Şimdi Ara

Cenaze var otobuste tv acamayiz! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
6.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gun olur devran doner,o zaman anlarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Boluda mola verdik isemek baya iyi geldi yoldayiz iste gectik boluyu ankara 174 km falan tabelalar var ayrica mercedes 2008 travego arac ondeki kadin koltugu yatirdi sonuna kadar bende yatirdim ama hala sigamiyorum bacaklarim agridi yav en onden yer ayirticam donerken 15 gun onceden

molaya vardın çişini yaptın daha 154 ü aramıyorsun bi cacık yapacağın yok şikayet etmeye de hakkın yok bir de koltuğu yatırmaya çalışıyorsun uzanmak için pes doğrusu
    zıbar yat uyu boşver cenaze falan bol bol sabaha kadar uyuklarsın o cenaze de rüyalarına girsin

konuyu da fazla sulandırma !!!!.......

Hocam diger mesajimda dedim ya annem var ynimda savunmasizim kalp seker astim vs var

en son bu tur olayda mahkemelik olduk kagithanede oturuyoruz annem sicaklarda tee kadikoy hasanpasaya mahkemeye gitti kac defa fenalasti ayni seyleri yasamaktan korkuyorum inince sikayet edecegim is ísten gecmis olacak ama tek yapabilecegim bu

• Hangi devirde yaşıyoruz abicim banane senin ölün varsa ben olsam otobüsten bile inebilirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanstar

quote:

Hocam cenaze yakini oldugunu dusunmuyorum en fazla 4-5 kisidir parca parca topluyor otobus yolculari soforun masallahi var telefonla konusuyor seyir halinde hey allahim.. annemin israri yuzunden bu firmayi sectik boyabat tur! metro da gidiyordu ona binmedikte... hic degilse yari kurumsal orasi burayi sikayet etsen bile kendi adamlari kime edicen

Suç annende o zamn 3 lira ucuz olsun diye kötü firmayla gitmeseydiniz. Ayrıca terbiyesizlik etme cenaze varsa saygı duyucaksın! Sen nasıl kansız bi adamsınki kavga ediyosun televizyonda şenşakrak kanallarımı izliceksin! Azcık ölüye saygın olsun be. Bayram bayram bide yazıyo buraya. yazıklar olsun senin gibi adama be!!!! Avatar mesaj uyumu!

Edit: imla

Sakamisin lan sen? Adamlar cenazeti bagaja atmislar 40 kiside ustune oturmus gidiyor neyin kafasini yasiyorsun?

• yorum yapanların yarısı 15 yaş ve altı. otobüste cenaze mi taşınır,v.s v.s..6-7 yıl öncesine kadar her ailesine uzak cenaze bu şekilde otobüslerde uçaklarda taşınırdı.Tabi pek çok kişi bilmezdi.Artık bu işi belediyeler yapıyor fakat halen taşınması normal. Yinede bunun söylenip üstüne tv açtırılmaması çok saçma.
    Hocam sen yinede ortamı gerip anneni falan üzme.bir daha kullanmazsın orayı.metro kötünün iyisidir diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 26 Ekim 2012; 2:11:07 >
  • hiçmi saygı kalmadı be ölüye hürmeten insan ses çıkarmaz yazık çok yazık
  • Bir kere otobüsle cenaze taşınması yasak diye biliyorum. Cenaze aracıyla taşınması lazım. Sizi şikayet etcem de. Açarlar o zaman tvyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Boluda mola verdik isemek baya iyi geldi yoldayiz iste gectik boluyu ankara 174 km falan tabelalar var ayrica mercedes 2008 travego arac ondeki kadin koltugu yatirdi sonuna kadar bende yatirdim ama hala sigamiyorum bacaklarim agridi yav en onden yer ayirticam donerken 15 gun onceden

molaya vardın çişini yaptın daha 154 ü aramıyorsun bi cacık yapacağın yok şikayet etmeye de hakkın yok bir de koltuğu yatırmaya çalışıyorsun uzanmak için pes doğrusu
    zıbar yat uyu boşver cenaze falan bol bol sabaha kadar uyuklarsın o cenaze de rüyalarına girsin

konuyu da fazla sulandırma !!!!.......

