Şimdi Ara

Cep-T Paracard Kullanan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar garantinini bu kartını kullanan var mı aramızda ? Garantinin sitesinde birkaç yazı okudum para yükleme konusunda limit varmış. Bu kartın diğer bankamatik kartlarından farkı kartın üstünde ismimizin yazmaması ve internet şubeciliğini kullanamamamız mı ?

• üstüne isterseniz isim yazdırabilirsiniz.
    ben cıkartmayı düşünüyorum bugun yarın bakıcam.
  • benim normal paracard vardı durmadan para kesiyorlar diye iptal etmiştim. acaba bunda da para kesme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

benim normal paracard vardı durmadan para kesiyorlar diye iptal etmiştim. acaba bunda da para kesme var mı?

Arkadaşlar kartı bugün aldım. 5 tl karşılığında ve başka bir kesinti de yok sanırım. Kartın üstüne isim yazdırmak istediğimi söyledim bunu bankaya söylemem gerektiğini söylediler. Bir gün de bankanaya gideceğim.
  • 5 tl alırken ve her yıl +5 tl ödeyeceksiniz , 1 kişi en fazla 3 adet CEP T KART alabiliyor , mesela benim 7 adet TRKCELL hattım var ama ayrı ayrı kart almam gerekli ki KAMPANYA olursa NUMARA yararlansın. ayrıca GARANTİ BANKASIN dan nakit yükleme yapamanız gerek , zaten HER 25 TL için yine konuşma süresi hediyeleri vb var. İLK YÜKLEMEYE zaten 200DK bedava.

bana NUMARALARIM FARKLI BİLE OLSA , çok ve sık yüklediğim için + garanti bankası ile alış veriş yaptığım için HEDİYE TL veren bir kampanya lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

5 tl alırken ve her yıl +5 tl ödeyeceksiniz , 1 kişi en fazla 3 adet CEP T KART alabiliyor , mesela benim 7 adet TRKCELL hattım var ama ayrı ayrı kart almam gerekli ki KAMPANYA olursa NUMARA yararlansın. ayrıca GARANTİ BANKASIN dan nakit yükleme yapamanız gerek , zaten HER 25 TL için yine konuşma süresi hediyeleri vb var. İLK YÜKLEMEYE zaten 200DK bedava.

bana NUMARALARIM FARKLI BİLE OLSA , çok ve sık yüklediğim için + garanti bankası ile alış veriş yaptığım için HEDİYE TL veren bir kampanya lazım

+

Kredi kartıyla para transferi yapıldığında işlem başına 4,99tl, kredi kartı ile yükleme yapıldığında ise %5 (minimum 1tl) işlem ücreti alınmaktadır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

5 tl alırken ve her yıl +5 tl ödeyeceksiniz , 1 kişi en fazla 3 adet CEP T KART alabiliyor , mesela benim 7 adet TRKCELL hattım var ama ayrı ayrı kart almam gerekli ki KAMPANYA olursa NUMARA yararlansın. ayrıca GARANTİ BANKASIN dan nakit yükleme yapamanız gerek , zaten HER 25 TL için yine konuşma süresi hediyeleri vb var. İLK YÜKLEMEYE zaten 200DK bedava.

+

Kredi kartıyla para transferi yapıldığında işlem başına 4,99tl, kredi kartı ile yükleme yapıldığında ise %5 (minimum 1tl) işlem ücreti alınmaktadır...

bu konuya değinmedim bile , GÜRSE BİRSEL in reklamındaki işlem masrafı 3 - 3,5 TL arası , zaten EFT / HAVALE 1/,5 tl çoğu zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 27 Haziran 2011; 19:16:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şimdi bir arkadaşımıza para göndermek istersek 2.99 tl ödeyeceğiz peki biz kendi hattımıza da yüklersek aynı ücreti ödeyecek miyiz ?
  • zaten günde 20-25lira sürekli harcanan para.
    en azından konuşma süresi almış oluruz.
    dogru değil m?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Arkadaşlar şimdi bir arkadaşımıza para göndermek istersek 2.99 tl ödeyeceğiz peki biz kendi hattımıza da yüklersek aynı ücreti ödeyecek miyiz ?

hattımıza yükleme yaparken komisyon ödenmemekte!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

zaten günde 20-25lira sürekli harcanan para.
    en azından konuşma süresi almış oluruz.
    dogru değil m?

bu kart ile almak lazım ve içine devamlı NAKİT yüklemek gerek dediğiniz gib bile olsa zaten 60 kuruş a gazoz alıcan bile yada PEPSİ bedava geliyor

