Şimdi Ara

Cennet papağanı 1 bucuk aylık petshop , veya sultan papağanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ordu'da yaşıyorm cennet papağanı almak istiyorum bazı petshopculara gittim 1 bucuk aylık 2 tane var ellerinde ben 1 tane almak istiyorum daha önce muhabbet kuşu besledim odam biraz soğuk oldugu için süphelerim var üşürler mi her gün 1-2 saat ayırabilirim cennet mi alayım sultan papağanımı bütcem 100 lira 1 tane alıcam ama hangisi yardımcı olursanız sevinirim :)

• ev içinde ise üşümezler,cennetin sesi sabahları rahatsız edici olabiliyor,yavruysa alışabilir ama muhabbet gibi olurmu sana bağlı,sultan ele geliyorsa yavruysa ben sultan derim ama beslicek sensin hangisi hoşuna gidiyorsa onu al ama alışmazlarsa muhabbet gibi eline felan alamazsın ısırdıklarında 3 delik açarlar :)alırken adama sor geri iade edebilirmiyim diye değiştirmek için

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

ev içinde ise üşümezler,cennetin sesi sabahları rahatsız edici olabiliyor,yavruysa alışabilir ama muhabbet gibi olurmu sana bağlı,sultan ele geliyorsa yavruysa ben sultan derim ama beslicek sensin hangisi hoşuna gidiyorsa onu al ama alışmazlarsa muhabbet gibi eline felan alamazsın ısırdıklarında 3 delik açarlar :)alırken adama sor geri iade edebilirmiyim diye değiştirmek için

Cennet yavru ama sultan goremedim yrn bakicam insallah :) 1 bucuk aylik hocam cennet papagani 90 tl dedi yrn bir iki yerede sorup alicam insallah :)
  • Sultan cennete nazaran daha iyidir.Hemen almaya kalkmamanı tavsiye ederim,biraz araştır çevreni veya netten,bembeyaz olanları var onları bulmak zor ama bulursan şansıan onlardan al derim.Veya jumbo muhabbet al derim baya iridirler.Cenneti salla.
  • Bende dün cennet papagını aldım.Cok tatlılar fiyatı 75 liraya geldi ama Sultan 125 lira diye gordum.Bu arada Bu sabah cennet okadarda ses cıkarmadı. Sadece yanına gittigimde ses cıkartmaya basladı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.