Şimdi Ara

Cep telefonu alcak izmirlilere uyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hafta önce bi cep tel aldık bizim bi arkadaşa (83 10), 1 haftadır sinirden uyuyamıyom!! Camında KVK lı 8310 da süper fiyat yazıyor, bizde daldık içeri, 580+20 Kvk ücreti dediler, Dışarda 650 Milyon diyolardı, bizde salak gibi atladık tabi, bi sürü hediyler falan verdiler:) İki tane yalaka ,****** (sizden özür ama çok sinirliyim!) bin türlü çene ile bizi kandırdılar( hata aslında bizde, hipnotize olduk sanki) Eve geldik telefonu kurcalıyoz bi baktık bi sürü ses kaydı falan, bide nokianın halogramı yok içinde, yani kaçak telefon!!! Ertesi gün gittik, tamam hata bizde dediler, yarın halletçez falan, gittik bu seferde 75 milyon fark verceksiniz ,yada paranızı iade edelim dediler, peki parayı alalım dedik, yarın sabah gelin dediler, Ertesi gün arkadaş tekrar gitmiş, bu sefer bi telefon ayarlamışlar, buseferde dış kpak arızalı:)) Bu gün ben gittim, bu sefer giriyoduk birbirimize:)) baya bi kavga ettik bi sürü zontada toplandı, çevreden, az daha bi de dayak yiyoduk:)))

Yerini tarif ediyimde sizde aynı tuzağa düşmeyin, KVKlı diye kaçak telefon veriyolar.. Hatta dün gözümüzün önünde bi iki kişiyi daha dolandırıyolarddı, aynı yöntemle!

ÇANKAYA DERSANESİNİN HİZASINDA, BASMANE YÖNÜNE DOĞRU İLK KÖŞEDEKİ DÜKKAN!! DİKKATTT!! camında bi sürü kampanya yazıları falan var ,aldanmayın:)
    Yav bunları şikayet edemezmiyiz bi yere?

• Tükeder'e başvur aldığın mal faturalıysa bir hafta içinde değişme şansın var.
  • KVK bayisi kaçak satıyor muymuş???? ilginç walla, artık kimseye güvenmeyeceksin..
  • En azından bunu KVK'ya bildirebilirsin.Onların bu işin peşini bırakacağını sanmam.
  • evet aynen knuntun dediği gibi ana merkezine aç kvk nin böyle böyle kvk diye kaçak satıyolar de onlar gerekeni yaparlar...
  • vay be su duruma bak
  • benzer bir şey benim de başıma gelmişti,tükoder'e ve genpa'nın genel merkezine haber verince ertesi gün telefonumu hemen değiştirmişlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet, bende KVK istanbul numarasını aldım şikayet etçem *****leri:)
  • Adamları şikayet et.. Ben olsam çoktan dükkanın camlarını indirmiştim.. Basaball sopaları ile arkadaşlar ile basardık dükkanı o tip İpnetorlar'a yapacaksın. Sonra gene şikayet ederdim.. Tabii sen kanuni yolları izle en doğrusu bu..
  • İzmirin neresinde bu?
  • Çankaya,da , Çankaya dersanesinin hizasında basmane yönüne doğru ilk köşedeki dükkan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.