Şimdi Ara

Cem Yılmaz | CM101MMXI FUNDAMENTALS [2013] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
4
Favori
84.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cem yılmazdanda başka birşey beklenmezdi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gøalkeepe®

bel altı çok fazla diyorlar

işte bu yüzden adını değiştirmiş. artık dizüstü

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

O elle tabak yapma işareti yok mu.

Sen bize naap biliyo musun?

Ne vereyim abime? Ne verecen abine?

Abi sen bana bırak

abime onu vermiyim. ulan yemek yemeye mi geliyoruz imtihana mı sokuluyoruz diyor ya devamında :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 7 Ocak 2013; 22:06:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

O elle tabak yapma işareti yok mu.

Sen bize naap biliyo musun?

Ne vereyim abime? Ne verecen abine?

Abi sen bana bırak

abime onu vermiyim. ulan yemek yemeye mi geliyoruz imtihana mı sokuluyoruz diyor ya devamında :D

banada mı iskender vericeksin aklıma geldikçe gülüyorum ya en kısa zamanda bir daha gidicem arkadaşlarla

• gidin izleyin gülün :)

biz alıcıyız bize kaça olur demeyin :)

yenileme : bir dehttp://boxofficeturkiye.com/film/2011458/CM101MMXI-Fundamentals.htm şimdi doğru rakam 500 bin mi 600 bin mi? fark ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 7 Ocak 2013; 23:25:45 >
  • Kesinlikle kaçırmayın. Gülerken krize girebilirsiniz.

everthing little little into the middle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Bende bugün gitmeyi düşünüyorum.Umarım yer bulurum.Fragmanda ki "salata" muhabbeti belli ediyor zaten her şeyi.Yorumlarda hep iyi yönde,e bir de Cem Yılmaz varsa işin içinde,kaçmazz.

hocam konu salataya oyle bir geliyorki catlarsın o verilen sahne uzun bir konunun sonucu
  • Ben Canlı Şovuna Gitmiştim Bu Sene Ağız Kasları Bir Zamandan Sonra Yoruluyor Zaten Çıktıktan Sonra Çoğu Şeyi Hatırlayamıyor İnsan.

Bankayı Aradım Kredi Çekicez 3 Kişi 1 Toblerone'a Giriyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicolasBrody

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Bende bugün gitmeyi düşünüyorum.Umarım yer bulurum.Fragmanda ki "salata" muhabbeti belli ediyor zaten her şeyi.Yorumlarda hep iyi yönde,e bir de Cem Yılmaz varsa işin içinde,kaçmazz.

hocam konu salataya oyle bir geliyorki catlarsın o verilen sahne uzun bir konunun sonucu

Yer bulamadık,gidemedik ya.

20:45 ve 22:00 seanslarında en önde ki sıralar boştu ama bu sefer biz girmek istemedik.İzlenmez ki oralardan.Perşembe günü sabahtan yer ayırtıp gideceğiz.

• Faruk eczanesiiiii faruk eczanesi
  • Garson geldi mi? Az kalsin geliyodu

En bomba buydu bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: Gøalkeepe®

bel altı çok fazla diyorlar

işte bu yüzden adını değiştirmiş. artık dizüstü

bugün farklı bir salonda 2. kez izledim. ama böyle bir sahne yoktu dizüstü muhabbeti yani. Acaba dvd de mi olucak ?

• Begenmeyenler neden gider anlamis degilim. Hem cem yilmaz sevmeyip hem de bu gosteriye giden adam bildigin maldir.

Espriler bomba. Gulmekten bogazlariniz agriyor.

İlk sahnedeki kadin-erkek iliskisi, teknoloji ve yemek muhabbetleri en bombasiydi. Daha sonra ingilizce sahneleri guzeldi. Turist kisimlari.

Garsonlar , hesap odeme ve lezzet duraklari mehmet dayi :)

En sondaki penis muhabbeti de yardi gecirdi. Ama gulecek derman kalmamisti artik.

Edit : Bizdeki opusmeyi anlatis tarzi mukemmeldi. Babanlara MUCK cok selam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.R.O -- 8 Ocak 2013; 2:19:07 >
  • Aaaaa Kavurma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roi-Aic

Kız arkadasimla gidebilir miyim , yoksa fazla bel altı mı ? Ne dersiniz ?

Bel altı espirileri diz üstü yapmış. Merak etme yine aynı yere denk geliyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaf_asaf

amacınız ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

ilk olarak şunu söyleyim 2008deki gösterisinden sonra bende büyük bir beklenti olmuştu. beklediğim kadar büyük bişey olmadı bu. bir de şunu söylemem lazım sinemada izlemek yerine dvd sini beklemek daha mantıklı. bence. gidiyorsun salonda saçma sapan hareketler oluyor.

örneğin cem yılmaz soru soruyor salonda birileri cevap vermeye çalışıyor. sonra cem yılmaz espri yapıyor (yada olayını anlatıyor diyelim) birileri alkışlıyor. girişte felan uyarsalardı keşke böyle şeyler yapmayın diye.

Siz bu adami dinlemeyin gidin. Belli ki esprileri anlamamis gulememis.

2 farkli salonda gittim hic oyle cevap verme sevdalisina, alkislayanlara denk gelmedim. Espri de kacirmiyorsunuz sinemada merak etmeyin. Dvd'sini beklerseniz ohoo

• 600 bin kişi seyretti, 6 milyon hasılat yaptı

Bir ilke imza atarak 2 yıldır TİM’de sahnelediği “CM101MMXI Fundamentals” isimli gösterisini sinema perdesine çıkaran ünlü komedyen Cem Yılmaz’ı 4 günde 600 bin 154 kişi izledi.

Geçen perşembe 296 kopyayla yaklaşık 500 salonda seyirciyle buluşan Yılmaz, hafta sonu ise 501 bin 923 gişe yaptı.
    Muhteşem bir açılış yapan Yılmaz’ın CMYLMZ Fikirsanat’ın yapımcılığını üstlendiği gösterisi “CM101MMXI Fundamentals”, 4 günde 6 milyon 161 bin 145 TL hasılatın da sahibi oldu. Yoğun istek üzerine hafta sonu ek seanslar eklenen gösterisiyle ilgili twitter sayfasından kendi kendine teşekkür eden Yılmaz, “15 sene sonra biletimi alıp oturup izlediğim tek gösterin bu oldu, teşekkürler Cem... Çok iyisin. Sana ve sevdiklerine nice nice yıllar” mesajını atmıştı.

Kaynak:http://magazin.milliyet.com.tr/600-bin-kisi-seyretti-6-milyon-hasilat-yapti/magazin/magazindetay/08.01.2013/1652502/default.htm

• bu diz üstü kitap espirisi var ya fragmanlarda onu sinemada neden yapmadı ?
  • dün gittim. cem yılmaz'ı zaten çok severim. ön yargılı olarak gittim o yüzden zaten gülerim diye ama baya iyiydi, çok defa kahkaha attım

not: 2008 daha iyiydi tabi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.