Şimdi Ara

cem köksal kimdir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar cem köksal kimdir neyin nesidir zararı varnmıdır... ne çalar nerde çalar bildnlemek istiorum

• gitar çalar kendisi.set me free adında güzel bir albümü vardır.
  • Malmsteen hayranı (belki özentisi desek daha doğru olur) kimse. Kullandığı tüm aletler malmsteenınkiyle birebir aynı. Biri size bu çalan cem köksal demese malmsteen sanabileceğiniz kadar iyi gitar çalar kendisi. Röportajlarında "vivaldi" dışında dinlediğim kimse yok der ama ne hikmetse "23 temmuz deep purple park orman" konserinde yanımdan geçti.
  • Türkiyenin en iyi gitaristlerindendir bence ilk 5e rahat girer diye düşünüyorum belki de en iyisi denebilir... Malmsteen ile baya benzerlik gösterir soloları zaten cem köksal da malmsteen den esinlendiğini söylemektedir... Cem Köksal a kötü gitarist diyen varsawww.cemkoksal.net adresinde Videolar dan Earthqueake video sunu çekip bi izlesin derim...

ayrıca sözlük de baya bi bilgi var cem köksalla ilgili :
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=cem+koksal

• CEM KÖKSAL kimdir????mi?? 6 agustosda yedı kule zındanlarına gelde gör hocam
  • Çoğu popçunun rock'çı diye geçindiği bir ülkede gerçek bir rock'çıdır kendisi
  • cem köksalla coca-cola soundwave'de birlikte çalıştık.o roadshow'da pamela spence,özlem tekin ve kargoda wardı.ama tek anlaşabildiğim insan cem köksal ve solisti murattı.murat pentagramın eski solistidir bu arada.
    Kuliste yaptığımız ilk konuşmada kendisine,malmsteen'e çok benzediğini söyledim,onun cevabı ise kocaman bi uydurma idi bunlar baroque müziktir birbirlerine çok benzer.hatta dahada ileri gittim bi şarkısının seventh sign'ın aynısı olduğunu söyledim delirdi
    Neyse güzel müzik yapıolar ama mutlaka dinlemelisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CEM SATMAN KİMDİR?
    12 yıl önce açıldı
    Citizen (Burak Yavuzalp) Kimdir ?
    13 yıl önce açıldı
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşımın abisi
  • saolun bilgilendirğiniz için herhangii bi sitesii varmıı daha çook bilgi alacağımız..performansıı çook ii kendisii eğer bu forumdayasa saygılarımı ileteyiim
  • www.cemkoksal.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: SensitivE

cem köksalla coca-cola soundwave'de birlikte çalıştık.o roadshow'da pamela spence,özlem tekin ve kargoda wardı.ama tek anlaşabildiğim insan cem köksal ve solisti murattı.murat pentagramın eski solistidir bu arada.
    Kuliste yaptığımız ilk konuşmada kendisine,malmsteen'e çok benzediğini söyledim,onun cevabı ise kocaman bi uydurma idi bunlar baroque müziktir birbirlerine çok benzer.hatta dahada ileri gittim bi şarkısının seventh sign'ın aynısı olduğunu söyledim delirdi

Ayıptır sorması M. İlkan eski solistse yeni solist kim?

• quote:

Orjinalden alıntı: Bombay Vindaloo

quote:

Orjinalden alıntı: SensitivE

cem köksalla coca-cola soundwave'de birlikte çalıştık.o roadshow'da pamela spence,özlem tekin ve kargoda wardı.ama tek anlaşabildiğim insan cem köksal ve solisti murattı.murat pentagramın eski solistidir bu arada.

Ayıptır sorması M. İlkan eski solistse yeni solist kim?

arkadaş şaşırdı zannedersem murat ilkan halen daha pentagram solisti olarak müzik hayatına devam etmektedir.

• kendisi malmsteen ile aynı müziği yapmasına rağmen çok sevdiğim bir müzisyendir. bence tarzı çok benzemesine rağmen güzel eserler çıkıyor. o da benim gibi önce bach tan etkilenmiş sonrada malmsteen i keşfetmiş bir insan. 6 ağustosta onunda olması beni çok sevindirdi.
  • konsere don juan gibi çıkar arkadaş. bu arada cem köksal ı önceden tanımayıpta ilk kez konserine gidenler arasında vokalist murat oldugu murat ı cem köksal zannede azımsanamayacak kadar cok buyk bi seyirci toplulugu mevcuttur
  • aa ne kadar ayıp ya bilmiosun cem köksal'ı...
    çok ayıp çokk..
    ülkemizin sayılı gitar virtüözlerindendir..
    dahası için aşağıdaki adrese bakın..
    http://www.anadolurock.com/cemkoksal/biyografi.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyrufs -- 2 Ağustos 2005, 17:01:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironhand

konsere don juan gibi çıkar arkadaş. bu arada cem köksal ı önceden tanımayıpta ilk kez konserine gidenler arasında vokalist murat oldugu murat ı cem köksal zannede azımsanamayacak kadar cok buyk bi seyirci toplulugu mevcuttur

Dream Theater konserinde malzemeci çıkıyodu, millet konser başladı zannedip tezahürat yapıyodu ona benzemiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.