Şimdi Ara

CEP TELEFONLARINA %25 EK VERGİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cep telefonlarına %25 Ötv bekleniyormuş. Toptancılar distribitörler satışı durdurmuşlar. 60 Liralık 1203e 90-100 diyorlarmış.
    Sizlerin böyle bir bilgisi varmı

• bide sattık iphonu yenisi çıktı diye öyle olursa yandım valla
  • Öyle birşey olacağını zannetmiyorum.
  • bende zannetmıyorum ama dun gazetede okudum galıba cıddıler...
  • resmi gazetede yayımlandı
  • keşke arabada olan ötv indirimi telefondada olsa burdan ötv yi arttıranlara koca bi
  • Dokunmatik yeni telefonlar 2000 tlden satılır artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben dedıgını telefoncuma sordum 100 euro ve altında kı telefonlaraymıs o ek vergı...
  • ben duymadım böyle bir haberi
    bir aaştıralım bakalım
  • Daha 2 gün evvel aldım telefonumu. Olsa da olmasa da ben yırttım
  • iyice abarttılar bu vergi işini artık telefon değiştirmek çok zor olacak

milletin her türlü parasına göz dikiyorlar
  • o olay vergisi 40 tl den düşük olan cihazları kapsıyor bildiğim kadarıyla.yani 40 liradan az vergi alınan telefonlar için 40 lira alınacak, ama zaten 40 tan yüksek olanlar etkilenmeyecek sanırım
  • bu ne ya aldıkları yetmiyor mu?
  • gelmez umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 58_transporter_58

o olay vergisi 40 tl den düşük olan cihazları kapsıyor bildiğim kadarıyla.yani 40 liradan az vergi alınan telefonlar için 40 lira alınacak, ama zaten 40 tan yüksek olanlar etkilenmeyecek sanırım

Oha ya yuh yani. 40TL ye telefon alacağız vergisi 40TL. Etti mi sana 80TL. Yok kaynanasının nikahı. Tövbe tövbe.

Gariban halktan alınacağına şu vergiler milyon dolara sünnet düğünü yapıp düğünde verdiği hediye bile ödediği yıllık vergiden fazla tutan yüzsüzler den alınsa ya şu vergiler.

Bu şahısları terör suçundan yargılamaları lazım. Zira asıl vatan haini bunlar.

• doğru hatta vatanbilgisayarda sitesinde duyurmuş.

CEP TELEFONLARINA %25 EK VERGİ ?
  • Elin Amerikalı'sı 500 Dolara N97 alıyor. Bizim Türkiye'de 2000 TL'ye gelecek. Böyle hükümet olmaz olsun. Allah kahretsin.
  • biz böyle devam ettikçe bize herşey müstehaktır. memura verilen %2 vergiye zam %25 .daha neler görecegiz kim bilir bunlar iyi günlerimiz.
  • haydaaaa
  • Evet belli oldu bugün. Fiyatı 200 TL altında olanlara ek 40 tl geliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.