Şimdi Ara

Cemre nedir ? Nasıl düşer ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Bu cemre düşmesi olayına çok gıcığım lan Telafuz ederken çok zorlanıyorum Bazı kelimelere acayip kılımdır.Cümle içinde kullanmak istemem.İsim olarak sevmem.Bu da onlarda biri "Cemre düştü mü?" diye soran adamlara dalmak geliyor içimden

Evet geçen gün ben de böyle bir kelime duydum ondan sorayım dedim

İnanmazsın, duyunca deliriyorum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

Cemre nedir ? Nasıl düşer ?

• inançlarla dalga geçilmez evlatlar herkesle dalga geçebilirsiniz ama inançla asla! Bunlar dalga konusu değildir efendi gibi yorumunuzu yazın gidin başka yerde eğlenin. Bu zaten müslümanlıklada alakalı değil eski Türk inançlarından kalma çoğunuz Türk olmadığı içinbilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: oys14

inançlarla dalga geçilmez evlatlar herkesle dalga geçebilirsiniz ama inançla asla! Bunlar dalga konusu değildir efendi gibi yorumunuzu yazın gidin başka yerde eğlenin. Bu zaten müslümanlıklada alakalı değil eski Türk inançlarından kalma çoğunuz Türk olmadığı içinbilmez

Saçma sapan şeylere niye inanıyorsunuz? Hurafe işte neymiş efendim cemre varmış düşmüşmüş . Ben burdan ali düştü desem inanacak mısınız? Eski türkler zaten gök tanrıya inanırmış sonradan islamla tanışmış. Ateist değilim ama saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: Bykanarya

quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

Cemre nedir ? Nasıl düşer ?

• ağaçların uyanmasıyla yapraklanması ile başlayan hava sıcaklığının artışıyla birleşen kısaca bahar gostergesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Mart 2012; 0:23:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oys14

inançlarla dalga geçilmez evlatlar herkesle dalga geçebilirsiniz ama inançla asla! Bunlar dalga konusu değildir efendi gibi yorumunuzu yazın gidin başka yerde eğlenin. Bu zaten müslümanlıklada alakalı değil eski Türk inançlarından kalma çoğunuz Türk olmadığı içinbilmez

Saçma sapan şeylere niye inanıyorsunuz? Hurafe işte neymiş efendim cemre varmış düşmüşmüş . Ben burdan ali düştü desem inanacak mısınız? Eski türkler zaten gök tanrıya inanırmış sonradan islamla tanışmış. Ateist değilim ama saçma

Herşeye inanmanın bir sebebi olmak zorunda değil. Senin bu dediğin ateist lafları ama Allah'a neden inanıyorsun Ben boynuzlu at gördüm desem inanacak mısın? Bunlar doğa olaylarına verilen isimlerdir ve olaylarda bir yakıştırmadır. Ama bu olaylar gerçek hayatta olmuyor mu oluyor. İlk suya düşer derler çünkü karlar erir sonra toprağa derler çünkü toprak ısınır kar çözlünce. Sonra hava derler çünkü ısınan toprak en zor ısınan havayı ısıtmaya başlar bunlar yıllık döngülerdir bizim yaşadığımız coğrafyada buna cemre düşmesi demişler işte ne var bunda. Allah'a şirk mi koşuyor bu adamlar. Yok bir şeye ad koymuşlar baharın gelişini anlıyorlar ona görede. Eski Türkler zaten göktanrıya inanırmış ne güzel işte araplar şunlar bunlar puta taparken biz adam gibi tek tanrıya inanıyorduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane-Rude

quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Efsane-Rude

Şeffaf dır suya düşer yani göremezsin suları ısıtır

jöle gibi bişeymi

sirke gibi galiba

Jöle gibi değilde daha akışkan ama sirkeye benziyor temizleme özelliğide var cemrelerin havaya düşenide bulut gibi bişey havada asılı kalıyor havayı ısıtıp gidiyor

bu forumda herkes böylemi. adam ciddi bişey sormuş hemen dalgaya almışsınız. bilmiyorsanız bilmiyorum diyin. sallamaya gerek yok. ama birazda yaklaşmışsınız. -10 derecenin altında mavi rengini alır ve civa kıvamına gelir. en ideali 15 derecede olur. jöleden biraz daha serttir hafif yeşilimsi rengi olur inek memesi kıvamında. ilk bahara doğru daha sık görebilirsiniz ülkemizin kırsal kesimlerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: d34thbl0w

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MXBxDYOBI
    cahilim video ekleyemiyom

pc de olsam bende bunu paylasacaktm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Bu cemre düşmesi olayına çok gıcığım lan Telafuz ederken çok zorlanıyorum Bazı kelimelere acayip kılımdır.Cümle içinde kullanmak istemem.İsim olarak sevmem.Bu da onlarda biri "Cemre düştü mü?" diye soran adamlara dalmak geliyor içimden

Ben de hukuk okuyorum diyemem mesela huğghuhohuyorum tarzı bişi cıkıo kılım bu duruma

• quote:

Orijinalden alıntı: d34thbl0w

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MXBxDYOBI
    cahilim video ekleyemiyom

bunun için girmiştim
  • quote:

Arkadaşlar nedir bu cemre düşme olayı falan nedir biriniz izah edebilir misiniz?

Cemre değil Cenge Düşmek olacak doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 19 Mart 2012; 1:25:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.