Şimdi Ara

Cep telefonu alacaklara kötü haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Torba Yasa ile ithal cep telefonu, televizyon, radyo, video, müzik seti, cep telefonu maliyetleri yaklaşık yüzde 16 arttı. Üreticiler döviz kurundaki artışa da bağlı olarak yakında ürünlerde fiyat ayarlamaları yapacak.

Yani almanın tam zamanı

• biz zaten 50 liralık alınıyoruz
  • Taksit yok yurtdışı telefon almak yok.Bir kulağımızın arkası kaldı sağlam oda gitti gidecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergiye zamma doymadılar anasını satim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Taksit yok yurtdışı telefon almak yok.Bir kulağımızın arkası kaldı sağlam oda gitti gidecek

Kimse alınmasın ama çoğunluk koyun olunca böyle oluyor. Geçen haberlerde çıktı: ''Dünya'da doğal gaz ucuzluyor, bizde ise artıyor'' Bakın İspanya'da olan biten ve hükümete etkisi:

http://www.yenihayat.de/dunya/avrupa/isyan-atesi-ispanya%E2%80%99da

Memur için aylarca görüşme yapıp %3 zam veren meclisin milletvekilleri yani kendileri için ''gecenin bir yarısında'' %100 zam verdiklerini görünce benim bütün inancım kesildi. Bir de gece yarısı yapıyorlar, sanki duyulmayacak. Rezaletten başka bir şey değil. Yazık.

• Bunlar iyi günlerimiz daha.. Bakalım daha neler olucak..
  • Koyun olduğumuz sürece daha çok binerler üstümüze.Telefon ihtiyacımı bu haftalarda görmeye çalışacağım bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • halk yüzünden böyleyiz dahada kötüye gidecek.
  • Müstahak böyle cahil halka.. akilli telefon nelerine alsinlar eski tip telefon

• Turk olmak gibisi yok yasasin Turkiye!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 19 Ekim 2014; 10:32:12 >
  • sanmıyorum oyle olacagini telefonculuk tekel ticaret degil, rekabet ortaminda pahalandiramaz. vergi yukselir mi evet olabilir fakat vergi yukselince ithalatçı ucuzlatacak ve ayni degerini korur. suan icin iphone 6 yok sattigi icin pahalanabilir gerisi ayni degerinde kalır.

• 27 milyar dolar cari açığı neyle kapatacaklarını sanıyordunuz ? Tabi ki vatandaşın sırtından.
  • Artik ne midem ne moralim kaldirmiyor, CB secimlerinden sonra tv acmiyorum, haber sitelerine ve gazetelere bakmiyorum.

Sadece bu bolume bakiyorum, bu bolumde bile arada bir boyle haberlerle ulke adina moralim bozuluyor.
    İnsanlarin psikolojilerini iyice bozdular.

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Artik ne midem ne moralim kaldirmiyor, CB secimlerinden sonra tv acmiyorum, haber sitelerine ve gazetelere bakmiyorum.

Sadece bu bolume bakiyorum, bu bolumde bile arada bir boyle haberlerle ulke adina moralim bozuluyor.
    İnsanlarin psikolojilerini iyice bozdular.

kesinlikle haklısın kardesım ne vatan mıllet sevgısı kaldı ne ulkeye guven ıcten ıce psıkolojıyı etkılıyor bu durum ınsanlara merhaba derken bıle dusunmeye basladık bızı mahfettıler hocam ızledıgım kanallar nat geo wild nat geo dıscovery euro sport bbc belgeselkesinlikle haklısın kardesım ne vatan mıllet sevgısı kaldı ne ulkeye guven ıcten ıce psıkolojıyı etkılıyor bu durum ınsanlara merhaba derken bıle dusunmeye basladık bızı mahfettıler hocam ızledıgım kanallar nat geo wild nat geo dıscovery euro sport bbc belgesel
  • http://www.hepsiburada.com/m/--p-TELCEPIPH616GBGO-N?productId=telcepiph616gbgo&categoryId=371946&sku=TELCEPIPH616GBGO-N&wt_gl=cpc.elk.telefon.urun.pla&gclid=CJG_mMGvuMECFYXJtAodZlIAjQ

Stokta oldugundanmi yoksa bu yeni vergidenmi bilmiyorum ama fiyat ortada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.