Şimdi Ara

Cep-T Paracard ile RP alımı ->[Anlatım] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
4
Favori
20.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi Turkcell hattım yok ama babam Turkcell kullanıyor. Onun hattını kullanarak benim adıma kart çıkartabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Kendi Turkcell hattım yok ama babam Turkcell kullanıyor. Onun hattını kullanarak benim adıma kart çıkartabilir miyiz?

Kart isme çıkmıyor dostum yani onun hattını kullanarak kart alabilirsin bu sorun olmaz; ama RP almak için yapacaksan şu an bu kartla RP alamıyoruz malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serjical

Denesen ya ?

Paranın bankadan cıkıp riot gamese ulaşmadığı durumlar oluyor ugrasmak istemiyorum banka işleriyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 28 Mayıs 2012; 21:53:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş bankasi Bankamatik kart ile rp almak mumkun mu ?
  • Kart şuan başka noktalarda çalışmaka.
    iş bankası bankamatikle hiç denemedim.
    oyunda rp almayı denemedim uzun vakittir ama başka işlemlerimde kullanıyorum kartla ilgili herhangi bir problem yok.
    Rp alınmıyorsa şuanda oyundan kaynaklı bir durumdur.
    Diğer soruların cevapları konu içerisinde mevcuttur cevap vermediğim arkadaşlar konuyu okuyarak gerekli bilgiyi edinebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaiBatSu_TR

iş bankasi Bankamatik kart ile rp almak mumkun mu ?

Banka kartları internet alısverisine kapalı diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

quote:

Orijinalden alıntı: ZaiBatSu_TR

iş bankasi Bankamatik kart ile rp almak mumkun mu ?

Banka kartları internet alısverisine kapalı diye biliyorum

cep - t paracard da bir çeşit banka kartıdır.
    Ayrıca yapıkredi banka kartımla işlem yapabilmekteyim.
  • Banka kartıyla debit kart aynı şey mi o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 29 Mayıs 2012; 13:30:40 >
  • quote:

Banka kartıyla debit kart aynı şey mi o zaman?

birebir olmadığı kesin.
    İşlevselliği tartışılır bankadan bankaya.

Yapıkredide bir sorun yok iş bankasını bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuraka

quote:

Banka kartıyla debit kart aynı şey mi o zaman?

birebir olmadığı kesin.
    İşlevselliği tartışılır bankadan bankaya.

Yapıkredide bir sorun yok iş bankasını bilemiyorum.

Bilgilendirdigin icin saol pek bilgim yoktu bu konularda ama biraz arastırdım ve hsbc debit kartla internet alısverisi yapılabildigini ögrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 29 Mayıs 2012; 14:08:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuraka

Son zamanlarda acılan konular yuzunden boyle bir konu oluşturma isteği duydum.Arama yaptım fakat anlatım bulunan bir konu bulamadım.

Cep-T Paracard nedir?

Cep-t paracard hem alışverişte hemde internet ortamında kullanılabilen önödemeli bir karttır.

Ön ödemeli kart nedir?

Ön ödemeli kart önce parayı yatır sonra kullanmaya basla tadında bir karttır.

Kartı Turkcell den talep ediyoruz.Bu kart Turkcell ve Garanti bankasının ortak olarak cıkardığı bir karttır.Kartı alırken 5TL ödersiniz.

Turkcell :http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/Sayfalar/Cep-T-Paracard.aspx
    Garanti-SSS :http://www.paracard.com.tr/Destek/cep-t-paracard-sss

Kartı almak için öncelikle 15 yaş üzeri olmanız gerekmektedir.
    Kartımızın büyük avantajlarından biri her para yükleyişimizde belirli kampanyalardan faydalanabiliyoruz.

1. Turkcelle gidin ve paracard cıkartmak istediğinizi söyleyin. 5TL karşılığında telefon numaranız üzerine kayıtlı bir paracard verilecektir. Bunun sayesinde telefonunuzdan para gönderebilir, paracard bakiyenizden kontör yükleyebilmektesiniz.
    2. Kartınızı aldıktan sonra kendinize bir şifre belirlemeniz gerekmektedir. Kartı aldıgınız Turkcell bayisi size bu konuda yardımcı olabilir. Veya kendiniz sms yoluyla belirleyebilirsiniz.
    3. Bir Garanti ATM sine gidip kartımızı yerleştiriyoruz ve şifremizi girerek açıyoruz. Önümüze çıkan ekranda para yüklemeye tıklayarak kartımıza para yüklüyoruz.
    4. Bakiyesi olan kartımızı RP almak için kullanıyoruz.

