kbyın. başka türlü konuya giren olmuyor. selçuk üniversitesinde okuyan veya okumuş birileri varsa bilgi verebilir misiniz? konya hakkında da bilgi almak isterim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA02F67BE -- 4 Ağustos 2021; 14:6:20 > |
CENG OKUYAN GARANTİ İŞSİZ KALICAK

-
-
up
-
SDIONVSDVOUBEOVLNW AEJFPMIANEVOWIMLOSNEVHBNWR ÇILDIRDIM AŞIRI İYİ LANN
-
hala konuya giren yok ne bahtsız insanım aw
-
Konyalıyım eğitimi konusunda bilgim yok ama selçuk ve konya teknik konyanın bence en güzel 2 okulu. Çok güzel bir kampüsü var. Ve bosna hersek mahallesi tam bir öğrenci cenneti. Konyadan ayrı bi yer gibi, geceleri daha aktif örneğin.
-
bosna hersek mahallesini öneriyorsunuz yani
konyanın insanlarından ve genel olarak konyadan bahsedebilir misiniz biraz?
-
Konyanın biraz yobaz kesimi var yerli ve yaşlılar olur genelde ama bunlarla muhtemelen hiç işiniz olmayacaktır. Selçuklu tarafında daha modern kesim vardır bunlar hoşgörülü saygılı, bir nevi apartman insanlarıdır.
Genel olarak konya ise biraz sıkıcı gelebilir deniz yok çok gezecek bir yer yok turistik mekanlar hariç. Bildiğimiz karasal iklim hakimdir nem yok yazın ham sıcak(şuan yanıyoruz
) Kışları ise kar yağmadığında ayazlı soğuk geçer.
Ulaşımı çok iyidir üniversitenin içinden geçen tramvay sizi direkt merkeze indirir.
Ve son olarak aklıma gelen konya düz bir memlekettir yolları çok engebeli değil, Avrupanın en uzun bisiklet yoluna sahip şehirdir bunları göz önüne alınca bisiklet kullanıcıları için çok uygundur.
-
hocam benim için deniz vs çok önemli değil zaten çok ufak bir şehirden gideceğim konyaya. verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.
-
güzel başlık up
-
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

SDIONVSDVOUBEOVLNW AEJFPMIANEVOWIMLOSNEVHBNWR ÇILDIRDIM AŞIRI İYİ LANN |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X