90lı yıllara ait müziğiyle,sözleriyle her zaman dinlenecek hiç eskimeyecek çok çok güzel bir parçadır.
Hala dinlerim.
Bütün Cemali şarkıları çok güzel.
çok efsane şarkı cidden...birde bunlar " Şimdi Uzaklardasın"ı söylemişti o da mükemmeldi sonra açtım youtube da Umay Umay " Hareket Vakti " dinledim iyi geldi
90 lı yıllarda gerçekten de çok iyi müzisyenler çıkmıştı. umay umay , oya - bora , cemali , acil servis falan. ha bir de Dr. furyası vardı o zaman dr erol bey vb.
quote:
Orijinalden alıntı: 3RS!N
90 lı yıllarda gerçekten de çok iyi müzisyenler çıkmıştı. umay umay , oya - bora , cemali , acil servis falan. ha bir de Dr. furyası vardı o zaman dr erol bey vb.
Cemalinin değerini bilemedi kimse. Almanyadan gelmişlerdi ve bütün şarkıları on numaraydı. Şimdi uzaklardasın, Dön Bana, Duymak İstiyorum vs vs. Bir de şimdiki alamancılara bakın. İsmail yk, Cankan!
quote:
Orijinalden alıntı: 3RS!N
"Duymak istiyorum, duymak istiyorum kalbinde ruhumu duymak istiyorum görmek istiyorum görmek istiyorum gözünde gözümü görmek istiyorum..." acayip severdim bunu ya.
severim
Hala bıkmadan dinlediğim şarkılardandır,zaten o 90 lı yılların türk pop müziği kaliteydi.Daha bir çok şarkı dinlerim 90'lardan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme