Şimdi Ara

Cemaat oluşumunun taraf desteklemesi, bunda söz sahibi olmasının genel sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • haber bu:
    http://t24.com.tr/haber/nur-cemaati-secimde-kimi-destekleyeceklerini-acikladi,638955

    Cemaat oluşumunun taraf desteklemesi, bunda söz sahibi olmasının genel sıkıntısı



    haberde geçen "CEMAATİN GAZETESİ"nde olan görsel,

    Desteklenerek ya da kendi başına bir şekilde cemaatin ülkemize zararı geçen sene alenen görüldü, iktidar olsun, baş muhalefet olsun bir şekilde dirsek temasına girdikleri oluşum ülkemize, kendi askerimize, kendi insanımıza zarar vermekten başka birşey yapmadı. Ama gel görk ki şuan terör örgütü olarak alınan cemaatten sonraki 2. büyük cemaat kendi yayın organlarıyla bildiri yayınlar gibi desteklediklerini gösteriyolar. Daha kaç kere başımıza bir şeyler gelmesi gerekiyor bir topluluğun ya da belli bir kesimin içinde olduğu oluşumun bu kadar imkanlarının olması,

    İyi niyetle bile kurulmuş oluşumlar denetlenmediği, gereğinden fazla imtiyazlar verildiğinde şekil değiştirebilir, farklı yöne kayabilir : uzak ülkeden ama tam bu dediğim şeye örnek olarak :https://seyler.eksisozluk.com/gta-san-andreas-oyununa-ilham-veren-los-angeles-cete-savaslarinin-tarihi bu uzun yazıda var ama özeti , siyahi ırkını korumak isteyen mahallelilerin ve latinlerin güç kazandıkça çeteleşip uyuşturucu ve silah işinin içinde şuan terör estirmesidir.

    Burada olay iktidardaki parti ya da muhalefet partileri değildir, biliyorum ki yine altında siyaset yapılacak particilik yapılacak ama lütfen tarafsızcada olsa olaya bakmaya çalışın ve kendi imtiyazlarına sahip olmuş bir topluluğun neler yapabileceğini unutmayın!


    İzmirdeki bir üniversite prof. araştırmasındaki cemaat kavramının neden güçlendiğini, nasıl bu kadar büyüdüğünü araştırması vardı , (int. araştırmama rağmen bulamadım ) sonuçlar çok kötüydü en temel neden maddi sıkıntı çıkmıştı bu araştırmada , din, bağımlılık, aynı görüş vb. şeyler çok alt seviyelerdeydi.Belli yaş ve genel kültür birikimindeki herkes terörle anılan cemaatin nasıl ücretsiz eğitimler, olanaklar sunduğunu biliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy-Ghost -- 29 Mayıs 2018; 13:23:40 >







  • ben anlamıyorum sizi hemşerim bu kadar takiye filan zor değilmi ya.böyle entel takılmaya çalışmalar filan baya zor olmalı.kardeşim desen ya ben arapperestim o yüzden böyle böyle böyle.Ne kasıyosun entel dinci ayaklarını, komik oluyor.
  • ülkede olanlardan sonra cemaat kelimesinden nefret ediyorum ama hala birileri , bu kelimenin peşinden gitmeye devam ediyor. buna da bir türlü anlam veremiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.si yeni asyacilari cok iyi bilirim inanin el kadar bir grup 100.000 oylari bile yok hatta 50k bile oldugunu düşünmüyorum hele fetöyle hic kiyaslamayin 1000de 1i bile etmez ve bunlar haric kalan nurcularin cogu hukumeti destekliyor



    2.si ister milletci ister ne olursa kimden olursa olsun tüm cemaat ve tarikatlar yasaklanmali ve engellenmelidir kasikla fayda sağlıyorlarsa dozer kepcesiyle zarar veriyorlar topluma (cogu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 29 Mayıs 2018; 16:33:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.