Hocam diger mesajimda dedim ya annem var ynimda savunmasizim kalp seker astim vs var

en son bu tur olayda mahkemelik olduk kagithanede oturuyoruz annem sicaklarda tee kadikoy hasanpasaya mahkemeye gitti kac defa fenalasti ayni seyleri yasamaktan korkuyorum inince sikayet edecegim is ísten gecmis olacak ama tek yapabilecegim bu

Kardeş orası sinop kimse canı yanmadan sesini yükseltmez. Haklısın sinop uç bölge olduğu için otobüs firmaları için hep son durak olduğundan ve nufus darlığı bakımından fazla sefer yok. Metro orasının hakimi konumunda yani şikayet edeceksen birinci ağızdan etmelisin, inince gidip de yazahenedeki çalışanlara değil. Ancak o zaman bi şeyler değişir.

• millet naaşın yanından mı ayrılmak istemiyor nedir?
  • Uh zaman cok cabuk geciyo uyudugumda saat 03:22 idi bi uyandim 03:23 ne guzel

• Koltuk arkası televizyon olmayan firmadan bilet almam.İzmir-antalya arası çok defa radyosu bile olmayan otobüslerle gittim ama bu zamandan sonra mutlaka tv olacak.Otobüsle cenaze taşıtan cenazeye saygısızlık yapmıyor da televizyon açan mı saygısız oluyor?Bagajda mal gibi insan taşınır mı?
  • Ulkelerarasi ucuslarda ucakta cenaze tasinabiliyor ama otobuste pek uygun olmaz hem sure cok uzun. Sogutmali yada en azindan cenaze kokmayacak sekilde bir onlem alinmalidir. Konuyu acan arkadas adina üzüldüm, zor bir yolculuk.

• Vay be, İslam'a geçeli 1400 sene oldu ama pagan dinleri hala yaşıyor.
  • Adam yolculuk sırasında mı ölmüş
  • quote:

quote:

Hocam cenaze yakini oldugunu dusunmuyorum en fazla 4-5 kisidir parca parca topluyor otobus yolculari soforun masallahi var telefonla konusuyor seyir halinde hey allahim.. annemin israri yuzunden bu firmayi sectik boyabat tur! metro da gidiyordu ona binmedikte... hic degilse yari kurumsal orasi burayi sikayet etsen bile kendi adamlari kime edicen

Suç annende o zamn 3 lira ucuz olsun diye kötü firmayla gitmeseydiniz. Ayrıca terbiyesizlik etme cenaze varsa saygı duyucaksın! Sen nasıl kansız bi adamsınki kavga ediyosun televizyonda şenşakrak kanallarımı izliceksin! Azcık ölüye saygın olsun be. Bayram bayram bide yazıyo buraya. yazıklar olsun senin gibi adama be!!!! Avatar mesaj uyumu!

Edit: imla

/>

• Herşeyden önce ölüye saygısızlık usulune uygun taşınmalıydı.Eşya gibi bavul gibi ne o öyle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 26 Ekim 2012; 5:30:49 >
  • otobüste cenaze mi olur lan ayrıca metronun gittiği yere dandik yerel firmalarla gitmek akıl karı değil mafyanın da olsa

• quote:

Ne biçim insanlarsınız siz lan! Belki adamın parası yok belki de başka bişey. Neyse sizin gibi liselilerle konuşulcak konu değil bunlar!

cenazedeki koltuk-sebil çadır bile devlet tarafından karsilanir cenaze aracı da bedava diye biliyorum ayrıca blokladim azıcık düşünebilsen 2 entryi girmezdin

• seyahat otobusunde cenaze mi?!?

cenaze arabasiyla veya ambulansla gitmesi gerekmez mi? ayiptir ya insan huzursuz olur, o naasi oraya koydurtanin da aklindan supheliyim...

hey guzel allahim ne gunlere kaldik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hallucinatorix -- 26 Ekim 2012; 6:03:16 >
  • Yolculuk boyunca 2 saat uyudum su an baktim 15 dk sonra iniyoruz bacaklarim tutarsa iyi koltuklar basinc uyguluyor daracik resmen

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.