ben dedıgını telefoncuma sordum 100 euro ve altında kı telefonlaraymıs o ek vergı...
ben duymadım böyle bir haberi bir aaştıralım bakalım
Daha 2 gün evvel aldım telefonumu. Olsa da olmasa da ben yırttım
iyice abarttılar bu vergi işini artık telefon değiştirmek çok zor olacak
milletin her türlü parasına göz dikiyorlar
o olay vergisi 40 tl den düşük olan cihazları kapsıyor bildiğim kadarıyla.yani 40 liradan az vergi alınan telefonlar için 40 lira alınacak, ama zaten 40 tan yüksek olanlar etkilenmeyecek sanırım
bu ne ya aldıkları yetmiyor mu?
gelmez umarım
quote:
Orjinalden alıntı: 58_transporter_58
o olay vergisi 40 tl den düşük olan cihazları kapsıyor bildiğim kadarıyla.yani 40 liradan az vergi alınan telefonlar için 40 lira alınacak, ama zaten 40 tan yüksek olanlar etkilenmeyecek sanırım
Oha ya yuh yani. 40TL ye telefon alacağız vergisi 40TL. Etti mi sana 80TL. Yok kaynanasının nikahı. Tövbe tövbe.
Gariban halktan alınacağına şu vergiler milyon dolara sünnet düğünü yapıp düğünde verdiği hediye bile ödediği yıllık vergiden fazla tutan yüzsüzler den alınsa ya şu vergiler.
Bu şahısları terör suçundan yargılamaları lazım. Zira asıl vatan haini bunlar.
doğru hatta vatanbilgisayarda sitesinde duyurmuş.
Elin Amerikalı'sı 500 Dolara N97 alıyor. Bizim Türkiye'de 2000 TL'ye gelecek. Böyle hükümet olmaz olsun. Allah kahretsin.
biz böyle devam ettikçe bize herşey müstehaktır. memura verilen %2 vergiye zam %25 .daha neler görecegiz kim bilir bunlar iyi günlerimiz.
haydaaaa
Evet belli oldu bugün. Fiyatı 200 TL altında olanlara ek 40 tl geliyor