Şimdi Ara

çelik kapı göbeği değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çelik kapının kale bilyeli göbeği değiştirmeye çalışıyorum fakat bütün çabalarıma rağmen çıkaramadım çekiçlede vurmama rağmen çıkmadı. bütün vidalarıda söktüm içte bir vida mı saklı acaba. yardım ederseniz çık sevinirim yeşekürler.

Göbegi çıkarabilmek için göbegin ortasında bir vida olur onu çıkartmanız lazım (anahtarı taktığımız yerin 90 derece yanında kapı dilinin altındadır)

Bu vidayı söktükten sonra önemli olan bazen göbeğin içinde hareketli bir mekanizma vardır tam denk gelmez. anahtar ile sağa sola oynatıp bastırıp çıkartmanız gerekli.
  • Bilyalı kilitlerde vidaları söksenizde göbeği çıkartamazsınız çünkü anahtar nötr durumdayken kilit mekanizması bir miktar dışarıda oluyor onu sıfırlamak için anahtarı çok az sağa veya sola doğru çevirmeniz gerekir çekiçleyip kilidi bozmayın
  • teşekürler. inş kilit bozulmamıştır.
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çelik boru tamiri?
    16 yıl önce açıldı
    Çelik kapı çözüm mü?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.