Cep-T Paracard ile RP nasıl aılınır?

Cep-T Paracard ile RP alımı ->[Anlatım]

Alamak istediğimiz RP çeşidini işaretledikten sonra ekranımıza ödeme ekranı gelecektir.

Cep-T Paracard ile RP alımı ->[Anlatım]

1. Kartınızın üzerinde bulunana göre değişkenlik gösterebilir. Benim kartımda Mastercard mevcut o nedenle Mastercard işaretli sizde Visa da olabilirdi.
    2. Kendi isminizi yazıyorsunuz.-> Kartı aldığınız hattaki ismi kullanınız.
    3. Kartınızın ön yüzünde bulunan numarayı yazıyorsunuz.
    4. Kartınızın ön yüzünde bulunan son kullanım tarihini yazıyorsunuz.
    5. Kartınızın arka yüzünde bulunan 3 haneli güvenlik kodunu yazıyorsunuz.
    6. Sorun cıkmasını istemiyorsanız Türkçe karakter kullanmadan sadece ilçe ismini girin.
    7. Yaşadığınız ili yazın.
    8. Yaşadığınız ülkeyi yazın.
    9. Bu zip code yaşadığınız sokaga göre değişiyor benim evimin zip code 34555 sizinki farklı olabilir fakat pek önemli birşey olduğunu düşünmüyorum kafanıza göre 34XXX olarak girebilirsiniz.
    10. Aktif kullanımda olan e-mail adressinizi yazın.Önemlidir yapılan harcamalar mail olarak gelmekte.İzinsiz yapılan bir harcamayı fark etmenize yarayacaktır.Önem almakta fayda var.

Adımları yaptıktan sonra Order Details basıyoruz ardından gelen sayfadan devam ederek seçtiğimiz RP çeşidini alıyoruz.

-> Türkçe karakter kullanmıyoruz.
    -> Bakiyemizi o anki KUR a göre belirliyoruz. euro: 2.5tl vs.
    -> Store da problem var ise alamayabilirsiniz.
    -> Birçok kez paracard ımı kullanarak RP aldım. Hiçbir sorun yaşamadım.
    -> Sorularınızı konu altında belirtirseniz yardımcı olmaya çalışacağım.
    -> Lüten soru sormadan önce konuyu ve linkleri ayrıntılı şekilde inceleyiniz.

Adamın dibisin reyiz bu konu sayesinde bu karttan almaya karar verdim..

• şu an bu karttan alışveriş yapılabiliyormu karttaki sorun düzeltildimi acaba bilgisi olan varmı?
  • Arkadaşlar herşeyi eksiksiz doldurmama rağmen bu hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim

We apologize, but your card has been declined. Please contact your card provider if you believe this is an error.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutta

Arkadaşlar herşeyi eksiksiz doldurmama rağmen bu hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim

We apologize, but your card has been declined. Please contact your card provider if you believe this is an error.

Kartta sorun var şu aralar

• Steam'dende alışveriş yapılmıyor.Turkcell'in sitesinden TL alamadığını belirten arkadaşlarda var.İnternetten alışverişi kapattılar mı acaba kart için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Steam'dende alışveriş yapılmıyor.Turkcell'in sitesinden TL alamadığını belirten arkadaşlarda var.İnternetten alışverişi kapattılar mı acaba kart için?

bana da öyle geliyor yabancı para birimleri engellendi sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Steam'dende alışveriş yapılmıyor.Turkcell'in sitesinden TL alamadığını belirten arkadaşlarda var.İnternetten alışverişi kapattılar mı acaba kart için?

bana da öyle geliyor yabancı para birimleri engellendi sanırım.

Sırf bunun için almıştım kartı bu kötü oldu.Düzelir mi acaba, düzelmeyecekse farklı alternatifler aramak gerek.
  • Şuanda internetten harcama yapabilmekteyim kartta. Online durum için bir engelleme göremedim. Para birimleri ile ilgili durumu yarın karta para atıp denerim. Duruma göre sonucu paylaşırım.
  • arkadaşlar suanda kart çalışıyormu ona göre kart çıkartıp rp çekicemde yardımcı olurmusunuz ? bir sorun olmaz değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.