Şimdi Ara

Cem'i kaçırmak için 1.5 milyon dolar harcadılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
6.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: PomPom

para her kapıyı açar malesef

Gürünlünün kapısını açmaz ya PomPom hemşerim benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 4 Mayıs 2009; 17:20:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

toprağım haklısın ama bu zamanda herşey paraya bağlı olmuş paran varsa en yakışıklı (kızlar anladı) en iyisi en kralı sensin karakola fakir bir insanın gitmesi ile zengin bir insanın gitmesi bile çok farklı. bu kızın gece yarısı ne işi var erkeğin evinde işte cocukda zengin biraz bir arkadaş kaba bir üslupda olsa olayı anlatmış bence.

• Daha önce Türkiye'de banka batırmış güçlü bir sülaleden bahsediyorsunuz. Yahudi kökenli bir sülale. Hayyam Garipoğlu ismini bir araştırın bakalım kimmiş neymiş. Ben zaten Cem denen o çocuğun soyadını duyar duymaz bu işin çözülemeyeceğini anlamıştım. Bunlar güçlü bir sülale. Bir de Kasım Garipoğlu var. Türkiye'deki hukuk sisteminin tüm boşluklarını bildiği söylenir. Ailenin avukatı.

Hayyam Garipoğlu bir taraftan da "onu yakalayamzsınız" demeye getiriyor. Röportajda bakın neler diyor, ne mesajlar vermiş:

quote:

"Bu çocuk Cem'se ihtiyacı yok korumaya. Yurtdışında olabilir. Bir arkadaşının yanında olabilir. Tek kalmaya da alışık bir çocuk bu. Beceriksiz bir çocuk değil. 8 yaşından beri yurtdışında yaşıyor. Çin'e, Japonya'ya, Fransa'ya, Amerika'ya gitmiş bir çocuk. Bu çocuk şimdi Avrupa ya da Amerika'ya gider. Orada bir yer bulur. Sessiz sedasız oturur."

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=144407&cat=200&dt=2009/05/03

quote:

Hayyam Garipoğlu rakı sahtekarlığı Münevver'in katili aranırken bulundu!
    Hayyam Garipoğlu adı yeniden dolandırıcılık içinde!

VİDEO HABER! Hayyam Garipoğlu’nun içki fabrikasında 70’lik votkaya 20’lik rakı bandrolü ile devleti şişe başına 8 lira dolandırıldığı belirlendi. İşte işçilerinin çektiği görüntüleri!

http://www.turuncutime.com/news/129/ARTICLE/8432/2009-03-12.html
    http://www.haberturk.com.xn--ler-1la8h.net/ekonomi/haber/138872-Burgaz-Rakiya-sahtecilik-ve-bandrol-incelemesi.aspx

quote:

Greve adam saldırtacak kadar işçi düşmanı
    Garipoğlu sülalesinin işçi düşmanlığı Türkiye çapında nam salmış durumda. Handan, Hayyam, Nizam ve katil zanlısı Cem'in babası Nida olmak üzere dört kardeş olan Garipoğulları'nın babası Kasım, ailenin tekstil sektöründeki fabrikalarında sendikayla anlaşmazlıklarda takındığı tavizsiz tavırla dikkat çekiyor. Öyle ki, Kasım Garipoğlu hakkında, gazetelerde, işçilerle uzlaşmak yerine "gerektiğinde şalter indirip fabrikayı kapatır" gibi tanımlar yazılıyor.

Kasım Garipoğlu, aynı zamanda hakim. Kendisi hukuk fakültesinden mezuniyeti konusunda "diplomamı yırtsalar kimseyi dava etmem çünkü sınavdan sınava giderdim okula" diyor ama mezun olduktan sonra önce hakimlik, sonra avukatlık yapıyor. Ailenin kanunla başı her belaya girdiğinde işin hukuki boyutuyla ilgilenmekten ibaret değil Kasım Bey'in hukukçuluğu. Hukuki boşlukları kullanma, kanun dışı işler ve ilişkiler konusunda benzerlerinden daha cesur davranmak gibi ek getirileri de var.

http://haber.sol.org.tr/mansetler/anamanset/13360.html

• Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.
    Bu yaptıkları yanlarına kalmaz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

toprağım haklısın ama bu zamanda herşey paraya bağlı olmuş paran varsa en yakışıklı (kızlar anladı) en iyisi en kralı sensin karakola fakir bir insanın gitmesi ile zengin bir insanın gitmesi bile çok farklı. bu kızın gece yarısı ne işi var erkeğin evinde işte cocukda zengin biraz bir arkadaş kaba bir üslupda olsa olayı anlatmış bence.

+1

• Yaptıklarının hesabını elbette çok acı bir şekilde verecekler.
  • Kçasa kaçsa nereye kadar,elbet hesabı öbür tarafta sorulur
  • Benim anlamadığım o kadar parası olan zengin aile çocuğu neden öyle bir kızla çıkar ki gerçekten ilginç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

Kız ne yaptı da Cem'i bu kadar delirtti çok merak ediyorum..

Bir Psikolojik Manyağın birisini ödürmek için. Karşıdan birşey gelmesi gerekmez.

• quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Benim anlamadığım o kadar parası olan zengin aile çocuğu neden öyle bir kızla çıkar ki gerçekten ilginç...

• quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Benim anlamadığım o kadar parası olan zengin aile çocuğu neden öyle bir kızla çıkar ki gerçekten ilginç...

neyini anlamıyorsun hala bende onu anlamadım

adam kızı kesmek biçmek (Allah bilir ya ! bunları ibadet için yapmıştır) ve öncesinde de zevk almak için..
  • Bu konuyu yakından takip ediyorum. Gercekten çok üzülüyorum .Türkiye'de yaşamaktan nefret etme sebeplerinden bir tanesi daha: ADALET YOK! Neydi o gencecik kızın günahı? Ayrıca vakit gazetesinin yazarı geçenlerde köşesinde şaçma sapan bir yazı yazmış. Çok üzülüyorum bu duruma. Bizim İstanbul emniyet müdürümüz bile "aksam o saatte dışarıda ne işi vardı" derse münevver için gersini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 5 Mayıs 2009; 9:52:19 >
  • Yok artık Prison Break!
  • ..rosbu cocuu.
  • way anasını be.Paran varsa herşey avucunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

1.5 milyon YTL çok para yaw estetik ameliyat bile yaptırmışlardır ...

İllaki yaptırmışlardır zaten bana göre bulunamamasının sebebi budur şimdi 8 ay sonra bildiğimiz hasta serumlarından kolayca yüksek kilo alıp izini kaybettirebilir.

Valla ben olsan bu babaya bir işkence organizasyonu düzenlerim bak o zaman nasıl ötüyo bülbül gibi.

Herkes Konuşur
  • Bence bu son olaylar fakir Türk halkı olarak ülkemizde ikinci sınıf vatandaş haline geldiğimizin göstergesidir. Üzgünüm ama durum ne yazıkki böyle. Daha önce defalarca benzer örnekleri gördük. Çok paran varsa, arkanda seni koruyup kollayan yahudi ya da mason dostların varsa istediğin gibi at koşturabiliyorsun. Hem ülkenin kaymağını yiyorsun, hem vergi kaçırıyorsun, hem banka batırıp insanlarımızı bir kez daha fakirliğe sürüklüyorsun hem de insanımızı öldürdünmü bu yanına kalıyor.

Daha önce Ankara'da 8-10 kız çocuğuna tecavüz eden kasklı motorsikletli sapıktan da haber yok şimdi. Adam kendini yakalayan polisleri bile tehdit etti "ben masonum bana dokunamazsınız" diye... Ardından da gizli yargılanma kararı aldırdılar, Şimdi ses seda yok. Geçmişte banka batıran, devleti dolandıran, devasa yolsuzluklara imza atan bir kaç üstün ırk mensubu daha paçayı kanunun elinden kurtarmıştı. Tarihin tozlu sayfalarını bir karıştırın. Benzer olaylara benzer insanlara rastlayacaksınız...

İmza: Saygılı1i

• durmak yok yola devam
  • kimse kimseyi kandırmasın siz de zengin olsanız boyle bir olay meydana gelse sizde evladınızı korursunuz...bunda anlasılmayacak birsey yok... oteki tarafa kadar kadar, orda ne olur bilemem...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.