Şimdi Ara

cep bilgisayarım artık wm6 değil vistaaaaaaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sistem yine wm6 ama skin vista acemi birine versem vista sanır elimde görenler öyle sandı resim alıntıdır ekran görüntüsü çeken programı kurmadım vistayla uğraşmaktan fırsatım olmadı benimkide bunun aynısı pocketpc.gen.tr de detaylar var SATIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krtzyn -- 24 Eylül 2008; 14:33:56 >

• harika oldu ya pda m şeker niyetine yiyesi geliyo insanın
  • güzeldir
  • yaf emeğe saygısızlık olmasın diye site adını verdim ama sende koskoca linki vermişssin iki hava atalım dedik şurda :)))))))))
  • ooooooooooooooof off...

Gençliğim aklıma geldi bea:))

bende böyle programları - arayüzleri kurar kurar keyiflenirdim eskiden :))

bu işlerde yeniyken accaip keyif alıyo insan yeni bişeyler kurunca cihazına...

şimdi kaşarlandık tabi , hiç umursamıyom artık... Acaba taze kan mı lazım bana? Yeni bi cihaz alma zamanım gelmiş benim heralde
  • Evet aynen kafayı yemiştim şu Wisbarı desktopu öğrenene kadar şimdi heves gitti tabi.
  • heh şöyle.cep bilgisayarı dediğin böyle olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardes su vistanın bide açık linkini atsanda indirsek bizde sevinsek
  • gerçekten güzel görünüyor.birde kurulum dosyasını verseydin:)
  • bende aynı bu şekile soktum ama çok gereksiz birşey.. ayrıca dosyaları sisteme çok yayıldığından hard format ile temizlemek gerekiyor..
    ppcyi ağırlaştırıyor görünüşü ilk ügzel geliyor ama pek tahammül edeceğinizi sanmıyorum açıkcası hiç kalkışmayın çok gereksiz bir görünüm.
    gsmarttouch diye bir eklenti var onu deneyin bundan kat kat daha iyi kasmıyor ve ipohone tarzına bürünüyor cihaz touch ile tanıştıktan sonra bu tarz aksinyonlara girmenin saçma olduğunu anladım :)

http://rapidshare.de/files/38955027/GSMART_v1.0.3.13.CAB.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 4 Nisan 2008; 15:23:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mpy

bende aynı bu şekile soktum ama çok gereksiz birşey.. ayrıca dosyaları sisteme çok yayıldığından hard format ile temizlemek gerekiyor..
    ppcyi ağırlaştırıyor görünüşü ilk ügzel geliyor ama pek tahammül edeceğinizi sanmıyorum açıkcası hiç kalkışmayın çok gereksiz bir görünüm.
    gsmarttouch diye bir eklenti var onu deneyin bundan kat kat daha iyi kasmıyor ve ipohone tarzına bürünüyor cihaz touch ile tanıştıktan sonra bu tarz aksinyonlara girmenin saçma olduğunu anladım :)

http://****.de/files/38955027/GSMART_v1.0.3.13.CAB.html

kardes bu g-smarrt touchun mu uploadu yoksa visatanın mı_?

• gsmart touch un linki... ayrıca o hale getirmek öyle bir şeyi yükleyerek olmuyor malesef.
    epey bir uğraş istiyor şimdi çıktı pratik yolları ama yinede okadar pratik değil epey çaba istiyor
    wisbar filan bi süre sonra işin içinden çıkamıyorsun :)
    pocketpc.gen.tr den detaylı bilgiyi alabilirsin. ama tavsiyem touchu kullanmandır wista olayı çok güzel değil.
    programı az çözünce hepsinin sadece hatalarla dolu bir tema olduğunu anlıyorsun :) ...
  • zaten yapmaya kalkıstım olmadı herşeyin orjinali guzel bunun için gsmartın kendi geliştirdigiği touch temsını kuracam bende spb mobileshell kullanıodum oda bi sure sora sıktı bu arada yazdıgınz sitede bu konu hakkında bilgi bulamadım direk link koysan dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelmario -- 4 Nisan 2008; 22:25:11 >
  • ARKADAŞLAR KURDUKTAN SONRA SKİN YAVAŞLATIRSA BENİM GİBİ YAPIN PROTEGEA QVGA SKİNE AYARLAYIN KASMAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: yhtalp

zaten yapmaya kalkıstım olmadı herşeyin orjinali guzel bunun için gsmartın kendi geliştirdigiği touch temsını kuracam bende spb mobileshell kullanıodum oda bi sure sora sıktı bu arada yazdıgınz sitede bu konu hakkında bilgi bulamadım direk link koysan dostum

