Şimdi Ara

Çene Ameliyatı Olan Varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
28.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Patrick Yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Olmuşken alt üst ameliyat ol madem güzel olsun illa niyetin varsa teşvik edeyim biraz. Türklerin genel problemi alt ve üst çeneler problemlidir zaten o yüzden olursan yakışıklı olma ihtimalin çok yükselecek. Ama bu sorun diş teli + lastik ile düzeliyor ameliyat ile nasıl olur bilmiyorum.

Ya hocam sizin benden daha geçmiş siz 22 de takmissiniz ben 19 olmadim daha bile. Doktor dedi ki artik duzelmez ameliyat şart, hic rontgen dlnda cekmedi. Baska doktoradami gideyim ? Dis teliniz kac para tuttu ? Ne zaman cikarmayi planliyor doktor sizin dis telini.

doktora değil ortodonti uzmanına görünmelisin. Doktor her türlü ameliyat etmek ister zaten fiyat 20 bin TL diyorsun diş teli 5.000 TL ortalama aradaki farka baksana?

• Üniversite hastanesinde ameliyat olursan 20.000 falan ödemiyorsun. Çok az bi miktar ödersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enjoy00111 -- 30 Aralık 2017; 0:44:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enjoy00111

Üniversite hastanesinde ameliyat olursan 20.000 falan ödemiyorsun. Çok az bi miktar ödersin

Sira yillar surer ama degil mi ?

• Patrick Yıldız kullanıcısına yanıt
    Zaten diş teli seninle cok uzun süre kalacak. Ayrıyetten. Arada tanıdık falan olunca emin ol ortodonti tedavin tamamlandığı gün seni ameliyat ederler.

• Merhaba.

Yarık damak ve dudak ile doğmuş ve 19 yıl boyunca çene diş de dahil olmak üzere hemen hemen ilgili tüm tedavi ve ameliyatları geçirmiş biri olarak size yardım edebileceğimi düşünüyorum.

İstanbulda ikamet ediyorsanız size en iyi doktorları önerebilirim.

Çeneyi ileri getirmenin birden fazla yolu var şuan. İlk yol ameliyatla kemiğin kırılması ve ileri alınıp kaynamanın bekletilmesi. Diğer yol da kemiği kesip çeneyi 2 ay boyunca kendin ileri ittiriyorsun ağzına takılan büyük bir aparat ile. Aparat ağzın kapalıyken gözükmüyor. Çok büyük bir psikolojik buhrana gireceksin ancak sonuç çok güzel olacak.

İlgileniyorsan pm at numaranı konuşalım wsapptan. Birebir yaşamış biri olarak en iyi yardımı ben sağlayabilirim sana forumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çene ameliyatı yerine kamuflaj tedavisiyim, tel ve vida yardımıyla çenem geriye alındı.
    Şuan 9. ayım, 24 ay sonunda tedavim tamamlanacak.
    Dış görünüş açısından çenemin aynı konumda kalacağını, fakat dişlerimin yerine oturacağı söylendi.
    9 ayda olsa gerçekten gelişmesini gördüm, şuan çenemin kesinlikle geriye geldiğini ve dişlerimin az da olsa yerine oturduğunu söyleyebilirim.
    Beni az çok tanırsın zaten, forumda bu sorun hakkında çok kez konu açmışlığım oldu. Bu da konuya dair bir fotoğrafım ;

https://forum.donanimhaber.com/store/83/d1/14/83d114be6a184d3750cd571862e0b2cb.jpg

• O ameliyatın animasyon videosunu izlemiştim bu dertten muzdarip bir arkadaşımın yaptırmayı düşünmesinden sonra. Gerçi kendisi göze alamadı ameliyatın risklerini ve iyileşme zorluğunu. Şahsen ben de alamazdım. Bu arada 7 bin lira dediler arkadaşıma, senin fiyat fazla geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXX Tentacion

O ameliyatın animasyon videosunu izlemiştim bu dertten muzdarip bir arkadaşımın yaptırmayı düşünmesinden sonra. Gerçi kendisi göze alamadı ameliyatın risklerini ve iyileşme zorluğunu. Şahsen ben de alamazdım. Bu arada 7 bin lira dediler arkadaşıma, senin fiyat fazla geldi bana.

Burun estetiği bile 30bin civarıyken çene ameliyatını her doktor yapamaz. Çenede çok sinir, damar var. Riskli. Ve düzgün yapamazsa ne olacak?
    Ben zengin değilim hatta işsizim ancak Türkiye'de ameliyat fiyatları ortada.
    Yani başarılı bir şekilde estetik ameliyatlar yapan doktorların istediği ücretler belli.
    7 bin liraya çene ameliyatı olmaz. Burun estetiği bile olmaz ( sağlığınızı riske atmak istiyorsanız başka ).

