Şimdi Ara

centos 8 hakinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bu konuda yeniyim serverime centos 8 yuklemek istiyorum ama mesela benim ip adres ile servere cpanel giris yapmak istiyorum ve giris yaptigimda hdd de dosyalara ulasmak istiyorum binevi web server ile dosyalara web browser ile ulasmak istiyorum ve bilgisayarima indirmek istiyorum.

Burası daha faydalı olabilir sizin için

Sizin yapmak istediğiniz şeyi birkaç ufak çaplı ofise kurdum. Bunun için CentOS ya da Debian değil de direkt olarak birine FreeNAS, diğerine de OpenMediaVault kurmuştum. Gelişmiş sistemler bunlar da. Kurduğum ofisler sadece birkaç kişi arasında şifreli olarak dosya paylaşmak istiyordu. Bu kurulumdan önce windows dosya paylaşımını kullanıyorlardı.

Bu iki sistemin arayüzünde de kullanıcılar, gruplar oluşturuluyor. Harddisklerden belli havuzlar ya da RAID konfigürasyonu oluşturulup yetkiler falan veriliyor. Herkes yetkisinin olduğu bölüme erişebiliyor. Hepsinin yönetimi ağa bağlı herhangi bir bilgisayarın tarayıcısından serverin ipsine bağlanıp, admin şifresi ile arayüze girdikten sonra yapılıyor.
    Telefon: Apple iPhone 13 Black - 128 GB PC: Intel i5 10400F İşlemci | MSI Z490-A Pro Anakart | Gskill RipjawsV 3200mhz CL16 2x8= 16 GB Ram | EVGA RTX3050 Black XC | Adata XPG SX6000 Pro 256 GB NVMe SSD | FSP 500Watt Meet PSU | AeroCool Quartz REVO RGB Kasa | CoolerMaster Hyper H411R Cpu Soğutucusu - LG 22MK400H 21,5 Inch 75Hz FreeSync Monitör Araç: 2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet Dualogic Active Plus
  • Docker kullanin iki komutla cpanel kullanima hazir ipyi yazdiginiz gibi cikar karsiniza guvenlik ayarlarini yapmayi unutmayin.

GitHub
    mirhosting/cPanel-docker
    https://github.com/mirhosting/cPanel-docker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu

• herhangi bir desktop linux dağıtımında nomachine kullanabilirsiniz...

bakınız: nomachine.com

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.