Şimdi Ara

CEMALİ-DUYMAK İSTİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

90lı yıllara ait müziğiyle,sözleriyle her zaman dinlenecek hiç eskimeyecek çok çok güzel bir parçadır.

• Hala dinlerim.
  • Bütün Cemali şarkıları çok güzel.
  • çok efsane şarkı cidden...birde bunlar " Şimdi Uzaklardasın"ı söylemişti o da mükemmeldi
    sonra açtım youtube da Umay Umay " Hareket Vakti " dinledim iyi geldi
  • 90 lı yıllarda gerçekten de çok iyi müzisyenler çıkmıştı. umay umay , oya - bora , cemali , acil servis falan. ha bir de Dr. furyası vardı o zaman dr erol bey vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

90 lı yıllarda gerçekten de çok iyi müzisyenler çıkmıştı. umay umay , oya - bora , cemali , acil servis falan. ha bir de Dr. furyası vardı o zaman dr erol bey vb.

Cemalinin değerini bilemedi kimse. Almanyadan gelmişlerdi ve bütün şarkıları on numaraydı. Şimdi uzaklardasın, Dön Bana, Duymak İstiyorum vs vs. Bir de şimdiki alamancılara bakın. İsmail yk, Cankan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

90 lı yıllarda gerçekten de çok iyi müzisyenler çıkmıştı. umay umay , oya - bora , cemali , acil servis falan. ha bir de Dr. furyası vardı o zaman dr erol bey vb.

acil servis cidden süperdi beahh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Duymak istiyorum, duymak istiyorum kalbinde ruhumu duymak istiyorum görmek istiyorum görmek istiyorum gözünde gözümü görmek istiyorum..." acayip severdim bunu ya.
  • severim
  • Hala bıkmadan dinlediğim şarkılardandır,zaten o 90 lı yılların türk pop müziği kaliteydi.Daha bir çok şarkı dinlerim 90'lardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.