Şimdi Ara

Çember yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ucgenı bıtırdım sorularda artık az cok biseler yapabiliyorum ama cemberde acıyı konuyu kac kere dinlememe ragmen kıtabı acınca sorusunu cozemıyorum ne yapabilirim?

• up
  • Geometri için sayısız ders izlesen de yararlı değil. 2 ay önce TYT kısmında 4-5, AYT kısmında 2-3 net yapan birisiydim. Matematik kısmım fulle yakın gelirken geometri yüzünden düşük netler görünce moralim bozuldu ve kendimi geometriye verdim. 2 hafta hiçbir derse çalışmadan geometriye abandım. Endemik LYS aldım ve Çembere kadar olan kısmı bitirdim. Netlerim 2 katına çıktı ve çember-katı cisim-vektör dışında yanlışım/boşum çıkmıyor. Analitik temelim 10.sınıftan sağlamdı nadiren yanlışım çıkıyor.

Yani sana önerim sb bitirmeye çalış. Durumunu çok kötü görüyorsan birey a ile başla. Orta olduğunu düşünüyorsan birey b ya da karekok tyt alabilirsin. Ama benim gibi kolay sorulardan sıkılıyorsan Endemik LYS al günde 1 konu bitir. (mesela pazartesi açılar, salı orta taban, çarşamba muhteşem üçlü, perşembe dik üçgen, cuma ikizkenar üçgen.. konu isimleri böyle hep 4 er test filan var) Yararını görüceksin. Şu anda AYT kısmında 8-9 netlere çıktım çember ve katı cisim eksiğimi kaparsam fulle yaklaşırım.

• Coldcoff kullanıcısına yanıt
    hocam soyle soyleyeyım birey b cozuyorum son testlere kadar patlamıyorum ama sonrasında sıkıntı yaşıyorum bende senın gıbıyım suan matematik kısmım fulle yakın gelıyor mat 1 30 net yapıyorum 28 29 mat1 geliyor bunu boyle asabilir miyim gercekten cok tedirgin oluyorum geometride
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.