Bildirim
Cem Adrian-Bu Adam Neden Fazla Tanınmıyor.? (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dinlemedim daha yorumları okudum dinlemicem -
Nefret ederim kendisinden -
quote:
Orijinalden alıntı: metalheadjm
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
Herkesin dinlemesine gerek yok zaten.Onun kalitesinin farkına varanlar dinlesin yeter. Diğerleri gidip arabesk rap yada sözlerini ezbere bile bilmediği hatta ne dendiğini anlamadıkları yabancı şarkıları dinlemeye devam edebilirler.
Şimdi sen 1-2 sene öncesine kadar serdar ortaç, ibrahim tatlıses, sagopa kajmer dinleyip bunlardan farklı bir şey bulunca kendini çok marjinal, çok elit falan sanabilirsin. Büyüdükçe, kültürün geliştikçe, çevren genişledikçe anlarsın. Ne cem adrian çok kaliteli, ne de sen kaliteli müzikten anlayan tek insansın.
İngilizce öğrendiğin zaman da(gerçi 18 yaşına gelmişsin hala öğrenememişsin, bu vakitten sonra zor) yabancı şarkı dinlerken sözleri direk anladığımızı, anlamını bildiğimizi falan görürsün. Kısacası herkesi kendin gibi ya da kendi kısıtlı çevrendekiler gibi sanma.
Tamam canım yazdıklarını not ettim . Bana öz benliğimi hatırlattığın için çok sağol.Öptüm kib bye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OrQuN
Az kişinin dinlemesi onun için bir ayrıcalıktır bence, Sadece gerekli ve anlayabilen insanların dinlemesi.
Katılıyorum. +1
Şu şarkısını dinleyin de yorum yapın:
http://www.youtube.com/watch?v=w6dmHClkmsE&feature=related
Saksafon sesini ağzıyla yapıyor, orta ve sonlara doğru olan kadın sesini de kendisi yapıyor. Bence çok farklı bir yorum olmuş, harika olmuş.
Ve bir de bu tabii ki:
http://www.youtube.com/watch?v=CBxOAFrsyxA&feature=related
Şarkıyı yaşıyorlar resmen...
-
quote:
Orijinalden alıntı: RTÇ
quote:
Az kişinin dinlemesi onun için bir ayrıcalıktır bence, Sadece gerekli ve anlayabilen insanların dinlemesi.
Katılıyorum. +1
Şu şarkısını dinleyin de yorum yapın:
http://www.youtube.com/watch?v=w6dmHClkmsE&feature=related
Saksafon sesini ağzıyla yapıyor, orta ve sonlara doğru olan kadın sesini de kendisi yapıyor. Bence çok farklı bir yorum olmuş, harika olmuş.
Ve bir de bu tabii ki:
http://www.youtube.com/watch?v=CBxOAFrsyxA&feature=related
Şarkıyı yaşıyorlar resmen...
kız olanı sevdim ben, sırf o sesle söylediği şarkı var mı?
-
Çok hanım hanımcık bir beyefendi.. -
quote:
Herkesin dinlemesine gerek yok zaten.Onun kalitesinin farkına varanlar dinlesin yeter. Diğerleri gidip arabesk rap yada sözlerini ezbere bile bilmediği hatta ne dendiğini anlamadıkları yabancı şarkıları dinlemeye devam edebilirler.
abi iyi kendin dinle de dinledin de adam mı oldun diye sorarlar sana. mesaja bak. cem adrian dinleyen sanki nirvanaya eriyor, üst insan oluyor. tamam sesi bilmem kaç oktav olabilir ama önemli olan ses tonudur dinleyici için. adamın ses tonunu beğeniyorsan ne ala ama ben şarkı söylediği sesi zerre beğenmiyorum. e adamın oktavının huyu suyu hürmetine mi dinleyeceğim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Chandler Bing
quote:
abi iyi kendin dinle de dinledin de adam mı oldun diye sorarlar sana. mesaja bak. cem adrian dinleyen sanki nirvanaya eriyor, üst insan oluyor. tamam sesi bilmem kaç oktav olabilir ama önemli olan ses tonudur dinleyici için. adamın ses tonunu beğeniyorsan ne ala ama ben şarkı söylediği sesi zerre beğenmiyorum. e adamın oktavının huyu suyu hürmetine mi dinleyeceğim?
