabına ilgili ay sonunda CEPTETEB tarafından iade edilir.
    Kampanya, başka kampanyalarla birleştirilemez. Bir müşteri bu kampanya ile “CEPTETEB 2 Yeni Otomatik Fatura Ödeme Talimatına Ayda 15 TL Hediye” kampanyasından aynı anda faydalanamaz.
    TEB, kampanya süresi ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TEB şov yapıyor. Herkese gelir umarım.
  • Efsane kampanya ama bende çıkmamış göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhteşem kampanya, fakat bende faturasız hat olduğundan faydalamıyorum ne yazık ki :)
  • bu cepteteb bir kez bile sana özel diye mesaj almayanlar beğensinler bir sayımızı bilelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş
  • konuyu gördükten sonra smslerimi kontrol ettim bana gelmiş. konuyu açan hocama teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentheus

konuyu gördükten sonra smslerimi kontrol ettim bana gelmiş. konuyu açan hocama teşekkür ederim.

nereden bakıyoruz dostum

• Bana mesaj olarak değil bildirim olarak geldi forumdaşlar,bildirimlere dikkat edelim. Haber veren arkadaşa teşekkürler katılım sağladık bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.