Ucgenı bıtırdım sorularda artık az cok biseler yapabiliyorum ama cemberde acıyı konuyu kac kere dinlememe ragmen kıtabı acınca sorusunu cozemıyorum ne yapabilirim?
up
Geometri için sayısız ders izlesen de yararlı değil. 2 ay önce TYT kısmında 4-5, AYT kısmında 2-3 net yapan birisiydim. Matematik kısmım fulle yakın gelirken geometri yüzünden düşük netler görünce moralim bozuldu ve kendimi geometriye verdim. 2 hafta hiçbir derse çalışmadan geometriye abandım. Endemik LYS aldım ve Çembere kadar olan kısmı bitirdim. Netlerim 2 katına çıktı ve çember-katı cisim-vektör dışında yanlışım/boşum çıkmıyor. Analitik temelim 10.sınıftan sağlamdı nadiren yanlışım çıkıyor.
Yani sana önerim sb bitirmeye çalış. Durumunu çok kötü görüyorsan birey a ile başla. Orta olduğunu düşünüyorsan birey b ya da karekok tyt alabilirsin. Ama benim gibi kolay sorulardan sıkılıyorsan Endemik LYS al günde 1 konu bitir. (mesela pazartesi açılar, salı orta taban, çarşamba muhteşem üçlü, perşembe dik üçgen, cuma ikizkenar üçgen.. konu isimleri böyle hep 4 er test filan var) Yararını görüceksin. Şu anda AYT kısmında 8-9 netlere çıktım çember ve katı cisim eksiğimi kaparsam fulle yaklaşırım.
Coldcoff
kullanıcısına yanıt
hocam soyle soyleyeyım birey b cozuyorum son testlere kadar patlamıyorum ama sonrasında sıkıntı yaşıyorum bende senın gıbıyım suan matematik kısmım fulle yakın gelıyor mat 1 30 net yapıyorum 28 29 mat1 geliyor bunu boyle asabilir miyim gercekten cok tedirgin oluyorum geometride