Ben 30bine burun estetiği olacağım. Sonra da çene estetiği. 30 binden fazla fiyatlar. Tabi o kadar param yok. O yüzden acele edip uyduruk doktora ameliyat olmak yerine para biriktiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 30 Aralık 2017; 18:15:19 >

• Benimde dişler tam kapanmıyor. alt dişlerim biraz geride tam hizaya getirdiğim zaman suratım daha güzel bir halıyor acaba bendemi olsam ameliyat?
  • 8MB AGP 8 kullanıcısına yanıt
    Abartmayın 30 bin alan soyguncuymuş. Ben 500 tl ye devlette estetik yaptırdım süper görüntü süper nefes alıyorum. Doktoruma birçok arkadaşımı da yaptırdım. Adamın söylediği şey millet ün yapıyor tvlerde instalarda istediği kadar şişiriyor fiyatı işlem aynı. O adam 30 bin tl ye ayda 2 kişiye yapıp parasını gömerken benim doktor hafta 8 kişiye yapıyor gözü kapalı bile yapar hale geliyor. Para kaptırmayın şu paragözlere. 500 tl la 500 tl. Özel olsa max 2500 tl olarak olabilir diyor adam.

• "1000 gassaraylı 10000 fenerliyi yok eder" çene reyis
  • Alt çenemi geri aldılar 1.5 sene tel tedavisi gördüm dişlerim düzgündü tel tedavim nispeten kısa sürdü 2.5 sene sonra ameliyat olanlarda var benim üstte bir sorun yoktu altta vardı öndeydi dişler ters basıyordu ön dişler içte kalıyorsu psikolojimi bozmuşdu insanların ağzına bakıyordum kendimi adeta engelli görüyordum çünkü çok sık görülen bir sorun değil 4 bin verdim tek çene çapada oldum gayet memnunun iyiki oldum diyorum 17 eylülde oldum hisler gelmedi ama 1 seneden önce gelmeyebiliyormuş 21 yaşındayım ileri yaşta olsam olmazdım muhtemelen

• picasso16 kullanıcısına yanıt
    Burun oldunuz sanırsam doktorunuzu paylaşın köşede dursun ihtiyacı olan insanlar çok fazla doktorunu bulmak kolay değil

• Bursa'da benimi doktor emekli olacak bu sene benim yazımı görecekler de gidecekler de :D Zaten doktor ismi vermiyorum . İtlik olsun millet kendi bulsun ucuza kaliteli diye değil . Yakın arkadaşımda kemik eğriliği vardı soldan nefes alamıyordu. Önerdim tutturdu açmışlerken estetik de yapsın .
    -Ben mesul değilim benimkini yaptı güzel oldu sen pimpiriklisin beğenmezsin kaldı ki devlet hastanesi estetik yapması yasak adam iyilik yaptı bana kalkar beğenmeyip şikayet edersin pişman olur adam.
    +Yok birşey olmaz bana güvenmiyor musun?
    -Güven değil olay .
    Diretince de verdim adını gitti oldu. Birlikte girdik hatta ailesi değil ben boş olduğumdan refakatçisi oldum . Sargılar açıldı 2 ay geçti şişlikler baya indi. Nefes alabiliyor artık . Eski fatih sultan mehmet burnundan eser yok adamın. Kalktı bana ya bu bandı çok sıkmıştı ilk bandajda.1 hafta sonra değiştirip bol taktırdım yinede üst kısmı ince oldu önden bakınca diyor. Eski yeni karşılaştırması yapıyorum yok öyle birşey . İnanmıyor geçiştirmek istediğimi sanıyor dinlemiyordu. Whatsappda ne kadar insan varsa sorduk ne kadar ortak arkadaş varsaa yorumlarını aldık. Millet benimkini değil onunkini beğeniyordu çünkü o herkesin yaptırdığı kalkık kız burnu gibi yaptırdı yakıştı da . Ben doğal kalsın kemer gitsin biraz kalksın istemiştim kimse estetiği anlamıyor normal burun gibi öncesi fotosunu gösterince aa bu kadar çirkin miymiş önceden diyorlar. Neyse bu bizim salak başladı yok ben bu burunu kıracağım kavgaya gireyim baştan yaptıralım parası neyse vereceğim . Ya ne takık insanlar var on numara burun . Sonuç olarak vermiyorum. Banane gitsin beyni olmayan 30 bin versin yada merdiven altı yerlere yapsın mikrop kapsın banane. Özellikle ben oldum güzel oldu memnunum tavsiye kesinlikle etmiyorum ama adı da bu dediğim normal sandığım insan böyle çıkınca vermiyorum malesef :S

• Kardeş aynı durum bende de var sana 1-2 birşey danışmak istiyorum aynı kullanıcı adıyla Instagram hesabım var bana istek atarmisin yada tel no ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.