Şimdi Ara

ÇEMBERLİTAŞ FEM MEZUN GRUBU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisi olan var mı? Nasıldır? Bir an önce karar verip kaydolmak istiyorum. Mezun grubu iyi olan bi yer olsun istiyorum. Önerileriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyidir. Çemberlitaşta adam 10 bininci olur mesela istediği yer olmadı diye mezuna kalır v.b. o yüzden seviye biraz daha yuksektir

• *sedefkar* * kullanıcısına yanıt
    Peki sınıflar neye göre belirleniyor ilk etapta sıralama mi yoksa sınıf belirleme sınavı mı var? Geçen sene m1deydim bu sene de öyle olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldplaying. -- 26 Temmuz 2014; 18:45:21 >
  • UP

• ben de çemberlitaşla vatan arasında kaldım
  • UP

• Bu sene mezun grubundaydım.

Ben tabi sıfır bilgiyle gittiğim için son sınıflarda idim. Sınıflar her yerdeki gibi deneme ile belirleniyor.

Eğer iyi bir sınıfa gireceksen kesinlikle öneririm ama düşük sınıfta olacaksan gitmesen de olur.

Evde çalış sadece zaman denemelerine gitsen yeterli olur. (Tam olarak bilemem bu kişiden kişiye değişir ama ben keşke gitmeseydim diyorum.)

İyi sınıflar çok iyi ama söyleyeyim. Hele 12. sınıflardan her denemede 150+ yapanlar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakırköy YKS Kursu Tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu yıl cemberlitastaydim mezunlardan bir kaç arkadaşım vardı ilk 2 sınıfın hocalari normal tm mf 2 derslerine giren kaliteli hocalar diyorlardi ama düşük sınırlarla pek ilgilendikleri söylenemez

• Ben bugün kayıt oldum. Sayısalım. 6 ağustosta başlayan bir programları var mezunlar için. Umarım bu sene son olur
  • hawloo kullanıcısına yanıt
    Anladım çok sağolun bilgiler için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.