KARTIN ÇIKIŞ AMACI GARİP OLMAKLA BERABER , ÇOK FAZLA HATTI OLANA + YÜKLEME YAPANA ŞUANDA FAYDASI YOK.
  • cep-t parakart kullanımı pratik olan bir kart aslında. kart ile yapabileceklerimiz:
    limitler dahilinde istenilen miktarda para, turkcell timlerden ve garanti paramatiklerden komisyonsuz yükleme yapılabiliyor.
    karta yüklenen para ile banka kartları ile alışveriş yapılan her yerde alışveriş yapılabiliyor, hatta internette de bazı sitelerin bu kartı kabul ettiğini söyleyenler var. her alışverişten de bonus kazanılıyor.
    karta yüklenen paradan 2.99tl komisyon ödeyerek istenilen cep telefonu numarasına para yollanabiliyor.
    karta yüklenen para ile ek komisyon ödemeden turkcell hattınıza lira yüklemesi yapabilir ve yükleme yaptıkça çeşitli hediyeler kazanılabilir.

bu kartla yapamayacaklarımız:
    DİKKAT!!! bu kart ile atmlerden para çekimi yapılamıyor!!! internette de alışverişte çoğu yerde kullanılamıyor.
    örn. paypal kart tanımlaması yapılamıyor.
    garanti internet şubesi kullanımı da bu kartlara kapalı.

şu anda kart bende yok ancak bu bilgiler benim edindiğim kesin bilgiler, ben de yakın zamanda bi tane almayı planlıyorum. lira yüklemesi ile verilen hediyeler bile yanımıza kardır

• sistem yeni ve çoğu yerde TİM ( yetkili personel yok , özellikle haftasonu AVM lerde ) . işlem sisteme göre 15 dk sürmekte ve sadece KİMLİK isteniyor / + 5 TL.

şöyle bir örnek vereyim;

TRKCELL beni her yıl arar ve bendeki hatlar için 30 / 50 tl 12 aylık talimat vermemi ister , KKARTIMDAN 12 ayda çeker ( komisyon / masraf yok / 12 ay aynı fiyat ),

1: hem 30/50 tl yüklenir , hem trkcell içi 30 günlük 60tl / 315 tl BEDAVA verir
    2: TRKCELL düzenli yükleme ile katıldığım kampanyaların hediyelerini kazanırım ( genç tarifenin 2 saat her yönesi harici ) haftalık sms / dk ve y dışı konuşma avantajı
    3: elimdeki 30/50 TL yi çok cazip rakam ile TL TRANSFER ederek ( aylık 2/3 tl ye konuşurum yani) sadece hediye 315 tl + 2 saat her yöne ile işimi görürüm.

bunların aynısı AVEA - VODAFONE hatlarım içinde az çok geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: netcii

cep-t parakart kullanımı pratik olan bir kart aslında. kart ile yapabileceklerimiz:
    limitler dahilinde istenilen miktarda para, turkcell timlerden ve garanti paramatiklerden komisyonsuz yükleme yapılabiliyor.
    karta yüklenen para ile banka kartları ile alışveriş yapılan her yerde alışveriş yapılabiliyor, hatta internette de bazı sitelerin bu kartı kabul ettiğini söyleyenler var. her alışverişten de bonus kazanılıyor.
    karta yüklenen paradan 2.99tl komisyon ödeyerek istenilen cep telefonu numarasına para yollanabiliyor.
    karta yüklenen para ile ek komisyon ödemeden turkcell hattınıza lira yüklemesi yapabilir ve yükleme yaptıkça çeşitli hediyeler kazanılabilir.

bu kartla yapamayacaklarımız:
    DİKKAT!!! bu kart ile atmlerden para çekimi yapılamıyor!!! internette de alışverişte çoğu yerde kullanılamıyor.
    örn. paypal kart tanımlaması yapılamıyor.
    garanti internet şubesi kullanımı da bu kartlara kapalı.

şu anda kart bende yok ancak bu bilgiler benim edindiğim kesin bilgiler, ben de yakın zamanda bi tane almayı planlıyorum. lira yüklemesi ile verilen hediyeler bile yanımıza kardır

Karta yüklenen para kadar ATM'den para çekilebiliyor diye biliyordum ben?

• Payapl olayı olsa iyi olurdu.
  • kullanan birisi yardımcı olabilir mi? bu cepte paracard ı limango trendyol gibi sitelerde kredi kartı yerine kullanabildiniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.