Bildirim
Cep Anfisi Hakkında Yardım...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Amfi muhtemelen mono olabilir... -
Gitar anfileri mono mu oluyor ?
ama gitar için olsa bile mantık aynı olur mu ? -
Olabiliyor..
Gördüğün cihazın özellikleri veya fotoğrafı varsa netten bakılabilir.. Bir de hangi kulaklığa takacaksın ki bu amfiyi, gerekli mi? Veya aynı fiyata doğru dürüst taşınabilir bir kulaklık amfisi alınamaz mı? -
ona bakarsan portatif hoparlörlerinde amfisinden kulaklık çıkışı alabilirsin basit bir işlemle de-gerçekten hiç gerek yok...
mttfts nin de dediği gibi en mantıklı olan bu iş için yapılmış ürünleri bulup kullanmak...hangi kulaklıkla kullanacağınızıda eklerseniz daha sağlıklı çözümlemeler yapılabilir... -
ihtiyaç için kullanmicam, 10 tl ye gördüm de bahsettiğim anfiyi. ondan sordum :) biraz kaba ve markası şuanda aklıma gelmediği için yazamicam.
sadece mp3 player daha iyi ses verebilir düşüncesiyle aklıma takıldı. kulaklığım da standart sennheiser mx300 :) -
amfi-ohm değeri yüksek olan bazı kulaklıkları sürebilmek için kullanılır...ses kalitesine dac olmadığı müddetçe katkı sağlamaz... -
Mp3 player kulaklığını yeteri kadar besleyebiliyorsa - ki MX300 besleniyordur - amfi gibi bir cihazla ses kalitesini arttırma gibi bir durum malesef söz konusu değil. Hatta ses kalitesi düşebilir bile..
Amfi sadece beslenemeyen kulaklıkların beslenmesini sağlayarak daha iyi ses kalitesi sağlayabilir. Ki kötü olanlar beslenme sağlasa da, ses çözünürlüğünü düşürebilir. Veya ses yüksekliği yeterli değilse alınabilir... -
Cevaplar için teşekür ederim, forumda 50-60 tan aşağı satılmıyordu gitar cep anfileri, bunu 10 tl ye görünce belki bir ihtimal mp3 player için de kullanabilirm diye düşünmüştüm :) bu fikrimde sansa clip konusundaki fotolar baya etkili oldu :)
emek ki vazgeçiyoruz cep anfisi olayından :)
tekrar teşekürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X