< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hiçbir farkı yok. İşlev aynı görüntüsü farklı. Sibopu kesip gıcıklık edenlere inat çelik olunca kesemiyorlar ama onu kesecek adam gider lastiğe de bıçağı saplar geçer yani. Göze hoş görünüyor ben bundan başka artısını göremedim. |
|
|
Audi A6'nın lastiği patlamış. 1 lastik 1700 liraydı stepne üstünde gittim taktırmaya. Baktı araba şekil tabi lastikçi başladı abi sizin lastikler kıymetli işte siboplar eskimiş değişelim bunları çelik takalım falan. Dedim kaç para. 250 tl deyince dedim gerek yok 200 olsun falan baktım netten 40-50 en babası zaten. Eyvallah dedim ya kalsın bi dahaki sefere inşallah. Yukardaki arkadaşın dediği gibi faydası 3-4 katına kitleyebiliyolar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Ocak 2023; 0:5:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Benim anlamadigim bisey var. Sensör sibopla bütün mu? Sensör kalsın sibobu değiştireyim oluyor mu? Aracim 2015 model, 2018de lastikleri değiştirdim. Siboplari nasıl değişcez dediğimde lastikci; yok abi onlar değişmez 10 sene gider o dedi kaldı öyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 28 Ocak 2023; 10:18:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|