Şimdi Ara

Cemal Enginyurt, AKP'lileri sözleriyle dövdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mecliste gergin anlar! Cemal Enginyurt, AKP'lileri sözleriyle dövdü Meclis de AKP'li 'adı vekil olan söz de' vekil arkadaşlara gereken cevapı veren Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'u tebrik ediyorum Saray'ın Meclis başkanını terletmiş ayrıca kendisini tebrik ediyorum.
    Tele1youtube
    Mecliste gergin anlar! Cemal Enginyurt, AKP'lileri sözleriyle dövdü ''Kaşınma fazla...'' | ARŞİV
    https://www.youtube.com/watch?v=dcYux2eRa9g

Halktvyoutube
    Erdoğan'dan gündem yaratacak yeni atamalar!
    https://www.youtube.com/watch?v=h3RFfOpJtII

En Az 3 ayrı yerden aldığınız çifter maaşlar haram zehir zıkkım olsun . 'bunların Türkiye Yüzyılı' bu kadar olur zaten işte ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 14 Ağustos 2023; 14:55:16 >

• İstediği kadar dövsün, aynı tas aynı hamam, devam... Yıllardır ne sözler sarf edildi hiçbir şey değişmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Zeki Müreni severiz ama şarkısı üzerinden mesaj verme girişimini ucuz buldum siz sürekli bizi kandırdılar deyip Oslo da PKK ile görüşen Öcalan'ın kardeşini Binali'ye destek için TRT'ye çıkartan sonra da bilmiyordum diye yalan söyleyen bir parti olarak bu iftiralarına muhtemelen alıştın ama seçim kazansan ne olur ülkeyi batırdınız güya hesapta türkiye yüzyılı yersen ama benzin 40 lira oldu 🤠 sırf oy için ülkeyi Avrupa'nın ahırına çevirdiniz yarın bir gün bomba patladığı zaman İstanbul'da deprem olduğu zaman mülteciler Hatay'da hak iddia edip iç savaş çıkardığı zaman görüşeceğiz sizinle zaten şimdiden sizin sözde imam konakçı yolunu yapmaya başlamış bile 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 14 Ağustos 2023; 14:7:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dedi ve 140 bin tl maaşı cebine koydu.

• daha geçenlerde dinledim seçimden sonra 8 bin 500 TL alan seçmenler bana koyduk mu diye mesaj yazmış ben 140 bin TL kazandığım halde meclis de muhalefet yapıyorum bunlar bana koyduk mu yazıyor demişti bayağı da güldüm 😬

• Anlayacaklarını sanması

• AKP ve MHP 2016 yılında beridir ittifak halınde.

Bakıyorum Cemal Enginyurt 2016'dan 2020 yılına kadar MHP bünyesinde yani AKP ile ittifak içersinde :) O zamanlar eleştiri yok bağırma yok çağırma yok ses çıkarma yok ! Ne zaman MHP'den atılıyor. İhraç ediliyor. Birden en koyu muhalif oluyor ne güzel sistem ama...

MHP'den atılmasa veya yarın geri MHP'ye geçse ne olurdu acaba !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adamda Kamer Genç ruhu görüyorum ciddi olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    MHP'den atılmasını şeref madalyası olarak görüp her yerde söylemesi lazım vallahi iyi ki atılmış muhtemelen baştaki ihtiyarın işine gelmeyen bir gerçeği söyleyince atıldı güzel de olmuş ayrıca sen mümkünse benim konularından toz ol hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 14 Ağustos 2023; 14:54:44 >

Tarım bakanını eleştirdiği için ihraç edildi zaten Mhp'den. Ayrıca konu başlığında yanlış yazılmış Ordu değil İstanbul milletvekili bu dönem.

• Intrepid I kullanıcısına yanıt
    Aklım da hep ordu milletvekili diye kalmış kusura bakmayın ama Cemal hoca için güzel olmuş sesi daha çok duyulur belki diyeceğim ama İktidar 21 senedir sadece Saray ve saray halkıyla ilgilenmektedir bu durum muhtemelen hiçbir zaman değişmeyecek boşa giden 5 sene daha.

• Muhalefet bu yüzden belini dorultamıyor işte... Eski ne kadar AKP'li MHP'liyi yanına alınca oy gelecek iktidar olacak sanıyorlar...

MHP'den ihraç edilmedne önce Cemal Enginyurt'un söylemleriii :) Ama hayatın cilvesi olsa gerek şimdi Canan Kaftancıoğlu tarafında ve CHP'den vekil olarak girdi meclise elinde ülkücü kanı var dedikleri ile yol yürüyor ne yazık ki... Recep Tayyip Erdoğan ile bir olmak şereftir onurdur bizim için derken şimdi neler diyor :D

Akşam TVyoutube
    MHP’li Cemal Enginyurt´ta ittifak yorumu; Kocam bir kilo domuz etini 7 dakikada yedi diyenlerle mi? Sabah okunan ezan sesinden tiksiniyorun diyenlerle mi bir olacaktık?
    https://www.youtube.com/watch?v=B9-4KTtd6Rg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 14 Ağustos 2023; 15:19:46 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Mekanı cennet Ruhu şad olsun. Allah rahmet eylesin severdim Kamer abiyi delikanlı konuşurdu iktidar zamanında TRT ve Stv aracılığıyla fetullah'a yaranmaya gözüne girmeye çalışan bir konumdayken çıkıp kimdir bu herif ilerde siz zararlı çıkarsınız diyebilecek kadar samimi bir insandı.

• Çöp.. Kılıçdaroğlunu korumaya çalışan adam rezilden ötedir.

Nereye gitse orada havlıyor.

Daha dune kadar Akp'den andimizin hesabini sormazsam diye lafa basliyan Devlet Bahceli icin ne dusunuyorsun peki ?

Bos havada donen firildagin bir ufliyeni olurmusta senin firildagina kim ufluyo onu cozemedim !

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Devlet bahçelinin öyle bir sözü var mı yok mu bilmiyorum ama Çok kısa bir cevap veriyorum BANANE !!! :) Varsada banene yoksada BANAE ! Devlet bahçelinin ne dediği ne diyeceğin beni ne ilgilendirir veya bağlar !

Devlet Bahçeli darbe zamanı 15 Temmuz 2016 " da çıktı devlet zor durumda biz devleti sokakta bulmadık. Eski söylediklerim bakidir ama devlet için millet için yeni bir süreç içersindeyiz devletin yanındayız dedi nokrayı koydu. Devlet bahçeliyi bağlar öncesinde söyledikleri.

• O zaman Cemal Enginyurt un soylerdigi seyler icinde banane dedikleri onu baglar dermisin ?

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Aynen %48 hiç anlamıyor gandi yapıyor , %48 e başına ördek köy %48 alır

Vurma hocam vurma acıyor vurma

Neden seçimi kaybettiler cevabı bu video

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.