Şimdi Ara

CENG yaz diyenler gelmesin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AYT sınavında matematiğin azizliğine uğradığım için beklediğimden çok kötü bi sıralama yaptım.Üniversiteleri yazarken hangi sırayla yazayım tavsiye verirseniz sevinirim.

Makine

Ege,Gazi(Ege ve gazi büyük ihtimalle gelmez),Cerrahpaşa,DEU,AYBÜ,Uludağ,Eskişehir Teknik,Osmangazi,İKÇÜ,Kocaeli

Metalurji ve malzeme

YTÜ,Marmara

Lütfen ceng demeyin hiç ilgim yok.Sizce sıralamayı nasıl yapayım.Eğitim kalitesi,şehrin sanayi imkanı,staj imkanını falan değerlendirerek yazarsanız sevinirim

• Ceng yazmiyossn en azından yazılım öğren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

• CENG yaz

Tamam tamam vurma en azından uplamış oldum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ytü malzeme kaçırma

• makine hakkında ne düşünürsünüz hocam?forumda makineye çok olumsuz bakılıyor niyeyse.ayrıca iş arama sitelerine bakınca makinedeki işler diğerlerinin kat kat üstünde

• adamkararsız kullanıcısına yanıt
    Hocam çok zor bir meslek olduğunu ve eeye veya cenge göre daha az iş olanağının olduğunu duydum tabii size kalmış ben bu işi severek yaparım falan diyip iyi bir üniversiteye girebilirseniz iyi konuma da gelirsiniz elbet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte bu yüzden CENG.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cengde haklısın iş imkanı daha çok ama ee ile makine eşit diyebiliriz bence.sitelerin çoğuna baktım hep birbirine yakın sonuçlar çıkıyor.

• PC mühendisliği diye bir bölüm var tavsiye ederim  

• İş olanağı az olan bir meslek değil ancak diğer mühendislik bölümlerine göre gerek çalışma şartları olsun gerek yoruculuğu olsun daha fazla. Bunu herhangi bir fabrikadaki vardiye mühendislerine sorarak öğrenebilirsin. Ha ben argede çalışacağım diyorsan o apayrı bir dünya o tabiki daha rahat olabilir.

• YTÜ malzeme derim. Bir kere YTÜ 2.si bölümün makinaya yakın kısımları var. Yani alternatifi olabilecek bir bölüm. Sıralaması da bence olması gerektiğinden daha kötü.

• 01Alucard01 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam meslek hakkında çok bir bilgim yok ancak siz öyle diyorsanız öyledir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.