Şimdi Ara

Celtic - Fenerbahçe Maçı KlikSport'ta 1.43 TL (Online Sırp Sitesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki hafta önceki Beşiktaş maçında denemiştim herhangi bir sorun yaşamadım. Dili Sırpça olmasından dolayı Chrome'da Google Translate ile Türkçe ya da İngilizce'ye otomatik çevirerek üyelik ve satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme 3D ile oluyor. Ödeme sayfasında https güvenlik vardı. Sıkıntı yok. Zaten büyük bir sitedir muhtemelen.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi her bir maç 1.43 TL gibi bir ücret ile izlenebiliyor.

Sayfa:https://www.mts.rs/TV/kliksport/Utakmice

Maçlarda sanki ülke sınırlaması var gibi ama 2 maçı Türkiye'den sorunsuz izledim.

Yayın için gereksinimler: m-player2 eklentisi gerekiyor. VLC Media Player ile bu eklenti geliyor sanırım. VLC kurulu bilgisayardan izlenebiliyor. VLC kurduktan sonra Chrome'da şu yerde çıkan komut dosyasının çalıştırılmasına onay vermeniz gerekiyor.

Firefox'ta da yine VLC plug-in'in çalışması için izin vermeniz gerekiyor.

Deneme Yayını

https://www.mts.rs/privatni/televizija/klik-sport/gledaj-klik-sport/0

Bu sayfada yukarıdaki izni verirseniz deneme yayınını görürsünüz. Yayın kalitesi yaklaşık 1200 kbps olarak gözüküyor. İzlenim olarak maç izlenebilecek kalitede. En azından donma vs. sanırım hiç olmadı. İnternet bağlantım iyi sayılacak kalite olduğunu da not düşeyim. Bu fiyata bence gayet güzel yayın.

Satın Alma

Satın almak için sayfa dilini otomatik çevirdikten sonra istediğiniz maçı/maçları sepete ekleyip üyelik açarak kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Paypal vs. yok.

https://www.mts.rs/TV/kliksport/Utakmice

Bu sayfadan maçları sepete ekleyebilirsiniz.

Sepete ekranın üstünde görünür.

Tıklayınca mevcut veya yeni üyelik sorar.

Yeni üyelikte formu doldurursunuz. Burada e-mail onay vs. var mıydı hatırlamıyorum, ama görüldüğü gibi bayağı anlaşılıyor.

Üyelik tamamlandıktan sonra satın alırken;

Devam deyince ödeme anlaşması kabul edilir ve sizi 3D ödemeye yönlendirir. Ödeme yaptıktan sonra sayfayı kapatmayın. Ödeme gerçekleince ödendiğine dair bilgi görürsünüz. Daha sonra

https://www.mts.rs/TV/kliksport/Utakmice

sayfasından satın aldığınız maçın yanında sepete ekleme yerine izleme butonu olur.

NOT: Bundan sonraki yine Fenerbahçe olsun, Galatasaray olsun, Beşiktaş olsun buradan yasal ve sorunsuz izleme şansımız olabilir. O yüzden ben üyeliğimi devam ettiriyorum. Siz isterseniz istediğiniz zaman üyeliğinizi sildirebilirsiniz. Bu da hesap menüsünde var.

---------

Feragatname: Bu konuda yapacağınız herhangi bir işlemden sorumluluk kabul etmediğimi bildiririm. Yapabileceğinize inanıyorsanız yapınız.
     Celtic - Fenerbahçe Maçı KlikSport'ta 1.43 TL (Online Sırp Sitesi) Celtic - Fenerbahçe Maçı KlikSport'ta 1.43 TL (Online Sırp Sitesi) Celtic - Fenerbahçe Maçı KlikSport'ta 1.43 TL (Online Sırp Sitesi) Celtic - Fenerbahçe Maçı KlikSport'ta 1.43 TL (Online Sırp Sitesi) Celtic - Fenerbahçe Maçı KlikSport'ta 1.43 TL (Online Sırp Sitesi) Celtic - Fenerbahçe Maçı KlikSport'ta 1.43 TL (Online Sırp Sitesi) Celtic - Fenerbahçe Maçı KlikSport'ta 1.43 TL (Online Sırp Sitesi) Celtic - Fenerbahçe Maçı KlikSport'ta 1.43 TL (Online Sırp Sitesi)

• acstream'da beleş 10000 mhz bile oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link isteyenler pm atsınn
  • Sirpa para kazandiracagima ülkemin kanalı Lig Tv'ye 500 TL veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagolasin bilgisayara gecince denerim

• İnternet kotası bugün sıfırlandı, hızlar yükseldi, belki bugün sorun az yaşanır ama dünkü GS yayınları çok donuyordu. O yüzden işine yarayan olabilir. Gerekirse maç anında da son çare olarak alınabilir. Ben böyle bir imkan olduğunu haber vereyim dedim.

• 1.43 lira derken kredi kartini sifirlamasinlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Sayfa https ile şifreli. Bunun yanında kart bilgilerini girdikten sonra bankanızın 3D ödeme sayfasına yönlendiriyor ve 50 Sırp dinarı (yaklaşık 1.43 TL) gözüküyor ve telefona 3D ödeme şifresi geliyor. Kart bilgilerinin girildiği sayfayı kaydetmedim ama bir banka sayfasıydı sanırım. Bugün Fenerbahçe maçını alırken bakarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ace stream 3000 kpsl yayın izleyebilyorsun
  • ödemeden sonra maç saati LOOK TRANSMISSION butonundan mı izlicez beyler? şuan o sayfada player yokta
  • Fener maçını alacağımda kartta 30 bin tl limit var

Sıkıntı olursa konuyu açan arkadaş bulurum seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Babür

Fener maçını alacağımda kartta 30 bin tl limit var

öyle bir limite sanal kart kullanman en doğrusu. Bankanın mutlaka öyle bir uygulaması vardır. İş bankasından biliyorum.

ama 3D Secure var sms onaylı sıkıntı çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plasebol

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Babür

Fener maçını alacağımda kartta 30 bin tl limit var

öyle bir limite sanal kart kullanman en doğrusu. Bankanın mutlaka öyle bir uygulaması vardır. İş bankasından biliyorum.

ama 3D Secure var sms onaylı sıkıntı çıkmaz.

Sanal kart kullanmıyorum. Mantıklı ama... Bakalım bir şey olmaz sonuçta şifre telefona geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: plasebol

ödemeden sonra maç saati LOOK TRANSMISSION butonundan mı izlicez beyler? şuan o sayfada player yokta

Ben de alayım maçı. O zaman kontrol edip yazarım.

• Kart bilgileri
    https://www.constriv.com/cg/gateway/payment/payment.jsp?PaymentID=...
    sayfasına giriliyor. Sırbistan'a bağlı Banca Intesa bankasına ait altyapı sanırım.

@plasebol
    Öyle olduğunu hatırlıyorum. VLC Player yüklü mü sizde? Resimlerde gösterdiğim yerde komut dosyası izni çıkıyor mu? Hangi tarayıcıyla deniyorsunuz? Belki maçtan 30dk önce aktif olur. Bu konu hakkında bilgim yok.

• Şu an alıp baktım ben de. Henüz yayın açılmamış hocam. Maça yakın açılır. Umarım beğenirsiniz. Fenerbahçe'ye başarılar. Gollü yener inşallah. :) Güzel maç olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

acstream'da beleş 10000 mhz bile oluyor

Bu acstream nasıl oluyo ya, konusu filan var mıydı, sopcast kullanıyorum genelde bunuda yeni yeni duymaya başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: CompLamia

quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

acstream'da beleş 10000 mhz bile oluyor

Bu acstream nasıl oluyo ya, konusu filan var mıydı, sopcast kullanıyorum genelde bunuda yeni yeni duymaya başladım

Ekşide buldum aradığım kaynağı, bu maç deneyeyim bi bakalım

Bu arada mobilde niye mesajı editleyemedim

• deneme yayınını açamıyorum chrome bu eklenti desteklenmiyor diye uyarı veriyor
    ( vlc playerı kurdum ve güvenilir olmayan komut dosyalarını yükle'ye tıkladıktan sonra )
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

deneme yayınını açamıyorum chrome bu eklenti desteklenmiyor diye uyarı veriyor
    ( vlc playerı kurdum ve güvenilir olmayan komut dosyalarını yükle'ye tıkladıktan sonra )

Chrome için tam ne gerekiyor bilmiyorum ama Firefox için VLC Web Plug-in izin istiyor. O zaman Firefox üzerinden deneyebilir misiniz bu plug-in yüklüyse? Onun da 2.1.3 sürümü yüklü ve sorunsuz bende. Belki VLC'nin son sürümünü yüklemek çözüm olabilir. 2.2.0 bendeki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.