Şimdi Ara

Cennet Papağanı Besleyen veya Beslemiş Olan Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
18.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim yerli bir muhabbetkuşum var.(5,5 aylık)

Cicikuş,beşiktaş,aşkııım,babacık,cıncık . gibi kelimeleri konuşabiliyor. Gerçekten Cana yakın .
    Diğer papağn çeşitleri şu büyük olanlar var kırmızılı böyle onlar hariç hiç birisi para etmez.

Cennet,sultan besledim muhabbetten beterler. Çok kötü ıssırıyorlar ele alışamıyorlar yer sorunu oluyor tabi benim için zor bakımı felan ama Muhabbet ufak cana çook yakın ya çoğu köpek eğittim bukadar sadık bir hayvan görmedim cana yakın ele geliyor konuşuyor laf istiyor yani bilmiyorum sadece benim muhabbetkuşum öylemi ama tavsiyem Muhabbetkuşundan yana.

Ama sakın unutma çok küçük al yavrular var onlardan al birde yerde gezenler var tünekte tutunamayan onlardan al eziliyorlar yani hem alışması kolay olur sürekli.
  • 150-200 derse zaten direk uzaklaş oradan..Bizim burada bile en fazla 100-120 diyorlar..

şuna gel

• quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

Benim yerli bir muhabbetkuşum var.(5,5 aylık)

Cicikuş,beşiktaş,aşkııım,babacık,cıncık . gibi kelimeleri konuşabiliyor. Gerçekten Cana yakın .
    Diğer papağn çeşitleri şu büyük olanlar var kırmızılı böyle onlar hariç hiç birisi para etmez.

Cennet,sultan besledim muhabbetten beterler. Çok kötü ıssırıyorlar ele alışamıyorlar yer sorunu oluyor tabi benim için zor bakımı felan ama Muhabbet ufak cana çook yakın ya çoğu köpek eğittim bukadar sadık bir hayvan görmedim cana yakın ele geliyor konuşuyor laf istiyor yani bilmiyorum sadece benim muhabbetkuşum öylemi ama tavsiyem Muhabbetkuşundan yana.

Ama sakın unutma çok küçük al yavrular var onlardan al birde yerde gezenler var tünekte tutunamayan onlardan al eziliyorlar yani hem alışması kolay olur sürekli.

Dostum 2 satır yazıyı da okuyuver ya, muhabbet kuşum zaten var ve inan seninkinden daha cana yakındır :D Ama evde hayvan kardeşliği kurmak istiyorum, 2 tane kuşun ( papağan vs muhabbet ) oyun oynamasını izlemek çok eğlenceli olur heralde

• bence kaplumbağa sana yeter

• Bir ara bende muhabbet,cennet ve sultan papağanı arasında kalmıştım.Gerçi hiçbirini almadım ya neyse

Önceden muhabbet beslemiştim,dediğiniz gibi çok uysaldırlar.Sıkıntı çıkartmazlar.Uzun süre cennet ve sultan papağanını araştırdım,şöyle ki;

Cennet papağanı gerçekten de ilgi gerektirir.Liderlik isteği olan bir papağan.Aynı zamanda kıskanç ta...Yani sen onun yanında muhabbet kuşunu eline alırsan bil ki muhabbet kuşun ölür,cennet seni dışlar ve huysuzlaşır.Bunun dışında sesi gerçekten de rahatsız edebilir.Besleyenlerden öğrendiğime göre 2 adet cennet aynı zamanda alınırsa sizi takmıyorlarmış.Kendi hallerinde yaşayıp gidiyorlarmış.Isırması da muhabbet kuşuna göre çok acıtır.

Sultan ise çok uyumlu bir kuş.Muhabbet ile arası nasıl bilmiyorum,fakat alınacaksa sultan alınmalı.Sakarya'da fiyatı 100 tl civarındaydı en son.Cennet papağanı alınmaz mı?Kesinlikle alınabilir,fakat iyi bir otorite ve ilgi ister.Başka bir kuşu affetmez

• quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Bir ara bende muhabbet,cennet ve sultan papağanı arasında kalmıştım.Gerçi hiçbirini almadım ya neyse

Önceden muhabbet beslemiştim,dediğiniz gibi çok uysaldırlar.Sıkıntı çıkartmazlar.Uzun süre cennet ve sultan papağanını araştırdım,şöyle ki;

Cennet papağanı gerçekten de ilgi gerektirir.Liderlik isteği olan bir papağan.Aynı zamanda kıskanç ta...Yani sen onun yanında muhabbet kuşunu eline alırsan bil ki muhabbet kuşun ölür,cennet seni dışlar ve huysuzlaşır.Bunun dışında sesi gerçekten de rahatsız edebilir.Besleyenlerden öğrendiğime göre 2 adet cennet aynı zamanda alınırsa sizi takmıyorlarmış.Kendi hallerinde yaşayıp gidiyorlarmış.Isırması da muhabbet kuşuna göre çok acıtır.

Sultan ise çok uyumlu bir kuş.Muhabbet ile arası nasıl bilmiyorum,fakat alınacaksa sultan alınmalı.Sakarya'da fiyatı 100 tl civarındaydı en son.Cennet papağanı alınmaz mı?Kesinlikle alınabilir,fakat iyi bir otorite ve ilgi ister.Başka bir kuşu affetmez

Muhabbet kuşumun canına kastedecek olursa cehenneme yollarım o cennet midir nedir kuş katilini

Valla hocam 100 tl ye bulabilirsem sultan papağanını alabilirim, harbiden çok uysal birşeye benziyor.

• Orijinalden alıntı: ALAK_

Orijinalden alıntı: SıkçaSorulanSorular

Bir ara besledim bu cennet papağanından.
    Sesi aynen karga gibi.
    Hiç evcil değildir.
    Bir gagaladı mı parmağından kan çıkartır.
    Kafesten çıkarmak bir dert sokmak ayrı dert.
    Tam bir manyak yani

Resmen caydım hayvanı almaktan, ozaman biraz kesenin ağzını açıp cennet papağanına yönelmekten başka çare yok

adam zaten cennet papaganına söylemiş bunları kardeş
  • pardon sultan yazıcaktım, kafam allak bullak oldu cennet - sultan :)
  • Elimde 25 tane muhabbet kuşu var ama kesinlikle sultan diyorum mutlaka bende bir çift edinicem

• Sultanlar daha çok kirletir tüyleri ile .
    Etrafta uçuşur . Sakindirler ama . Cennetlerin sesi sabahın 6 sında başlar . Yabaniler evet ama uğraşmak istersen al .
    Bu özellikleri ile ben ikisinden de vazgeçtim valla . Bulabilirsem macav ara yada amazon alacağım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cennet papağanı duvara çarpınca öldü. Bu kuşlar çokmu narin böyle şimdi yenisini almaya korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.