Şimdi Ara

CEP TELEFON TAVSİYESİ 300-350 TL ARASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 300-350 TL ARASI CEP TELEFONU ALACAĞIM NE ÖNERİRSİNİZ ?

NOT: TELEFONLA UĞRAŞMAM MECBURİYETTEN ALIYORUM MAKSİMUM 300-350 TL CİVARI BÜTÇE AYIRABİLİRİM.

• Ne tür özellikler arıyorsun dostum? ona göre sana bir yol çizmeye çalışırım
  • Hocam telefon kullanmayı sevmeyen birisiyim ve doğal olarak pek anlamam bana bu fiyata en iyi ürün hangisi olabilir tavsiyen önemli olacak benim için tek istediğim şarj süresinin uzun olması tabi o kadar az özellikli üründe istemem:)
  • Dokunmatık olarak önerebileceğim bu fiyata SAmsung Corby II var istersen bu linkten inceleyebilirsin şarj süreside çok kullanmadıgın ıcın sıkıntı yaratmaz sana..

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-s3850-corby-ii_02.044.1271.0541.htm
  • lg optimus me tavsiye ederim. tasarımı şık. android 2.2 froyo işletim sistemi kullanıyor. şarj süresi normal cihazlara göre biraz kısadır ama her işini görür. fiyatı da 350 tl civarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

lg optimus me tavsiye ederim. tasarımı şık. android 2.2 froyo işletim sistemi kullanıyor. şarj süresi normal cihazlara göre biraz kısadır ama her işini görür. fiyatı da 350 tl civarında.

Hocam fiyat aşıyor biraz 450-500 civarı ürün tavsiye için tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

lg optimus me tavsiye ederim. tasarımı şık. android 2.2 froyo işletim sistemi kullanıyor. şarj süresi normal cihazlara göre biraz kısadır ama her işini görür. fiyatı da 350 tl civarında.

Hocam bu tavsiyeni göz öününde bulunduracam pek anlmam ama baktığım kadarıyla güzel görünüyor Çok teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam vatan bilgisayar ve teknosa sürekli indirim yapıyor bu aralar. optimus me'nin fiyatı 320 tl'ye kadar düşüyor. eğer smartphone özellik ve tasarım olarak kafana yattıysa takipte olmanı tavsiye ederim.
  • sony ericsson txt pro modeline bak 350 lira
  • bende me derim bu fiyata.......
  • S5253 alabilirsin.
  • Nokia C3 öneririm.
  • c3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.