Şimdi Ara

çelikkayalar avm pastırma ve sucuk indirimi konya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çelikkayalar avm pastırma ve sucuk indirimi konya
     çelikkayalar avm pastırma ve sucuk indirimi konya

• Çelikkayalar bu sucuğu nerede yaptırıyor? bilen varmı. Bu market bana hiç güven vermiyor..
    Torku sucuğu 35 tl ye alıyorum, ve ne yediğimi biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelim_han

Çelikkayalar bu sucuğu nerede yaptırıyor? bilen varmı. Bu market bana hiç güven vermiyor..

Bende Torku et entegre tesisini iyi biliyorum. İyi bildiğinize devam edin :) kötü demiyorum kaldıki panagro Torku tesisi en modern tesis ama üretim aşaması tam bir facia diğer tüm üreticiler gibi. Çelikkayalara gelecek olursak kendilerini sevdirmiş ve kadınlar pazarı civarından gelmeler işlerini iyi yapıyorlar ve büyüdüler. Bence alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einz42

quote:

Çelikkayalar bu sucuğu nerede yaptırıyor? bilen varmı. Bu market bana hiç güven vermiyor..

Bende Torku et entegre tesisini iyi biliyorum. İyi bildiğinize devam edin :) kötü demiyorum kaldıki panagro Torku tesisi en modern tesis ama üretim aşaması tam bir facia diğer tüm üreticiler gibi. Çelikkayalara gelecek olursak kendilerini sevdirmiş ve kadınlar pazarı civarından gelmeler işlerini iyi yapıyorlar ve büyüdüler. Bence alınabilir

şimdi çelikkayalar bu sucuğu nerede yapıyor desem, adres bile veremezsin. Üstelik, yeri yurdu belli olan Torkunun koskoca Et Entegre tesisine laf etmeyi de hak sayarsın. Merak etme o tesisi gezdim, bu işlere de yabancı değilim.
    Kadınlar pazarının ne mal olduğunu orada esnaflık yaparak çok iyi öğrendim. Maalesef iade peynir , yoğurtlar, ve son kullanma tarihi geçmiş süt ürünlerini civarında gayet tabi bulabilirsiniz.
    Dip Not: Konya da çelikkayalardan daha pahalı bir market yoktur. Ve bu market kurumsallığın yanından bile geçememekle beraber, El yordamıyla işletilmektedir.

• zelim_han kullanıcısına yanıt
    Nereden alıyorsunuz 35 TL'ye?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay migrostan 35 tl ye epey almıştım. Daha öncede Adese de yine aynı fiyat idi.
    Alternatif olarak Et ve Süt kurumunun sucuğunu ve Başkent hastanesinin karşısında Doğanbey Çiftçi kooperatifinin sucuklarını öneririm. Aynı fiyatlarda ve kalitelidir.
  • quote:

quote:

quote:

şimdi çelikkayalar bu sucuğu nerede yapıyor desem, adres bile veremezsin. Üstelik, yeri yurdu belli olan Torkunun koskoca Et Entegre tesisine laf etmeyi de hak sayarsın. Merak etme o tesisi gezdim, bu işlere de yabancı değilim.
    Kadınlar pazarının ne mal olduğunu orada esnaflık yaparak çok iyi öğrendim. Maalesef iade peynir , yoğurtlar, ve son kullanma tarihi geçmiş süt ürünlerini civarında gayet tabi bulabilirsiniz.
    Dip Not: Konya da çelikkayalardan daha pahalı bir market yoktur. Ve bu market kurumsallığın yanından bile geçememekle beraber, El yordamıyla işletilmektedir.

neresini gezdin de böyle konuşuyorsun üretime seni almazlar benide almazlar ama soğuk oda yaptığımız için ben şirket yetkilisi olarak girebiliyorum torkunun tüm üretim hattını gördüm bizzat üretim olurken. peki sen neyi gördün ?
    bimci a101 ci adam gelip firmayı kötülüyorsun ben iyi demiyorum ama tüm sucuk üreticileri aynı pislikleri yapıyor torkuyu yiyorsan bunuda yersin bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einz42 -- 18 Mart 2016; 9:23:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zelim_han kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Deneyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einz42 E kullanıcısına yanıt
    Ben endüstri mühendisiyim, ve inan şu konyada gezmedigim süt fabrikası da
    yoktur.

