Şimdi Ara

Çenem çıkıyor yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çenem sürekli sağ ve sol taraftan kütlüyor.Çıkan taraftan bastırınca oturuyor.Yemek yerken zorlanıyorum bazen.Doktora gittim pamuk al dişlerinle sık 1 aya geçer dedi 3 ay denedim geçmedi tekrar gidicem ama bilen varsa yardımcı olsun lütfen

• Ağzını çok fazla açma yorma ağzını.
  • uzuyomu nası yani anlamadım?
    - hacım sen nasıl ağzını açma dion ya ağzını açarak dolaşan insanmı oluo :D dişleri tamamen sıkmamayı kastediyorsan gerek yok ağzını boşa al 1 cm kadar bi boşluk olması ideal bence :V
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

uzuyomu nası yani anlamadım?
    - hacım sen nasıl ağzını açma dion ya ağzını açarak dolaşan insanmı oluo :D dişleri tamamen sıkmamayı kastediyorsan gerek yok ağzını boşa al 1 cm kadar bi boşluk olması ideal bence :V

Demek istediğim konuşurken,yemek yerken ağzını zorlamaması.
  • Şimdi çıkma derken bendede Devamlı kıtlama sesi oluyor hem sağ hem sola hareket ettirirken çıkıyor gibi olup ses çıkıyor.Çene yapısındandır sanıyorum.Mesela Yatarken yapamıyorum o sesi
  • 3yıl önce yemek yerken çenemden çıt diye bi ses geldi. O zamandan beridir çenem kütlüyor. 1 yıl önce de çenem gece yarısı kilitlendi acıncaya kadar canım çıktı acile gidecektim neredeyse. Yani tam olarak ağzımı açamadım. 1 parmak genişliğinde açabilmiştim. Şimdi ara sıra oluyor ama tekniğini öğrendim hemen hallediyorum
    Ama sorun çenemin kütlemesi. Sanki bir miktar açtıktan sonra kemikler 2. bir yere oturuyormuş gibi oluyor o zamanda tak tak ses gelebiliyor. Rahatsız etmediğinden doktora gitmedim daha.
  • Bende de var bu. Sol tarafta. Alışkanlık yaptı, sürekli sağa sola oynuyorum. Kilitlenme olmadı ama.

Sağ taraf da aynı olmasın da, o zaman işkence olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 27 Ekim 2014; 21:03:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NO ORAL
    GO ANAL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankasi

quote:

2 tane tahmin yürüttüm 2 side yanlışmış yerken ağzını fazla nasıl açarki insan kapa ağzını öle çiğnersin np :V
  • quote:

quote:

quote:

2 tane tahmin yürüttüm 2 side yanlışmış yerken ağzını fazla nasıl açarki insan kapa ağzını öle çiğnersin np :V

Arkadaşım sorunlu musun ? yemeği ağzına götürürken vs. anlamıyor musun ? ne uzatıyorsun hala ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankasi -- 27 Ekim 2014; 21:59:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım sorunlu musun ? yemeği ağzına götürürken vs.

Tamam neden gerginleştiriyorsunki ağzını açabilceğin zaten bellidir diyorum bende

• Herkes bu tür konularda iyi bir doktora görünmekten çekinmesin. En azından neyin neye sebep olduğu anlaşılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

Bende de var bu. Sol tarafta. Alışkanlık yaptı, sürekli sağa sola oynuyorum. Kilitlenme olmadı ama.

Sağ taraf da aynı olmasın da, o zaman işkence olur.

+1

• Kilitlenme olmadı demişim. 1-2 ay önce korktuğum oldu. Sol taraf ağzımı açarken acıyordu, zor açıyordum. Yemek yerken zorladı özellikle ama kendiliğinden geçti. Bir problem yok şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde uzmanın biri bi gün feci dövmüştü ağzım çenem patladı 3 gün ağzıma kaşık sokamadım fındık fıstıkla beslendim ağzımı açamıyordum.

Geldikten sonra da çenede kıtlama başladı.

Çapa'da (yeni adıyla İstanbul Üniversitesi Araştırma hastanesi) Çene Cerrahi'ye gittim. Emar çektiler sağ ve sol tarafta ağır eklem hasarı ve disk kayması teşhisi kondu.

Ağzıma macun basıp kalıp çıkardılar ve ona göre bi protez yaptılar. Protez dediğim böyle bildiğiniz boksör dişliği gibi bişey bunu 6 ay boyunca gece yatarken ağzına tak dediler. Taktım. Birsürü de çene egzersizi verdi. Çenedeki kaslar zamanla sertleşip eklem gibi olacak dediler.

Öyle de oldu. Sakız çiğniyorum et yiyorum sert şeyler yiyorum çenem pitbull çenesi gibi güçlendi.

Böyle bir sorununuz varsa mutlaka bir üniversite hastanesine gidip muayene olun. Allah herkese şifa versin. İyi forumlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.