Güzel kardeşim o mesajın tartışmasını yaptık biz :) Mesajdaki " diğerleri" kelimesi tüm insanları kapsamıyor . Önceden mesaj yazan bir kaç arkadaşa ithafen yazdım onuda açıkladım bir kaç mesaj sonra. Ayrıca" önemli olan ses tonudur insan için" gibi bir genelleme yapamazsın. Geniş oktavlı sesleri yada sadece soprano ,alto yada bariton sesi olan insanları diyenlerde var .
-
quote:
Orijinalden alıntı: Seven of Spades
Sesi 30 oktav da olsa dinlemeyeceğim. Sanat manat deyip garip sesler çıkarmak cidden gereksiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CaLLuM
Sesi güzel fakat sırf adamın albüm kapakları yüzünden kendisinden soğudum.
Bu ne abi Allah aşkına
Evet 1-2 şarkısını dinlerdim 3-5 yıl önce. Bu albüm kapaklarını görünce dinlemeyi bırakmıştım. O gün bu gündür dinlemiyorum.
-
quote:
bundeslıga..... -
....herkes herşeyi dinleyebilir...
bu demek değildir ki uyandıktan sonra yatana kadar bu adamı dinliyoruzz.
...HERKESİN ZEVKİ KENDİNE...
ben her türlü müzik dinlerim..hatta bazen ilahi bile dinlerim....KİME NE ?
Ayrıca Forum o kadar kendini bilmez ve çoluk çocukla doldu ki fikir belirtmeye çekinir olduk.Uğraşmamak adına...
..İNSAN KENDİNE YAKIŞANI YAPAR,YAZAR,SÖYLER ve YAŞAR...
......YARADAN BİLE SEN ÖLMEDEN SENİ YARGILAMIYOR,,sen kim oluyorsun da bu kadar yargılıyorsun herşeyi ve herkesi demek geliyor içimden bazen hak edenlere...
Herkes herşeyi sevmek zorunda değil ama size karşı SAYGISIZLIK yapmayan bir insana da saygı çerçevesi içinde cevap verilir...
Saygılarımla
...ErkaN... -
Sesi güzel. -
bumu 1000 yılda gelen ses -
Direk şarkı söylemese arka vokal yapsa daha hoş olabilir kendisi için ve bizler için.Zira bi sonuç verirsek olmadı yani yapamadı.ne marjinal çevre de ne normal çevre tarafından beğenildi.zira adamın bi olayı yok.normal şarkı söylerkenki hali herhangi bi insanın sesinden çok da farklı değil.boşversin yok ünlü olmayı yok dünyada tanınmayı.arkadan arkadan sesi versin yeter ona.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonsaider -- 10 Aralık 2011; 0:15:39 > -
ilk dinlediğimde hatun sesi sanmıştım -
Cunki adam homo . Bunu kendiside soyledi ,ondan sevilmiyor . Genelde hemcinsleri dinliyor -
Bazilari yetenekle sanati karistiriyor bu yuzden basarili degil. Bilmem kac oktav sesin olabilir cok yeteneklisindir ama bunu gidip her sarkida habire yaparsan kendini kanitlamaya calisan bi zavallidan baska bisey olmazsin. Her seyin bir yeri zamani var. Onemli olan o sarkinin o anki durumunu ses tonundaki duyguda yansitmaktir. Yoksa ne gitaristler de var neler caliyo ama kimse yetenekli diye sabah aksam gitar solosu dinlemez... Cok kadin sesi lazimsa sarkida baska biri gider bi kadin solist bulur duet yapar 2side icten soyler al sana basari... -
Kız sesiyle söylediği yerler iyiymişte gerisini yoldan geçen birisine söyletsen daha iyi söyler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X