Şimdi Ara

Cep telefon bayi acmak icin??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle herkeze hayırlı paylasımlar dılerım.Sızlerden bır ıstegım var..Sımdı farzedelım kı kendıme aıt bır dukkanım var ve cep telefon bayi yapmak ıstıyorum??Öncelikle dükkanı acmam ıcın gereken sartlar nelerdır??Actık dıyelım sıfır telefon alıp satmak ıstıyorum yanı ıkıncı el bulundurmuycam?nerden ve nasıl alısverıs yapabılırım??kar oranı nedır ve ne kadar kar bırakır??aksesuar,kontur vs. muhım degılde bu telefon olayı cok kafamı yordu benım..kacak telefonlara dıkkat etmek gereklı ayrıca bu ısı kurmak ıcın gereklı mercıhlere rusvet vs. vermek zorunlulugumu var?? yanı bugun telefon dukkanı acmak ıstıyorum dedıgım zaman aman abı bu ısın ıcınde mafya bıle var denılıyo??bu cep telefon bayı olayı nedır ??cokda yapmak ıstıyorum bu ısı yanı emınım efendılıgımle,dıksıyonum,guleryuzumle ben bu ısı yapabılırım az kazanırım belkı ama yaparım netıcede..sızlerden tek ıstegım bu ısı adam akıllı bır anlatmanız..sımdıden verılecek her cevap ıcın ayrı ayrı tesekkur eder hayırlı paylasımlar dılerım....

• açanlar kapatıyor batıyor koskoca dev firmalar birleşi,yor başka yapacak bişi bulmadın mı, bakkal olursan aynızamanda telefoncusun, çaycı olursan aynı zamanda simitçi tostçu ve telefoncusun, markateci olursan herşeyi satabilirsin, işçi olursan hem telefoncu hem işçisin, kasetci olursan aynı zamanda telefoncusun hemde faturacısın, kırtasiyesci olursan hem kasetçi hem electronikçi hem telefoncusun mede faturacısın.

görüyorsun bu dünyada herkes teelfoncu.vitrine samsung yerine samsık, nokia yerine nokya, sagem yerine saccem, philips yerine paylips yazanşlarda telefoncu

bilmeden konuşan, telefonun t sinden anlamayanda telefoncu
    daha hala kizilotesini çekmeyen yerde çektiren bir özellik diyenlerde telefoncu
    bu ülkede herkes telefoncu
    ama teefoncu açacam dersen sadece ya telefocusundur yada faturacısındır. başka bişey olmassın
  • quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

açanlar kapatıyor batıyor koskoca dev firmalar birleşi,yor başka yapacak bişi bulmadın mı, bakkal olursan aynızamanda telefoncusun, çaycı olursan aynı zamanda simitçi tostçu ve telefoncusun, markateci olursan herşeyi satabilirsin, işçi olursan hem telefoncu hem işçisin, kasetci olursan aynı zamanda telefoncusun hemde faturacısın, kırtasiyesci olursan hem kasetçi hem electronikçi hem telefoncusun mede faturacısın.

görüyorsun bu dünyada herkes teelfoncu.vitrine samsung yerine samsık, nokia yerine nokya, sagem yerine saccem, philips yerine paylips yazanşlarda telefoncu

bilmeden konuşan, telefonun t sinden anlamayanda telefoncu
    daha hala kizilotesini çekmeyen yerde çektiren bir özellik diyenlerde telefoncu
    bu ülkede herkes telefoncu
    ama teefoncu açacam dersen sadece ya telefocusundur yada faturacısındır. başka bişey olmassın

+1
    adama ben teli almadan önce oto focus varmı dedim
    dediki bunun çekilişi yok(ford focus anladı)