Ve o fabrikanın denetimlerini biz yapıyoruz.
    Sen önce benim soruma cevap ver.Çelik kayaların sucuğu nerede ve hangi firma tarafından , nasıl koşullarda üretiliyor??????
    BİM den alışveriş yapmiyorum, prensip olarak. Kaldı ki BİM veya a101 den alışveriş yapan insanları 2. veya 3. sınıf vatandaş olarak mi gormeliyiz sence?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yoktur.

Sen önce benim soruma cevap ver.Çelik kayaların sucuğu nerede ve hangi firma tarafından , nasıl koşullarda üretiliyor??????
    BİM den alışveriş yapmiyorum, prensip olarak. Kaldı ki BİM veya a101 den alışveriş yapan insanları 2. veya 3. sınıf vatandaş olarak mi gormeliyiz sence?

pırasa ucuz heralde sizin orda doğrayıp duruyorsunuz. işsiz endüstri mühendisi oraları denetliyor. siz iş bulabiliyormusunuz ?
  • uzak durun . başka birşey demiyorum.
  • 27 senedir Konya da yaşıyorum.Artık şunu iyice öğrendim ki:
    1-Pazarlarından alışveriş yapılmaz kesin kazıklanırsın.
    2-Açıkta satılan markasız ürün kesinlikle alınmaz.
    3-Kadınlar pazarında eskiden daha dürüst esnaf vardı.Şimdilerde semtinden geçilmez.Alayı üçkağıtçı va pahalı.
    4-Gidin marketlerden adı sanı belli markalı ürün alın kafanız rahat etsin.
  • Einz42 E kullanıcısına yanıt
    Sana daha cevap yazmıyacağım.. Seviyen ortada..
    Dünkü çocuksun, sanayi ağzıyla konuşmakla bir yere varamazsın bunu bil..
    Ben o sanayilerde 8 yılımı çürüttükten sonra, 2 fakülte bitirdim..
    Allaha şükür işimiz gücümüz de var, pırasa da doğramıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zelim_han -- 22 Eylül 2016; 21:30:57 >
  • quote:

quote:

yoktur.

pırasa ucuz heralde sizin orda doğrayıp duruyorsunuz. işsiz endüstri mühendisi oraları denetliyor. siz iş bulabiliyormusunuz ?

Adam ne sormus sen ne cavap vermissin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

quote:

yoktur.

Adam ne sormus sen ne cavap vermissin ?

bir endüstri mühendisi daha geldi :)

şaka bir yana çelikkayalar benim babamın dükkanı değil tüm sucuk üreticileri aynı mantıkla aynı şekilde üretim yapıyor. çelikkayalar kötü mal kullanıcak bir firma değil olsaydı bu kadar büyümezlerdi.

adam etiket olsun diye endüstri mühendisi oldu devlet memuru oldu üretimi biliyor. adım gibi eminim bomboş bir insan sırf laf salatası olsun diye konuşan adamlardan. pırasa doğramak yalan atmak anlamında söylenir konyada konyalı iseniz bilmeniz gerekir. velhasıl kelam torkuda şahinde başyazıcıda bu çelikkayalarda kemik parçaları kıkırdak biraz et biraz tavuk basıp geçiyor. önemi varmı hangi marka olmasının en azından merdiven altı değildir koskoca firma var arkasında itibarını kötülermi madem öyle bim a101 deki üretimler çok mu iyi ordan alıyor insanlar. ne kadar para o kadar köfte kimisi onu alır kimisi torku endüstri mühendisleri torku alıyor onu biliyorum ama.

• Somut cevaaplar yaz iste boyle.
    Az once kendini rezil ettin.
    Cok bilen cok yanilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.