Şimdi Ara

CELLULAR LINE LG G2 Flap Mıknatıslı Deri Kılıf Siyah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG g2 kullanıyorum şuan spigen slim armor siyah kullanıyor koruma anlamındada çok memnunum fakat spigeni kullanırken cebimde durunca çıkarttıktan sonra hoparlörler toz doluyo ve delikler tıkanıyor bende ilerde sorun olmasından korktuğum için bu kılıfı alayım diyorum normalde quick window orjinalini alcam ama 100tl gibi bi fiyatı var bu hem biraz uygun hemde kaliteli gibi ama bununda yanları açık bide üstten sadece bi yer tutuyor yanlar açık yere düşünce direk hasar görmesinden korkuyorum yardımcı olurmusunuz bana hem bunun altıda kapalı olacağı için hoparlör toz kapmaz sanıyorum yardımlarınızı bekliyorum kullanan kullanmayan herkesden.
    Alacağim link:http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/CELLULAR-LINE-LG-G2-Flap-M%C4%B1knat%C4%B1sl%C4%B1-Deri-K%C4%B1l%C4%B1f-Siyah,103452,504174,1120883.html?langId=-14
     CELLULAR LINE LG G2 Flap Mıknatıslı Deri Kılıf Siyah

• Çinden 15 tlye nillkin kılıf alabilirsin ben kullanıyorum çok memnunum dikey açılıp kapanan kılıflar çok kullanışlı olmuyor

Kılıf aşağıdaki gibi
    http://m.ebay.com/itm/D802-New-Nillkin-Fresh-PU-Leather-Skin-Flip-Case-Cover-For-LG-G2-2-/271297807271

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 6 Ekim 2014; 0:10:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben g3te spigen kılıf kullanıyorum çok da memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PReSTiJ_

ben g3te spigen kılıf kullanıyorum çok da memnunum.

bende memnunum lakin hoparlör altta toz doluyor nedense
  • Upppp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşamları kılıfı çıkar suya tut, sabah kuruyunca telefona tak.
    2 günde bir yapıyorum hep gıcır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPTAL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.