Şimdi Ara

Cenge Laf Edenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hiç ceng okuyacagim 20 k dolar alacagim diyen birini duymadim ama her yerde bu insanlarla alay eden tipleri goruyorum. Bir de alakaniz yoksa gitmeyin yapamazsiniz diyenler var ama zaten alakasi olup buna ciddi zaman ayiran insanlarin odtu itu sabanci koc bilkent tobb gibi yerlere girmesi kolay degil. Kisacasi ceng yazacaklar kafa karistirmaya calisiyor puaniniz iyiyse ilginiz olmadan iyi unilerde okursaniz da basarili olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TIPÇILAR KUDURUYOR ÇÜNKÜ BİLİYORLAR Kİ CENG HER TÜRLÜ DAHA İYİ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tıp > ee > ceng

• Ikibinongibigelecek I kullanıcısına yanıt
    KÖYLÜ MENTALİTESİ. BLOK.

• Hocam kizma tamam ee> ceng> tıp

KÖYDEN ÇIKTIN KASABADASIN ŞUAN BŞRAZ DAHA VİZYON SAHİBİ OLURSAN ŞEHRE VARIRSIN.

• Ceng okuduktan sonra gelecek olan özel sektörden ve ofis ortamından nefret ettiğim için tıp okumak istiyorum. Yani nedenlerimden biri. İnsanların birbirini ezermişçesine geçtiği kimsenin gözünün yaşına bakılmadığı (bazen gerçek anlamda bakıldığı) bir ortamda stres adam olacağıma Tıp okurum daha iyi. Buna karşılık asistanlıği öne sürebilirsiniz. Asistanlık icin konuşmak gerekirse de usta-çırak ilişkisinde iyi olduğumu düşünüyorum. Yeri geldiğinde sert davranan bir adama lafım olmaz. Ama kurumsal şirkette amaç para olunca canınıza okuyorlar.

• UzakDiyardanYemekler U kullanıcısına yanıt
    KOLAYCI BİR İNSANSINIZ. CENGDE YERİNİZ YOK. HAYATTA BAŞARILAR.

• GERÇEKLER ACIDIR

• Arkadaşın Silikon Vadisinde yeri hazırmış. Sizi de bu ayrıcalıklı dünyaya davet ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 3 Ağustos 2020; 16:26:54 >
  • SEN GELME

• Ceng > ee > endustri > makine > insaat > .....> tekstil muhendisligi > tıp
    Artık metropollü oldum mu hocam

EĞER DALGA GEÇMEDEN GERÇEKTEN İNANARAK YAZDIYSAN HOŞGELDİN ARAMIZA

• Kolaycı diye kimseyi suçlayamazsınız kusura bakmayın ceng ha ceng diye tutuşuyorsunuz (fanboylara sözüm). Tıp okumak isteyenlere köylü diyorsunuz hastalanınca da bi kod yazar iyileştirirsiniz o zaman kendinizi. Biraz saygı duyun tıp okuyacaklar cenge cenk okuyacaklar tıpa abartmanın anlamı yok takım tutmuyoruz meslek seçiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6EC589E64

KOLAYCI BİR İNSANSINIZ. CENGDE YERİNİZ YOK. HAYATTA BAŞARILAR.
    Kolaycılıkla işim yok. Hayatım boyunca ailem akrabalarım başımda yaptiğim her işe laf ettiler. Yemek yerken yavaş yememi bile alaya aldılar. Artık kimsenin altında çalişmak istemiyorum. Kendi işimi yapmak istiyorum. Çok bilmişlerden gına geldi. Saçma sapan insanlardan. Kurumsal hayatta bu pisliklerden çok var. Müdür şakşakçıları , yöneticileri etkilemeye çalişan güzel sekreterler. Bunlarla arkadaştık lisede. Ben daha fazla uğraşmak istemiyorum sadece ve buna hakkım da var.

• Yusufk21 Y kullanıcısına yanıt
    SON 8 YILDIR 1 KERE BİLE HASTANEYE GİTMEDİM ONDAN ÖNCE AİLEM GÖTÜRÜYORDU ZATEN. GRİP MRİP KENDİ GEÇİYOR. KANDERİ DE İYİLEŞTİREMİYORSUNUZ. NEYE YARIYOR TAM OLARAK BU TIP MEZUNLARI?

• Hocam siz bu siralamaya yurekten inaniyorsaniz durum vahim

• Cenge Laf Edenler

rahat olun cenge ilgisi olan bir şekilde yerleşiyor aralığa kadar yks saldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burtazan -- 3 Ağustos 2020; 16:33:16 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.