ezilmişlerin yani türkiyenin marşı bu aslına 1 mayıs onun adı sadece...
Türkiye'nin tek marşı var!
O da İstiklal Marşı!
Biraz geç olmuş ama güzel olmuş... Yaşasın 1 mayıs yaşasın işçiler ve emekçiler...
Kemal Sunal'ın bu filmi (Köşeyi Dönen Adam) televizyonda az yayınlanır, yayınlandığı zaman da bu videodaki bölümler sansürlenir. İzlemeyenler izlesin güzel bir video. Teşekkürler...
[Deleted by Admins]
[Deleted by Admins]
bazıları burda Tek marş var o da İstiklal Marşı yazmış! buna kimin bir itirazı var! Eğer bu güne kadar yazdığım forumları incelerseniz bu kadar ön yargılı yazmazsınız! Kaldı ki Türkiye'de 400 ytl+ ssk ile bile insanlar iş bulamıyor! ben 300 liraya hiç bi sosyal güvencesi olmadan çalışan insanları biliyorum! Siz!
O beni yadırgayarak yazanlara soruyorum! Mantıklı cevaplar lütfen! -Bu şarkının ya da marşın her neyse müzikal anlamda ülkemizdeki sömürüyü eleştirmesinden neden rahatsız oluyorsunuz? -Bu şarkıda herhangi bir bölücülük yok!olduğunu idaa eden varsa kanıtlasın lütfen şu şu şunlar var diye, elinde yeterli mantıklı doneler olmadan hiç kimse eleştiri yapmasın lütfen! -Artık insanlar huzurlu güvenli ve mutlu bir hayat sürmek istiyor! kusra bakmayın da patronların haricindeki geri kalan insanlar da mutlu bir yaşamı hakediyor. ! bilmiyorum siz haketmiyorsunuz galiba! bundan bu kadar gocunmaya gerek yok! -Bu ülkene fert başına ne vakit 1500-2000 ytl olur o zaman bu tür şarkıları Türkiyenin geçmişte yaşadığı atmosferi anlayabilmek için seyrederiz! Ama şu anda ne yazık ki yıllar öncesinden bu yana küçücük bir gelişme dahi olmamıştır.! -E tabi ki milli hasıla arttı artmaz mı! sabancı, koc, doğan, ciner vsvsvsvsvs. toplam serveti de katılıyor bu milli hasılaya enterasan! -Ben hak hukuk adalet istiyorum. ! burda farklı yansımalar yok! -Yüce dinimiz İslamiyet sömürüyü reddeder! hak hukuk adalet'i gösterir her zaman bunu yaşatmamızın önemini vurgular! -Şu an kendini Müslaman diye netelendiren insanlar var, soruyorum size
Bir hırsızın hırsızlık yapması mı daha çok normal, yoksa müslümanım diyenin mi?
elbette ikisi de normal değil! fakat ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün!
SÖMÜRÜLMEKTEN BIKTIK! EN SON SÖZÜM BUDUR!
yukarı!
Kemal Sunal'ın bu filmdeki 1 Mayıs sahnesini duymuştum ama izleme imkanı bulamamıştım .. Bu izleme imkanını sunduğun için teşekkürler @MetronoM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme