Sanatçı Cem Karaca’nın Üsküdar Karacaahmet Seyid Ahmet Mezarlığı’ndaki kabri bir davaya ilişkin açılarak, DNA örneği alındı. Üsküdar’daki "İran Mezarlığı" olarak da bilinen Karacaahmet Seyid Ahmed Mezarlığı’na saat 13.30 sıralarında gelen hakim ve doktor nezaretinde, sanatçının kabri açıldı. Cem Karaca’nın naaşından alınan DNA örneği bir torbaya konulurken, yapılan işlem tutanakla tespit edildi. 8 Şubat 2004 tarihinde vefat eden sanatçının kabrinin açılması sırasında, Cem Karaca’nın eski eşi Feride Balkan da mezarlıkta hazır bulundu. Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca ile Emrah Karaca’nın annesi Feride Balkan arasındaki tazminat davasına bakan Bakırköy 8. Asliye Hukuk Mahkemesi, Emrah Karaca’nın babası olup olmadığının tespiti amacıyla DNA testi için Cem Karaca’nın mezarının açılmasına karar vermişti.
(MİLLİYET)
Adamı mezardada rahat bırakmadılar ya yuh
üzücü ama dogal bir durum .ya cidden ogluysacem karacanın .... eger babasıysa hakkıdır alacak tabi mirasını..........
quote:
Orjinalden alıntı: DOLANDIRICI
üzücü ama dogal bir durum .ya cidden ogluysacem karacanın .... eger babasıysa hakkıdır alacak tabi mirasını..........
aynen katılıyorum hakkını alması gerek +123456789
quote:
Orjinalden alıntı: queensnake
Haklısın,aynı şeyi barış manço içinde yaptılar...Ah bu kadın milleti ah öldürürsünüz adamı be öldürdünüz adamı geri diriltiyorsunuz bir kavgadır sürüyor ...
Daha 1 ay önce demi ne gene böyle bir sanatçımız bir ilişkisi yüzünden ölmüştü...Ne oluyor ya bu kadın milletine...Anlayamıyorum valla ya...
quote:
Orjinalden alıntı: C.E.M
quote:
Orjinalden alıntı: queensnake
Haklısın,aynı şeyi barış manço içinde yaptılar...Ah bu kadın milleti ah öldürürsünüz adamı be öldürdünüz adamı geri diriltiyorsunuz bir kavgadır sürüyor ...
Daha 1 ay önce demi ne gene böyle bir sanatçımız bir ilişkisi yüzünden ölmüştü...Ne oluyor ya bu kadın milletine...Anlayamıyorum valla ya...
bakıyorum da aramızda kadınları anlamaya çalışanlar var
dostum boşver ya başka bişeyi anlamaya çalış bak dost tavsiyesi ne biliiim kuantum fiziği falan çalış daha iyi sonuç alırsın garanti veririm
quote:
Orjinalden alıntı: er_dem
dostum boşver ya başka bişeyi anlamaya çalış bak dost tavsiyesi ne biliiim kuantum fiziği falan çalış daha iyi sonuç alırsın garanti veririm