Şimdi Ara

Çember içine yazı yazmak(Eğimli yazı yazmak)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar çember içine yazı yazmak istiyorum.
    Bunun için bir program önerebilirmisiniz.

Şimdiden sağolun

• SLM HOCAM MACROMEDİA FİREWORKS İLE YAPABİLİRSİN ABİ FRİWORKS DERSLERİ VAR NETTE ORDAN BAKABİLİRSİN NEREYE YAZMAK İSTERSEN YAZARSIN MESELA BEN DIŞA YAZDIM İÇE DE YAZABİLİRSİNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutakın -- 25 Şubat 2010; 0:11:24 >

• Yardım için sağol.Photoshop ile biraz uğraşıp halletim.
    Yinede çok teşekkür ederim.
  • gerçi abicim o kadar ayrıntılı sölemedim sana ama halletti isen sevindimm
  • merhaba banada yardımcı olursanız sevinirim kızımın doğum günü için resimlerini yuvarlak şekilde veya sadece kızımın resminin etrafından komple kesip başka bir yere aktarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ayrıca bu yukarıda eğimli yazı programını MACROMEDİA FİREWORKS indirdim ama anlamadım ingilizce yardımcı olursanız çok sevinirim tşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜLAYALARA

merhaba banada yardımcı olursanız sevinirim kızımın doğum günü için resimlerini yuvarlak şekilde veya sadece kızımın resminin etrafından komple kesip başka bir yere aktarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ayrıca bu yukarıda eğimli yazı programını MACROMEDİA FİREWORKS indirdim ama anlamadım ingilizce yardımcı olursanız çok sevinirim tşekkürler

Resimleri atma şansınız varmı eve gittiğimde yardımcı olabilirim belki.
  • yardımcı olmak istediğiniz için teşekkür ederim 2 tane resim gönderdim kızımın resminin önündeki karpuz yok edilip havaya kaldırdığı elinin oraya sanki diş persini tutuyormuş gibi bir dizayn olabilirmi ve kızımın resmini çerçeve içine alıp beyaz üzeri pembe puantiyeli fon olarak düşünüyorum bu istediklerim solda kalacak sağ tarafta boşluk olursa oraya ALARANIN DİŞİ ÇIKTI YAZICAM eğer size çok yük olacaksa ve sonraki yapamk istediğim tasarımlar için ayrıca bir program önerirseniz sevinirim iyi geceler TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER YARDIMINIZ İÇİN
     Çember içine yazı yazmak(Eğimli yazı yazmak) Çember içine yazı yazmak(Eğimli yazı yazmak) Çember içine yazı yazmak(Eğimli yazı yazmak)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.