Şimdi Ara

Cem Yılmaz | CM101MMXI FUNDAMENTALS [2013]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
4
Favori
84.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cem Yılmaz son gösterisinin yılbaşında sinema filmi olarak vizyona gireceğini açıklamış. İlginç bir deneyim olacak. Sanırım ilk defa yapılıyor.

2. Fragman

Açıklama videosu burada.

http://www.eksisozluk.com/relvidpop.asp?id=446998
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Gidememek uzmustu sinemaya gelecek olması iyi olmus, degisik olur.
  • Sinemaya gelirse kesin giderim,iyi haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Sinemaya gelirse kesin giderim,iyi haber

Gösteriden daha ucuz olur hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Sinemaya gelirse kesin giderim,iyi haber

Gösteriden daha ucuz olur hem.

Ben geçen sene gittim showuna.Şubatta bilet aldım anca mart sonuna yetişebildim.Son kategoriden 55 tlye almıştım.Kategori aslında pek fark etmıyor yanı her türlü görebiliyorsun.Canlı canlı dinlemek ayrı bi komedi oluyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmyElite -- 15 Nisan 2012; 18:11:54 >

• Her türlü gidilir. Hem kalabalık ortamda gülmek daha güzel oluyor. O atmosfer içinde falan. Cem Yılmaz'ın dediği gibi "parayla alınan bilet" hani güleyim boşa gitmesin falan 4 gözle bekliyorum.
  • Giderim diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhteşem fikir
    Böylece tek gösteriyi tek seferde milyonlarca insana izletebilecek cebide herzamanki gibi ağzına kadar dolacak...

Yemin ediyorum gelmiş geçmiş en akıllı adamların başında geliyor bu memlekette bu herif..
    Biletler ucuz olsunmuş... Pehh.. Bir gösterisine 500 kişi geliyor diyelim biletlerde 100 Lira, bir gösterisi 50000 Tl yapar..
    Bir göstersini sinemaya koysa bu herif 1 Milyon kişi izlese 10 liradan 100.000.000 TL yapar..
    Mükemmel fikir cidden sürümden kazanacak herif
  • Ben gösterisine gittim ordada bahsetmişti bu projesinden türkiyede ilkmiş. gösteriyi izlemiş olmama rağmen sinema filminede kesin giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 17 Nisan 2012; 4:29:29 >
  • Beklenedeyiz
  • Sinemada izlemek değişik bir deneyim olur da kahkahalardan bir şey anlamayız ki.
  • Heyecanla bekliyorum
  • sinemaya gelmesi güzel..
  • değişiklik iyidir ,gelsin bakalım
  • Daha çok kesime ulaşır ve tabi daha fazla hasılat demek.
  • Fundamental diyince aklıma nedense Office dizisi aklıma geliyor. Gelsin bakalım gideriz.
  • asparagas
  • saçma geldi bana resmen maddi amaçlı yapılan birşey. görgüsüzce olmuş. dvd'si çıkıyor ya zaten ne sineması ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black milk

saçma geldi bana resmen maddi amaçlı yapılan birşey. görgüsüzce olmuş. dvd'si çıkıyor ya zaten ne sineması ?

zorla götürmüyorlar
  • Canlı izlemek gibi olmaz ama 100 küsürt tl bilet parası veremeyecek olanlar için iyi düşünülmüş. Eşi dostu alır izler, güleriz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.