1. LİNK DOWNLOAD LİNKİ
    http://forum.pocketpc.gen.tr/index.php?topic=328.200
    2.LİNK KURULUM LİNKİ

YAVAŞLATMAYAN SKİNE GEÇEMEZSSENİZ HABER VERİN BANA İLK ANDA YAVAŞLAMA OLCAK AMA YAVAŞLATMAYAN ŞEKLİDE VAR KURDUKTAN SONRA Bİ AYAR HEPSİ

• quote:

zaten yapmaya kalkıstım olmadı herşeyin orjinali guzel bunun için gsmartın kendi geliştirdigiği touch temsını kuracam bende spb mobileshell kullanıodum oda bi sure sora sıktı bu arada yazdıgınz sitede bu konu hakkında bilgi bulamadım direk link koysan dostum

***** yerine rapid share yamalısın bitişik bir şekilde

• Wisbar olayı daha güzel bence masa üstünüzü baştan yaratıyorsunuz hatta birden fazla masaüstüne sahip oluyorsunuz. Hali hazırda çok fazla oluşturulmuş skin mevcut tabiki bir şey ne kadar ayrıntılı olursa o kadar zor olur bu da biraz öyle çok vakit ayırmak gerekiyor. Benim desktop hergün değişiyordu. Oysa touch, mobile shell gibi uygulamalarda fazla özelleştirme yapamıyorsun bir süre sonra sıkıyor. Wisbar ise tamamen sana özel bişi oluyor. Sistemi kasıyor ancak öle 10 pencereye kadar pek bir kasma yapmaz ancak bende 30 a yakın pencere (dock) vardı baya kasıyodu hatta kilitleniyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KartezyeNX

quote:

1. LİNK DOWNLOAD LİNKİ
    2.LİNK KURULUM LİNKİ

YAVAŞLATMAYAN SKİNE GEÇEMEZSSENİZ HABER VERİN BANA İLK ANDA YAVAŞLAMA OLCAK AMA YAVAŞLATMAYAN ŞEKLİDE VAR KURDUKTAN SONRA Bİ AYAR HEPSİ

birden bi ceserat geldi deniycem ya yoksa içimde kalıcak yavaslarsa sonrada g-smart touchu kurarım bunu kaldırıp sen memnunmusun peki kardes? kaldırmayı düşünomusun?

• VİSTA VE VİSTA GİBİ TOPLAM 3 SKİN OLACAK YAVAŞLARSA KALDIRMANA GEREK YOK DİĞERİNE GEÇERSİN ANA SKİNLE 4 SKİN OLCAK KASSADA KALDIRMA PROTAGE QVGA SKİN OLUŞCAK VİSTA İLE BERABER ODA VİSTAYA BENZİYO VE KASMIYO BEN MEMNUNUM QVGA SKİNDE KULLANIOYOM MASA ÜSTÜNE BELGELERİM BİLGİSAYARIM V.S OLUŞTURDUM İÇİNE KLASÖRLER AÇTIM KISAYOLLARLLAR KURDUM MÜTHİŞ OLDU HAFTA SONU ANKARADAYIM İSTEYENE YARDIM EDERİM
  • KALDIRMANA GEREK OLMAZKİ İSTEDİĞİN ZAMAN İSTEDİĞİN MODA GEÇEBİLİRSİN PROGRAM AÇAR GİBİ İSTERSEN ESKİSİNDE KULLANIRSIN AMA PORTGE QVGA SKİN ÇOK HOŞ VE KASMIYO KURULUMU YAPINCA WİSBARI ÇALIŞTIRACAN İCONU KARE FOTOĞRAF GİBİ OLANI ÇALIŞTIR SONRA KALEMİŞ BASILI TUT(SAĞ TUŞ) TEMA MANNAGER VAR TEMA MENEJERİ YANİ ORDAN DESKOPU SEÇ 4. ORDAKİ SKİNLERİ SIRAYLA DENE HOŞUNA GİDENİ KULLAN KISAYOLLAR OLUŞTUR YENİ KLASÖRLER YAP BENİMKİ TAM Bİ LAPTOP GİBİ OLDU :)))) 4 GÜN UĞRAŞTIM AMA BİTİRENE KADAR İLK ETAPTA 4 MASA ÜSTÜ ÖGESİ OLUŞUR EKLE KALDIR UYGUN BİŞEYLER YAP BELGELERİME YENİ KLASÖRLER AÇTIM RESİMLER VİDELOR MÜZİKLER V.S TABİ KLASÖRE MÜZİKLERİ KOPYALAMADIM KARTTAN KISAYOL YAPTIM ROMDA YERKAPLAMASIN YUKARDAKİNDEN FARKLI OLARAK BENDE EN BAŞTA HÜSEYİN DEĞİL BELGELERİM YAZOO İNTERNET EXPLORER SİMGESİDE KOYDUM MEDİA CENTER KOYMADIM PROGRAMLARIM KLASÖRÜ KOYDUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krtzyn -- 6 Nisan 2008; 13:51:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.