Şimdi Ara

cennet hurması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hiç yediniz mi?
    bence 10 numara...

cennet hurması

cennet hurması

• Ben çok severim .
  • bizim burda osuruk hurması derler
  • çok severim ama sert olanlarının tadı acı biraz daha yumuşak olanları var onu balla karıştırıp yedin mi çok güzel oluyor
  • Antalya'da amma diyorlar buna, birkaç kez denedim ama ağzımı kıyım kıyım ettiği için hoşuma gitmedi
  • bzim burda cennet elması diyorlarr
    çikolatalısı ayrı 1 güzeelll
  • çikolatalı cennet hurması mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ingilizce adi Persimmon'dur. Cok lezzetlidir. Denemeyen arkadaslara tavsiye ederim.
  • OOO süper ötesi en sevdiğim meyvelerden
  • Cennet Elması denir burada ama ne alakaysa trabzon hurması diyen de var. Umarım öyledir. Cennet'in meyvesi bu kadar berbat bir şey olamaz herhalde ıyyy
  • hiç yemedim ya neden böyle oldu ki :S
  • Herkeste seviyormuş... Bende hiç sevmem hatta nefret ederim. Yapış yapış vıcık vıcık tatlı acı arasında iğrenç bir tadı var...
  • Çok güzel meyve ama çok yeyince bayıyo
  • annem geçen gün almıştı bu nasıl domates demiştim :D tadına bakmadım merakta etmedim açıkçası
  • yer elması değil mi la bu
  • en sevdiğim 2. meyvadır.
    1.si mandalina
  • Bi ben sevemedim şunu.
  • Eskiden hastasıydım..Evin 200mt ilerisinde küçük bir bahşemiz var 400metre kare kadar..Baştan aşağı meyve dolu cennet hurması da dikelim dedik 3 yılda anca tuttu..Sanırım daha ılıman havaları seviyor..2-3 senedir de meyve veriyor ama sanırım bıkkınlık verdiği için artık yemiyorum..İstersen ağacı al götür
  • Çok severim.
  • Sert olanları dil üzerinde acaip bir katman oluşturuyor. Hafif yumaşak ve olgun olanların tadı harika oluyor. Elmadan sonra en sevdiğim meyve diyebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.