• aslında arkadaslar dedıklerınız tamamen dogru yanı telefon ve teknojıyı yakından takıp etmeyen sadece kar amaclı telefonun t sınden anlamayan herkez telefoncu olmus cıkmıs ama kazanıyorlarmı belkı evet belkı hayır ama bu pıyasanın ıyıce cılkı cıkmıs..dıyorum kı 2.el satmam cam kılıtlı vıtrınlerde sıfır telefon olur ee tamamda sıfır telefonda peynır ekmek gıbı satılmıyor kı yanı hergun yenı bır model o modelın yenı bır versıyonu cıkıyor yanı yetısebılmek ımkansız gıbı.her sanıyede yenı bır ıcat her dakıkada yenı bır urun sunuldugu bır ulkemde gosterıs merakı maddı durumlar gereklılık bunların hepsını goz onune aldıgımızda karamsar olmamak elde degıl..fatura tahsılde olsa yanı bır turkcell veya telsım abonelık alsan adamlar 500 mılyar temınat ıstıyor.ve dukkanı ozellıkle secıyorlar.yanı ben 500 mılyar temınatı bulurum dıyelım dukkanı begenmıyorlar bu sefer neymıs kose yerdeymıs ufakmıs fılan..ya bu pıyasa tamamıyle benı asıyo aslında kıme neyı neden anlatacaksın kı arkadas?? vatandas alısmıs sacma sapan kırık dokuk vıtrınlerden ıcı 50 kez acılıp kurcalanmıs telefon almaya gelde bunlara luks gosterıslı herseyıne kadar 4-4 luk dukkan bır magaza ac sonra 2 yıla kalmadan bat.gez gor bak gıt olayı alma agacında buyuyen yokkı..neyse ya vazgectım ben bu ısten kıme sorsam gırme dıyor kıme sorsam gulumsuyor olay bıtmıs bız hala nerelerdeyız dımı??? neyse saolun herkeze tesekkur ederım sevgı ve selametle...

• telefon almak içinde genpa yada kvk bayisine gidip vergi levhası gösteriyorsun antlaşma filan öyle alıyorsun kar oranıda düşük
  • insanlar telefonu teknosa, bimeks, teknoroma... benzeri büyük teknoloji mağazalarından alıyor çünkü bu yerler çeşitli banka kartlarına peşin fiyatına 12 veya daha fazla taksit imkanı sunuyor. hal böyle olunca telefon almak için telefoncuya gitmenin bi anlamaı espirisi kalmıyor... internet üzerinden telefon almak da oldukça yagın, o konuya girmiyorum bile.. telefoncu olmak sakat iş..

aç bi tane tekel büfe, sigara , içki, bira , gazate, dergi, kontör , iddaa, loto toto, sakız ciklet, kontörlü telefon... hepsini sat, her türlü hizmeti ver... hatta illa tel satacaksan camekanın bi köşesine 4 -5 tane dizersin ikinci el..
  • vallaha arkadaslar bu gercekcı cevaplar ıcın cok tesekkur ederım ..telefon olayından vazgectım kesınlıkle..netıcede dukkanın kendımıze aıt olması buyuk avantaj ve bır sekılde aklımıza kesemıze uygun bır ıs yapıcaz ama sunu anladım bu kesınlıkle telefon uzerıne olmayacak emınım..saolun tekrardan :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EfeHan-82

vallaha arkadaslar bu gercekcı cevaplar ıcın cok tesekkur ederım ..telefon olayından vazgectım kesınlıkle..netıcede dukkanın kendımıze aıt olması buyuk avantaj ve bır sekılde aklımıza kesemıze uygun bır ıs yapıcaz ama sunu anladım bu kesınlıkle telefon uzerıne olmayacak emınım..saolun tekrardan :)

İşin uzmanlarından bilgi alınca işin gerçek yönü ortaya çıkıyor

İyi bir karar vermişsin. Yeni işinizde şimdiden Allah kolaylıklar versin
  • ALLAH razı olsun herkeze hersey ıcın cok tesekkur ederım..sevgı ve selametle .. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.